Sportos üzletet kötött Balogh Petya cége

A Medalyst, az innovatív magyar startup, amely forradalmasítja a sporttechnológia világát, jelentős mérföldkőhöz érkezett, miután 200.000 eurós befektetést szerzett neves befektetőktől.

A befektetési kört a Lunar Program Zrt. vezette. Ezen kívül részt vett a körben az STRT Holding Zrt, Balogh Petya, Magyarországon mindenki számára ismert üzletember vezetésével. Több angyalbefektető is a Horovitz Tamás alapította Medalyst nevű startupját támogatta: köztük Csillag Péter, Starschema alapító, Szakacsits Szabolcs a Tuxerától, Manuel Roth, volt J.P. Morgan befektetési bankár, valamint Kovácsházy Dénes a Multicom Holding Zrt-től.

Ez a tőkeinjekció kulcsfontosságú a Medalyst ambiciózus növekedési terveinek megvalósításában, lehetővé téve a vállalat számára, hogy nemzetközi szinten terjeszkedjen, jelentősen bővítse csapatát, és felgyorsítsa az innovatív digitális platform fejlesztését.

A Medalyst sportplatformja már most átalakítja a sportipart, hiszen olyan kritikus kérdésre ad megoldást, amelyekkel sportegyesületek nap mint nap szembesülnek, mint például a sportolók részvételének nyomon követése, a kommunikáció javítása az edzők és szülők között és a folyamatos pénzügyi kintlévőség a tagdíjak miatt vagy a sportoló gyerekek motivációjának növelése a gamifikáció segítségével.

A Medalyst ügyfélköre már most 15.000 sportolót foglal magában, köztük olyan rangos partnereket, mint az osztrák Vienna United Kosárlabda Egyesülete vagy az FC Barcelona magyar akadémiája és 50 prominens magyar sportegyesület.

Ez a befektetés nem csak a Medalyst jelenlegi működését támogatja, hanem új lehetőségeket is megnyit a partnerségek és további termékfejlesztések terén.

“Mindig is nagy álmom volt, hogy olyan üzletemberektől tanuljak, mint Balogh Petya” - mondta Horovitz Tamás, aki gyerekkora óta versenysportolt magyar válogatott szinten, de sosem találta megfelelőnek a rendszereket, amelyeket az egyesületek használnak - “A kockás füzet helyett egy költséghatékony, de idő-és energiatakarékos módszert fejlesztettünk ki a hatékony munkavégzéshez, amely rengeteg szakembernek segíthet.”

Előretekintve a Medalyst készül a Series A befektetési körre is, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy további erőforrásokat biztosítson missziójának előmozdításához, amely a sportmenedzsment globális átalakítását célozza.

A Medalyst csapata, amelyet ez az újabb befektetési kör hajt előre, most még elkötelezettebb, hogy új megoldásokat nyújtson az iparág számára, és javítsa a sportolók, edzők és sportszervezetek élményét.