- Hirdetés -

Új műsorral várja a téli olimpiát a Discovery

|

- Hirdetés -

Élő téli sportokkal és egy új szórakoztató műsorral kíséri a nézőket a Discovery a 2022 téli olimpiai játékok előkészületeiben, és egy vadonatúj, hetente megjelenő műsor is jön a csatorna kínálatába.

100 nap van hátra a 2022-es pekingi olimpiáig – a mérföldkő megünneplésére a Discovery bemutatta terveit, amelyek új műsorokat és műsorformátumokat tartalmaznak, hogy megragadják a téli sportszezon izgalmát, és felkészítsék a nézőket a téli olimpiai játékokra. Az élő téli sportközvetítések kiterjedt kínálatának köszönhetően a közönség minden héten követheti a világ legjobb téli sportolóit, az előkészületektől egészen a pekingi játékokig.

A Discovery a kontinens több mint 50 országában közvetíti az olimpiai játékokat az Eurosport csatornákon, ezzel törekedve arra, hogy felszabadítsa az olimpia erejét a legnagyobb mesélők leginspirálóbb történeteivel. A 2022-es pekingi játékokra készülve a Discovery célja, hogy szélesebb közönséget vonzzon magához még több történettel, elemzésekkel és magával ragadó élményekkel.

A pekingi olimpia itt kezdődik

Az Eurosport „Road To” műsorprogramját és tartalmait egy széleskörű kínálat támasztja alá, amely a világ minden tájáról élő eseményeket tartalmaz a 2021–2022-es téli sportszezonról. A februári téli olimpiai játékokat megelőzően az Eurosport több mint 700 órányi élő téli sportközvetítést közvetít – összesen 3000 órányit – a világ mind a négy sarkából. Vail-tól Val d'Isere-ig és Lake Louise-tól Les Arcsig – az Eurosport az akció legjavát hozza el szenvedélyes rajongók millióinak Európa-szerte.

Az Eurosport november 23-tól egy vadonatúj programot is elindít, amely felveszi az eseményeket és a legfrissebb véleményeket a játék néhány legnagyobb szereplőjétől, miközben megkezdik a felkészülést a 2022-es pekingi versenyre.

A tíz darab egyórás epizódból álló Winter Pass műsort a szenvedélyes és energikus műsorvezető, Radzi Chinyanganya vezeti, aki rendkívül népszerűnek bizonyult a nézők körében az Eurosport 2020-as olimpiai játékokról szóló tudósítása során. Radzi minden héten meglátogatja az versenyek legszebb helyszíneit, hogy bemutasson egy-egy eseményt, amely szerepel az olimpiai programban: a Saint-Moritz-i alpesi síelést, a Four Hills síugrást és a gyorskorcsolyázást Heerenveenből, így a téli sportok legrejtettebb területeire is betekintést nyernek a rajongók.

A Winter Pass minden egyes epizódja számos eredeti formátumot tartalmaz majd, köztük az Athletes to Watch nevű programot – a rajongók testközelből megismerkedhetnek az olimpiai dicsőséget hajszoló sportolókkal, miközben megünnepelhetik a régmúlt idők ikonikus téli olimpikonjait, például Hermann Maier-t, Matty Nykanen-t and Steven Bradbury-t az Essential Olympic Stories powered by Bridgestone című műsoron keresztül.

Az „Athletes to Watch” (10 epizód) és az „Essential Olympic Stories powered by Bridgestone” (négy epizód) a 2022-es pekingi verseny előtt jelenik meg az Eurosport digitális platformjain.

Úttörő technológia és világelsők az Olimpián

Az úttörő technológia és az olimpiai elsők határozzák meg a Discovery 2022-es pekingi téli olimpiai játékokról szóló tudósítását, ugyanakkor a 2020-as tokiói játékok díjnyertes tudósítása előtt is tiszteleg.

● Október 26-tól 29-ig két órán át sugározza az Eurosport 1 a Hall of Fame műsorát, melyben a nézők visszatekinthetnek néhány elképesztő olimpiai eseményre és történetre Torinóból, Vancouverből, Szocsiból és Phjongcshangből.

● Idén először a Discovery prémium sportmárkája, az Eurosport ad otthont az olimpiai játék közvetítéseinek Franciaországban.

● A Discovery kiterjesztett valóságú, több helyszínű Cube stúdiója ismét kategóriája legjobb elemzését nyújtja majd a nézőknek, csakúgy, mint a 2020-as tokiói olimpiai játékok esetében – a 2022-es pekingi játékok nézői azonban számos olyan újítást fognak látni, amelyek tovább növelik a közvetítés izgalmait. Pontosabb információkat röviddel az olimpiai játékok előtt ismerhetünk meg.

● Visszatér a 2022-es pekingi rendezvényre a kizárólag a Discovery számára készített népszerű himnusz a díjnyertes zeneszerző Steven Price és a Londoni Szimfonikus Zenekar együttműködésében.

Andrew Georgiou, a Discovery sportért felelős elnöke így nyilatkozott: „A 2022-es pekingi olimpiai játékok egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy kihasználjuk és rögzítsük azt a lendületet és elkötelezettséget, amely a sportrajongókat és az olimpia tágabb közönségét is magával ragadta.” Majd hozzátette: "A 2020-as olimpiai játékok kiemelkedő sikere az volt, hogy az Eurosport és a digitális platformjaink megváltoztatták a történetmesélés módját. Nemcsak az egész háztartás közönségét érik el, de tökéletesen megfelelnek az élő közvetítésen kívüli történetmesélésnek is. Ez lehetővé tette számunkra, hogy több emberi történetet meséljünk el, amelyek még szélesebb közönséget érintenek meg, különösen azáltal, hogy mélyebb kapcsolatot létesítenek a sportolókkal, feltárják azt a világot, amelyben élnek, és megvilágítják azokat a témákat a társadalom rétegeiből, amelyek iránt szenvedélyesek. A páratlan téli sportközvetítés és mély történetmesélés ötvözetével mi nyútjuk a legátfogóbb szemléletű közvetítést a 2022-es pekingi események követésére. A 2018-as phjongcshangi és a 2020-as tokiói is megmutatták, hogy a nemzeti hősök sikere hogyan ért el rekordközönséget. Mivel fő piacaink között sok a fanatikus a téli sportok iránt, ezen a télen még több hasonlóra készülünk."

Scott Young, a Discovery Sports tartalomért és gyártásért felelős alelnöke így vélekedett: "Minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy elmeséljük azokat a történeteket, amelyek Európa-szerte rajongók milliói számára fontosak a 2022-es olimpiai játékok előtt és alatt. Radzi Chinyanganya, aki immár összeurópai alapokon tölt be szerepet az új Winter Pass programunkban, egy kivételes előadó, aki tökéletes helyzetben beszél a nézőkkel azzal a fiatalos és innovatív történetmesélési megközelítéssel, amelyet a tokiói olimpiai játékok során mutatott be a Discovery Eurosport számára. Majd így folytatta: „Ahogy a Grand Slam tenisz közvetítésénél, a magával ragadó Cube stúdió ismét rendkívül népszerűnek bizonyult a nézők és a sportolók körében a 2020-as tokiói játékok során. Mindannyian alig várjuk, hogy bemutathassuk ezt a ragyogó technológiát a 2022-es pekingi versenyen, az új és továbbfejlesztett köntösében. A szurkolók még soha nem látott alaposságú elemzéseket élvezhetnek a téli sportok szakértőiből álló hihetetlen csapatunktól Európa-szerte."

Miután 2015-ben megszerezte a jogokat, a Discovery első téli olimpiai közvetítése a 2018-as phjongcshangi játékok voltak, amely az Eurosport lokalizált platformjain a lineáris és a digitális nézettség rekordját is elérte. A 2022-es pekingi olimpiai játékok hivatalosan február 4-én, pénteken a megnyitóval kezdődik, és Európa több mint 50 piacán közvetítik az Eurosporton és az Eurosport alkalmazáson keresztül.

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

November végén érkezik a mozikba a Semmelweis

November 30-án kerül a mozikba a Semmelweis című film, amely az Oscar-díjra jelölt filmes mester, Koltai Lajos új rendezése. A premier felé vezető út egyik fontos állomásaként bemutatták az alkotás plakátját. (kiemelt kép: NFI)   Frank...

A sokoldalú és kreatív PR támogatja a növekedést

A PR reneszánszát hozta el, hogy mind nagyobb az igény a stratégiai gondolkodásra, a hitelesség, a társadalmi szerepvállalás és a céltudatosság egyre fontosabb az ügyfelek számára. A stabil piaci jelenléthez szükséges őszinte válaszok megadásában...

A Dikh TV és vidéki rádiók is bajba kerültek

Termékmegjelenítésre vonatkozó szabály be nem tartása és hatósági határozatban megállapított, műsorstruktúrával kapcsolatos követelmények nem megfelelő teljesítése miatt indít eljárást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Dikh TV országos kereskedelmi televízió és...

Csomagolásmentes kiszállítással újít a Rossmann

Új, csomagolásmentes házhozszállítási lehetőséget kínál ügyfeleinek a Rossmann. A Rossmann saját autós futárszolgálata immáron szinte végtelenszer újra használható tartós táskákban szállítja ki a rendelt termékeket azoknak, akik rendelésük során ezt a fenntartható opciót választják....

Rekordszinten a fiatalok megtakarítása

Csúcsot döntött a fiatalok megtakarítása, ha a konkrét összeget nézzük: a második negyedévben átlagban 783 ezer forintja volt a 19-29 éveseknek a K&H ifjúsági index szerint, hasonlóan magas összegre a felmérés több mint tízéves...

Tényleg túl sokat netezünk?

A 18-65 éves internetező magyarok átlagosan 4 órát interneteznek egy hétköznapon a szabadidejükben. A Reacty Digital legújabb felmérése szerint ezt kevesen tartják problémának, pedig a túlzásba vitt netezés negatív hatásait a lakosság negyede szokta...

Így csökkenthetjük a rezsiköltséget

Az elmúlt évek energiapiaci bizonytalansága, az elszálló energiaárak, mind megmutatták, mennyire fontos, hogy csökkentsük a saját energiafelhasználásunkat. Otthonunk szigetelésével nemcsak energiát és pénzt spórolunk, hanem annak értékét is növeljük. Falusi CSOK-kal és a hozzá...

Bőven van mit behoznunk a digitális gazdaság területén

Az uniós ranglistán 22. helyen áll a magyar piac 43,8 pontjával, szemben az 50 pont feletti EU-s átlaggal. A lemaradás a cégvilágban is érezhető, ami részben az informatikushiánnyal, a képzett szakemberek iránti jelentős kereslettel...

Nagyot újított az LG

Az LG Electronics (LG) hamarosan elérhetővé teszi a Home Connectivity Alliance HCA 1.0 specifikációjának első kereskedelmi implementációját, amely az LG ThinQ okosplatformon keresztül lehetővé teszi a különféle márkájú készülékek összekapcsolását. Ez év végére a...

Kriptóban olcsóbb és átláthatóbb a jótékonykodás

Átlátható, jól nyomon követhető módja az adományozásnak a blokklánctechnológián alapuló átutalás. Ez a három fő előnye a kriptovalutában történő jótékonykodásnak a Binance által megkérdezett emberek szerint. Bár a legtöbben még mindig inkább hagyományos pénzügyi...
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legolvasottabb

Jövő héten rajtol a Múzeumok Őszi Fesztiválja

A tudomány és a technológia kapcsolata, a tudományos eredmények hiteles kommunikációja, valamint a természettudományok és a múzeumok kapcsolódási pontjaira fókuszál idén a Múzeumok Őszi Fesztiválja, amelyet szeptember 25. és november 12. rendeznek meg országszerte. A...

November végén érkezik a mozikba a Semmelweis

November 30-án kerül a mozikba a Semmelweis című film, amely az Oscar-díjra jelölt filmes mester, Koltai Lajos új rendezése. A premier felé vezető út egyik fontos állomásaként bemutatták az alkotás plakátját. (kiemelt kép: NFI)   Frank...

A sokoldalú és kreatív PR támogatja a növekedést

A PR reneszánszát hozta el, hogy mind nagyobb az igény a stratégiai gondolkodásra, a hitelesség, a társadalmi szerepvállalás és a céltudatosság egyre fontosabb az ügyfelek számára. A stabil piaci jelenléthez szükséges őszinte válaszok megadásában...

A Dikh TV és vidéki rádiók is bajba kerültek

Termékmegjelenítésre vonatkozó szabály be nem tartása és hatósági határozatban megállapított, műsorstruktúrával kapcsolatos követelmények nem megfelelő teljesítése miatt indít eljárást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Dikh TV országos kereskedelmi televízió és...

Csomagolásmentes kiszállítással újít a Rossmann

Új, csomagolásmentes házhozszállítási lehetőséget kínál ügyfeleinek a Rossmann. A Rossmann saját autós futárszolgálata immáron szinte végtelenszer újra használható tartós táskákban szállítja ki a rendelt termékeket azoknak, akik rendelésük során ezt a fenntartható opciót választják....
- Hirdetés -

Podcast

Az oktatás akkor jó, ha felkészít az életre

Milyen kihívások, trendek jellemzik ma az oktatástechnológiát, hogy befolyásolja a diákokat a digitalizáció, lemarad-e a gyerek, ha nincs okostelefonja? Ezeket a témákat is megvitatták a Business Lounge szeptember 13-ai adásában, melynek egyik vendége az...

A hitelesség alapvető faktor

Hogy fest 2023-ban egy kereskedelmi televízió talent managementje, hogyan járulnak hozzá a TV2-nél megforduló arcok a brand erősítéséhez, és fordítva: miért „éri meg” nekik, ha a csatorna menedzseli őket, mint influenszereket? Ezeket a kérdéseket...

Beépült a mindennapokba az élőzenei élmény

Ha nyár, akkor fesztiválok – de vajon magukhoz tértek már az itthoni rendezvények a Covid okozta sokkból? Szervezésről, jegyértékesítésről, kis és nagy rendezvényekről volt szó többek között a Business Lounge augusztus másodikai adásában, melynek...

Don't Miss

Magas szinten gondolkodni

Rendszeres reklámkocsmák, éjszakai városfutások, a szakmai kezdetek, a legnagyobb kihívások, miért lehet imádni a marketingszakmát – többek között ezekről beszélt az idei TOP50 marketinges rangsor élén végző Szabó Béla a Marketing&Media magazinnak adott interjúban....

Önazonos kreátorokon, márkakollaborációkon és az AI-on lesz a hangsúly 2024-ben is

Hat éve erősíti a Coca-Cola csapatát Mérő Ádám, lelkesedése pedig azóta is töretlen a világ legértékesebb, legvonzóbb, állítása szerint legjobb marketinggel rendelkező márkája iránt. A tizenöt évnyi ügynökségi oldalt cserélte a brand oldali ügyfélszékre,...

Újra kell gondolni a hierarchiát a szervezetben

Művészettörténészként diplomázott, kulturális és kreatív elköteleződését pedig a Magyar Telekomnál kamatoztatja Kovács András Péter, aki jelenleg a családi szegmenskommunikációért felel és a Warm Up Talks legújabb adásában elárulja: mit jelent az agilis transzformáció, miért...

A felelős márka szerepe soha nem volt olyan fontos, mint ma

Ha a saját tevékenységünkre gondolunk, kulcsfontosságú lett, hogy felhívjuk a figyelmet a tudatosságra és a digitális és kiberbiztonságra ezeknek a technológiáknak a használata kapcsán, amiben a teljes piacnak óriási felelőssége van – mondta el...

A marketing a stratégia része lett a generációváltáson áteső Euronics-nál

Óriási előrelépések, arculat és szlogenváltás zajlott sok sikerrel az elmúlt években a legnagyobb magyar tulajdonban lévő magyar webshopnál, ahol most belül is transzformálnak: új vezetőket igazoltak, köztük Metykó Tibort, aki az építőiparból érkezett a...
- Hirdetés -

SzuperZöld

Csomagolásmentes kiszállítással újít a Rossmann

Új, csomagolásmentes házhozszállítási lehetőséget kínál ügyfeleinek a Rossmann. A Rossmann saját autós futárszolgálata immáron szinte végtelenszer újra használható tartós táskákban szállítja ki a rendelt termékeket azoknak, akik rendelésük során ezt a fenntartható opciót választják....

Klímapusztulás: a villamosenergia-ágazaton múlik minden

A villamosenergia-ágazat a kulcsa annak, hogy elérje a karbonsemlegességet az világ 2050-re, egyebek mellett ez áll az Atradius hitelbiztosító tanulmányában. Az ágazati kutatás szerint az energiatermelés felel az üvegházhatású gázkibocsátás 75 százalékáért. A szektor...

Nagy kihívás a fenntarthatóság a családi cégeknek

Két évük van a minimum 250 főt foglalkoztató cégeknek arra, hogy beépítsék üzleti folyamataikba az ESG szempontokat. A K&H családi vállalatok fenntarthatósági indexe szerint ez egyelőre nagy kihívás a cégeknek, mivel alig 10 százalékuk...

DATA

Labdarúgó Eb M4 Sport nézettség

Virágzik a sportturizmus, nagyot nőhet a szurkolók száma

Az Európa-szerte eltérő Covid-19 korlátozások ellenére is 60 százalékkal nőhet idén az új és visszatérő szurkolók száma a sporteseményeken az előző évhez képest. A Mastercard Sportgazdasági Indexe szerint egyre többen költenek olyan sportokra, melyeket...

Kisebbségben vannak a környezettudatos cégek

Bár jobban figyelnek a fenntarthatóságra a magyar nagyvállalatok, még mindig masszív kisebbségben vannak a környezettudatos cégek – többek között ez derül ki a K&H Bank felméréséből. A múlt év utolsó negyedében megkérdezett cégek majdnem...

Rekordmennyiségű reklám jelent meg tavaly a tévécsatornákon

2021-ben a teljes népesség naponta átlagosan 4 óra 54 percet töltött a tévékészülékek előtt, amely mindössze 1 perccel volt kevesebb, mint az egy évvel korábbi tévénézési idő – derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból....