Új partnerrel erősít a Duna House

A Duna House Group új üzletága, a DH Energy az ügyfelek egyablakos kiszolgálása érdekében a nagymúltú és országos lefedettséggel rendelkező LEHEL Cégcsoporttal kötött stratégiai partnerséget. Az együttműködésnek köszönhetően a DH Energy szakértői által a lakossági és kisvállalati ügyfelek számára kínált energiahatékonysági megoldások megvalósulását kivitelezői oldalról az Aluradiátor Projekt Kft. biztosítja majd, így az Otthonfelújítási Programban részt vevő ingatlantulajdonosok számára a kezdeti lépésektől, a kivitelezésen át, egészen az utó tanúsítvány elkészítéséig, valamint a pályázat lezárásáig a két vállalat nívós és hozzáértő szakértő csapata nyújt teljes körű támogatást.

A Duna House Group energetikával foglalkozó, új üzletága, a DH Energy célul tűzte ki, hogy az országos lefedettségű Duna House ingatlanközvetítői hálózat közel 150 irodájában, dedikált szakemberek segítségével teljes körű és személyre szabott energiahatékonysági megoldásokkal támogassa a lakossági és kisvállalati ügyfeleket. „Ahogy a DH Csoport egésze, úgy az energetikai láb, a DH Energy is törekszik arra, hogy ügyfelei számára egyablakos rendszerben, az elméleti megoldásokon túl a kivitelezés terén is megbízható alternatívát kínáljon, ezért kötött stratégiai megállapodást a nagymúltú és szintén országos lefedettséget biztosító LEHEL Cégcsoporttal, amely az Otthon Melege Programban közel 4000 távfűtéses lakás komplett épületgépészeti felújítását végezte el, átlagosan 20-27% rezsicsökkenést elérve.” – nyilatkozta Deme Roland, a DH Energy Zrt. vezérigazgatója. „Az elmúlt években az építőanyagok drágulásától és a szakemberhiánytól volt hangos a sajtó, érthető tehát, ha az ingatlantulajdonosok még mindig nehezen vágnak bele a költségesnek és idegőrlőnek tűnő felújítási munkálatokba, holott az energetikai beruházások és korszerűsítések olyan életszínvonal-javulással járó, értéknövelő beruházások, melyek jelentős anyagi előnyt is biztosítanak a tudatos ingatlantulajdonosoknak. Az Otthonfelújítási Program kiváló finanszírozási lehetőséget nyújt, a DH Energy és az Aluradiátor Projekt Kft. pedig együttes erővel és szakértelemmel vezeti végig ügyfeleit az első lépésektől, a pályázat benyújtásán, a hiteligénylésen, a teljes körű és profi kivitelezésen át, egészen a pályázat lezárásáig.”

Az Aluradiátor Projekt Kft. a LEHEL Cégcsoport tagja, amely 1968 óta foglalkozik alumínium radiátorgyártással. A LEHEL Viking és Panel radiátorai szinte minden – az Otthonfelújítási Program egyik fő célcsoportjaként is számontartott – „Kádár kockában” és panellakásban is megtalálhatók, bekerültek az ÉMI kulcstermék nyilvántartásába. A MaTáSzSZ Távhőszolgáltatásért Nívódjíat, többszörös Green Brands minősítést és a Green Adwards díjat is kiérdemlő LEHEL márka mára továbbfejlődött és egy országos kivitelezői hálózat segítségével valósítja meg a modernizálásra szoruló ingatlanok korszerűsítését.

„55 év tradíciója áll mögöttünk, a kezeink közül kikerülő munkákra pedig minőségi garanciát vállalunk. Az Otthonfelújítási Program keretén belül korszerűsítésbe fogó ügyfelek számára megbízható kivitelező csapataink az ország bármely területén elérhetőek. A felújítási programban integrátorként regisztrált vállalatunk célja, hogy stratégiai partnerségben, a DH Energyvel karöltve több tízezer lakóépület megújulásán keresztül legyen hatással a teljes ingatlanállományra.” – mondta Tónay Szabina, az Aluradiátor Projekt Kft. ügyvezetője, a LEHEL társalapítója.