Új streaming szolgáltatást indít az FC Barcelona

Az FC Barcelona új, ingyenes streaming szolgáltatása a Barça One nevet viseli majd. A platform több mint 1500 órányi tartalmat fog kínálni a jelenlegi Barça TV+ streaming szolgáltatás portfóliójából, beleértve az archív anyagokat, mérkőzéseket, műsorokat és riportokat.

Az ingyenes, reklámokkal támogatott platform még regisztrációt sem igényel a felhasználóktól, de van egy fizetős, reklámmentes ajánlatot is, amely a Barcelona pártoló tagjai díjmentesen elérhető lesz. A globális OTT-platform új műsorválasztékot is kínál majd a legfrissebb Barça-információkkal, köztük élő közvetítésekkel, sajtótájékoztatókkal, eredeti tartalmakkal és egyebekkel.

A Barça One a következő hetekben az Origins | Araujo című dokumentumfilmmel kezdi meg sugárzását, a játékfilm az uruguayi védő és korábbi játékos Ronald Araujo gyökereit tárja fel.

Az FC Barcelona tájékoztatása szerint a streaming szolgáltatás „a Barça TV+ természetes és szükséges evolúciója, amely biztosítja, hogy a klub a szórakoztatóipar élvonalában maradjon”. A klubnál arra számítanak, hogy a Barça One a jövőben fontos bevételi forrássá válik.