Új ügyféllel erősít a Morpho

A Morpho támogatja a globális kibervédelmi vállalat, a BlueVoyant külső kommunikációs aktivitásait.

Az iparágvezető BlueVoyant külső kommunikációs aktivitásainak támogatására keresett hazai partnert, a kiválasztás során elsődleges szempont volt a stratégiai szemlélet és a technológiai tudás. Az ügynökség meghívásos tenderen nyerte el a határozatlan időre szóló megbízást. A Morpho feladata a vállalat helyi sajtókommunikációs aktivitásainak és szakértői pozicionálásának teljes körű támogatása a stratégiai tervezéstől a szakértői tartalmak megalkotásáig.

„A BlueVoyant szakemberei 40+ országban több, mint 900 ügyfélnek monitorozzák és óvják a digitális ökoszisztémáját, többek között a budapesti műveleti központunkból. A kibervédelem területén különösen fontos, hogy minden érintett lássa és értse mit jelent egy potenciális fenyegetés, amelyben jelentős szerepe van a szakértői kommunikációnak és az edukációnak. A Morpho szakembereinek szerteágazó tapasztalata van a szektorban, jól ismerik a hazai technológiai sajtót és támogatnak minket abban, hogy minden felhasználóhoz eljussanak a BlueVoyant üzenetei” – mondta Rácz György Róbert, a BlueVoyant Európáért felelős elnöke, a BlueVoyant Magyarország ügyvezető igazgatója.

„A Morpho küldetése a technológia nyelvének lefordítása mindenki számára érthető formában, amely egy kibervédelmi vállalat esetében egyben nagy felelősség is. Csapatunk nagy lelkesedéssel vetette bele magát ebbe az izgalmas területbe, és büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen különleges vállalat kommunikációját segíthetjük az elkövetkezendő időszakban” – mondta Jekler Rudolf, a Morpho ügyvezető igazgatója.