Az eredeti olasz alapanyagokkal dolgozó étterem üzemeltetője ma nyitotta meg a második Bellozzot, amelyet a tervek szerint több is követ még Budapesten és vidéken is. Két évvel az indulás után most a Westendben jelennek meg az olasz ízek, az eredeti olasz alapanyagokkal dolgozó étteremben.
Az első, oktogoni étterem a nyitás utáni hónapokat követően megduplázta a vendégkörét. Ott a nyitás óta 20 tonna száraztészta, 8 tonna paradicsomszósz fogyott el, a vásárlók több mint fele pedig már visszajáró vendég. Az abszolút kedvencek, a pestos és a bolognai tészták már nyitás óta szerepelnek a kínálatban, de az elmúlt két évben történt pár újítás is.
„A visszajelzések alapján finomítottunk már az étlapon, behoztunk pár új főételt és desszertet is. Sokat beszélgettünk a vendégekkel, nyitottak vagyunk a javaslatokra, úgy gondolom, ez a népszerűségünk egyik kulcsa. A második étterem nyitásánál törekedtünk arra, hogy mind ízekben, mind dizájnban visszaadjuk a Bellozzo hangulatot, és ugyanazt a minőséget és élményt biztosítsuk” – mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletágvezetője.
A Westend City Centerben ma nyílt étterem a hazai terjeszkedés első lépése, a The Fusion Group a jövőben több üzlet megnyitását is tervezi a fővárosban és vidéki városokban is.