Visszatér az Álarcos énekes és a Kalandra Fal! az RTL-re

Érkezik idén a Drága örökösök 6., záró évada, visszatér egy régi, sikeres formátum, a Kalandra Fal és újra lesz Álarcos énekes is az RTL-en – többek között ezeket mondta el a SorozatWikinek adott podcast interjúban Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és programigazgatója. Kiderült az is, hogy hol lesz igazán érdemes nézni a ValóVilág 12. szezonját és lesz-e folytatása a Mellékhatásnak és az Apatigrisnek.

A SorozatWiki a hétvégén tett közzé a Kolosi Péterrel készült beszélgetést, amelyben a szakember a tavalyi év értékelése mellett számos műsorról is beszámolt. A fontosabb bejelentések közé tartozik, hogy idén érkezik a Drága örökösök hatodik évada, ami késő tavasszal és nyáron lesz látható. Ez lesz az utolsó szezon a sorozatból.

Kiderült az is, hogy az idén érkező új gameshow, a The Floor műsorvezetője Szujó Zoltán lesz. Arról az mmonline.hu is beszámolt, hogy folytatódik a ValóVilág, a valóságshow már a 12. évaddal jelentkezik majd. Ezúttal azonban elsősorban az RTL+ streaming platformon lesz érdemes követni a villalakók életét, igaz az összefoglalók lineáris tévézésben, a Coolon is elérhetők lesznek – írja a SorozatWiki a podcastban elhangzott bejelentésekről készült összefoglalójában.

Kolosi Péter elárulta azt is, hogy 15 év után idén visszatér a Kalandra Fal! az RTL-re. Lesz egy másik nagy visszatérő is, az Álarcos énekes utoljára 2021 őszén volt látható az RTL-en, az volt a zenés showműsor 3. évada, 2024-ben pedig jön a folytatás.

Kolosi Péter beszélt olyan tartalmakról is, amelyek esetében viszont úgy döntöttek, hogy nem lesz folytatás. Közéjük tartozik a Mellékhatás című sorozat, illetve az Apatigrisből sem jön új évad.