Újabb csatornák váltanak HD-ra a Tarrnál

Augusztus második hetében minőségi változást vezet be a Tarr Kft.: újabb 21 csatornát vált SD-ről HD-ra, emellett pedig kódolatlan időszakot is biztosít előfizetőinek. Így több mint tizenötezer háztartásban lesz részletgazdagabb felbontásban elérhető a Viasat World médiavállalat három tematikus csatornája: a sorozatoknak otthont adó Epic Drama, a Viasat Explore kaland- és a Viasat Nature természetcsatorna.

2021. augusztus 9. és 11. között a ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) jelenlévő Tarr Kft. 44-ről 65-re emeli a HD-ban elérhető csatornák számát. A minőségi váltás a Prémium csomag előfizetői számára a rendkívüli kalandokat bemutató Viasat Explore és a természetet 360 fokban körbejáró Viasat Nature csatornát is érinti. A szolgáltató az SD-ről HD-ra történő átállást új, tematikusan rendezett csatornalistával is kíséri, így előbbi a 109., utóbbi pedig a 114. programhelyen lesz elérhető.

Augusztusban kódolatlan hetekkel is kedvez a Tarr előfizetőinek, a fent említett Epic Drama, Viasat Explore és Viasat Nature csatornák közkedvelt műsorait és kiemelt premierjeit így immáron HD-ban élvezhetik majd az érdeklődők.