A Digital-Media Hungary-n mindig süt a nap

Akár esik, akár fúj máshol, a Digital-Media Hungary-n – illetve elődjén, a Media Hungary-n – mindig süt a nap, és nincs ez máshogy most sem – jelenti helyszíni tudósítónk. Csermely Ákos, a rendezvény szervezője szerint nem is indulhatott volna jobban a konferencia, amelyen hamarosan több mint kétezren is lehetnek.

Elrajtolt a hazai médiaszakma legnagyobb rendezvénye, a Digital-Media Hungary és helyszíni tudósítónk szerint ezúttal is megjelent mindenki, aki számít ezen a területen. A legnagyobb televíziók, sales house-ok, kiadók, ügynökségek képviselői mellett a digitális világ legfontosabb szereplői, szakemberei, illetve a hirdetői oldal döntéshozói is képviseltetik magukat a siófoki eseményen.

„Nem is indulhatott volna jobban, az elmúlt 28 év alatt mindig sütött a nap. Hamarosan több mint kétezren leszünk” - adott villámértékelést az mmonline.hu-nak a konferencia rajtjáról Csermely Ákos, az esemény szervezője.

A Digital-Media Hungary első előadását Csermely Ákos tartotta, aki többek között arra is vállalkozott, hogy megindokolja, miért lett ennyire üzleti fókuszú a program. Az esemény megnyitóját pedig Koltay András, az NMHH elnöke tartotta.

A délelőtti programot pedig rengeteg előadás és kerekasztal-beszélgetés követi majd, hiszen öt teremben, párhuzamosan zajlanak majd az események a kétnapos konferencia során. A rendezvény persze nem csak a szakmai programokról szól, hanem legalább ennyire fontos a kapcsolatépítés lehetősége is, amit helyszíni tudósítónk beszámolója alapján igyekeznek is minél jobban kihasználni a konferenciára érkezők.

A médiapiac egyik jelentős trendjét pedig rögtön az esemény főbejáratánál érzékelhetik a résztvevők, hiszen a SkyShowtime streamingszolgáltató emblémájával találkozhatnak.

A Digital-Media Hungary legendás az esti programjairól is, amelyek szintén kiváló lehetőséget kínálnak a kapcsolatépítésre és a kötetlenebb beszélgetésekre. Az esti program kapcsán Csermely Ákos az mmonline.hu-nak korábban adott interjúban azt mondta, hogy „semmi csendet nem ígérhetek, és ha kell szirtakit is járok. És lesz éjféli tunkiparti is”.