Magyar kézbe került a horvát ELLE magazin

A Michaeli, Schwartz & Brit (MS&B) médiához kerültek a horvátországi ELLE magazin licencjogai. Az online és nyomtatott magazinokon helyi szerkesztőség dolgozik majd, az első print lapszám júniusban jelenik meg.

A magyar ELLE, ELLE Decoration és Cosmopolitan kiadója, a Michaeli, Schwartz & Brit újabb termékkel bővítette portfólióját: a horvát nyelvű ELLE magazin licencjogai is a vállalathoz kerültek. A hírt az MS&B vezérigazgatója, Milkovics Pál a Digital Media Hungary-n erősítette meg, és azt is elárulta, a vállalat nyitott a további külföldi terjeszkedésre is.

“Az ELLE magazin nemcsak a magyar piacon képvisel hatalmas értéket. Erős nemzetközi márkaként a többi európai országban is jó befektetés, így amikor felmerült a horvát nyelvű ELLE megszerzése, azonnal kihasználtuk a lehetőséget. A francia jogtulajdonossal nagyon jó a kapcsolatunk, a magyar ELLE sikerei után bizalommal adták át nekünk a feladatot. A magazinon helyi stáb dolgozik majd, a nyomtatott változat már nyár elején, júniusban megjelenik. A következő lépés pedig a horvát nyelvű ELLE Decoration lesz” - mondta el Milkovics Pál, az MS&B vezérigazgatója.

Az ELLE magazin 21 éve van jelen a horvát piacon. A francia jogtulajdonos idén döntött úgy, hogy új kezekbe adja a kiadás jogait a márka további sikeressége érdekében.