Mozifilm-előzetessel indult a GE toborzókampánya

A GE Vernova Gas Power veresegyházi gyára folyamatosan keresi új kollégáit a különböző pozíciókra, és most egy különleges, a mozi világát idéző toborzókampánnyal szeretnék megtalálni a leendő hegesztőket, CNC gépkezelőket és mechanikus összeszerelőket.

A Felvétel indul! kampány központi eleme egy akciófilm stílusban készült fiktív mozifilm-előzetes, amelyet egy napon át, éjszakába nyúlóan, saját kollégákkal forgattak a veresegyházi gyárban. A történet szerint a film hősei egy kivételes csapat tagjai, akik különleges termékeket készítenek, ám most segítségre van szükségük. A kampányt kitaláló és leadelő Morpho a film narrációjára az egyik hollywoodi akciófilm-sztár magyar hangját kérte fel, emellett a megpályázható pozíciókat bemutató vágatok és plakátok is készültek.

„Élményfókuszú, az eddigiektől eltérő kampánnyal szeretnénk megszólítani leendő munkatársainkat. A kampány fő üzenete szerint a kollégák játszhatják a főszerepet saját filmjükben, amelyhez a GE Gas Power különleges szakmai kihívásokat, csúcstechnológiát, fejlődési lehetőséget, kiemelkedő juttatási csomagot, valamint stabil hátteret biztosít” – mondta Szombath Szilvia, a GE Gas Power HR vezetője.

„A kampány aloldalán is megtekinthető filmek és plakátok digitális eszközökkel – közösségimédia-hirdetésekkel és ppc kampány segítségével – jutnak el a célközönséghez. A felvetelindul.hu aloldalon az érdeklődők megtekinthetik az aktuálisan nyitott pozícióinkat, amelyek a koncepcióhoz igazodva klasszikus filmes szófordulatokat idéznek” – tette hozzá dr. Puskás Krisztina, a GE Gas Power munkaügyi kapcsolatok és HR operációs vezetője.

A kommunikáció kiegészül a gyár vonzáskörzetében óriásplakátokkal, valamint belső kommunikációs elemekkel: a kollégák számára készült animált digitális matricacsomaggal, belső plakátokkal, valamint a vállalati kantinban megkóstolható Hollywood menüvel, amely jóvoltából a munkatársak híres filmes karakterek kedvenc ételeit kóstolhatják meg. Így kerülhet fel a menüsorra a hagymás bab és a tejszínes spenót az ütős-dühös menüben vagy a Löbigmac és a kubai szendvics.

A kampány 2023 júniusától az év végéig tart.