Villámrajtot vett A híd

Az HBO Max tavalyi indulása óta a 2. legjobban nyitó európai, saját gyártású non-scripted tartalom lett A híd című reality az első három napos eredmények alapján, felülmúlva ezzel minden előzetes várakozást. Olyan non-scripted sorozatokat előzött meg Magyarországon, mint a spanyol F-Boy Island vagy A király megmentése.

A híd első három epizódja augusztus 11-én vált elérhetővé a streaming szolgáltatáson. A kiemelkedően jól induló sorozat az HBO, a Free Monkeys Production és a Paprika Studios Romania által készített magyar dokureality, A híd ma új részekkel debütált az HBO Maxon. A külföldi formátum licence jogai miatt a sorozat kizárólag Magyarországon látható, külföldön a magyar változat nem lesz elérhető. Az évadzáró epizódok augusztus 25-én érkeznek majd.

Az együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játékban egy csapatnak együttes erővel kell felépítenie egy 250 méter hosszú hidat. A műsorvezető nem más, mint a méltán népszerű vlogger, Magyarósi Csaba, a játékosok között pedig akad fizikus (Molnár Janka), zenész (Német Márk), tervező (Tölgyesy Csaba, Bakos Gergő), színész (Varga Ádám, Noé Viktor), sportoló (Havasi Gergő, Fekete Miki) - különböző életkorú és stílusú karakterek, akikben a helyszínen szembesülnek először azzal, mi is lesz a feladatuk.