Rangos díjat nyert az Uniomedia ügyvezetője

Balatoni Zsófia, az Uniomedia ügyvezetője és társalapítója nyerte Magyarországról az idei PRO PR Globe Award-ot. Az elismeréssel olyan meghatározó szakembereket díjaznak, akiknek a munkája hozzájárul a PR szakma globális, regionális és helyi szintű jobbá tételéhez.

A díj különlegessége, hogy nem projekteket, hanem szakembereket tüntet ki, a díjazottakat pedig négy nemzetközi kommunikációs szervezet (International Public Relations Association - IPRA, International Communication Consulting Organization - ICCO, The Public Relations and Communications Association - PRCA and Chartered Institute of Public Relations – CIPR) ajánlása alapján választják ki. A díjat idén 15 ország 25 szakembere nyerte el.

A díj annyiban is különleges, hogy olyan személyeknek ítélik oda, akiknek csapatukkal és kollégáikkal együttműködve, az üzleti etikát és a szakmai normákat követve sikerült nyomot hagyniuk a public relations területén. A díjátadó ünnepségre egy hivatalos vacsora keretében kerül sor 2024. március 15-én a belgrádi Hotel Mona Plazában, Szerbiában, ahol a 21. PRO PR konferenciát is megrendezik.