Kiderült, mikor rajtol a Valami Amerika sorozat

Október 18-án érkezik a Valami Amerika filmek univerzumába helyezett saját fejlesztésű sorozat az RTL+-ra. A vadonatúj történet és az új szereplők mellett korábbi filmes karakterek és ikonikus tárgyak is felbukkannak majd.

A széria a filmekből megismert világban játszódik, de ezúttal egy új testvér-trió történetét ismerhetjük meg: Marciét (Ember Márk), Zitáét (Trill Beatrix) és Balázsét (Király Dániel). A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala közötti konfliktus áll, pontosabban az a pénzösszeg, amivel a fiú tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek, mindenben támogatják egymást, így megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába, ahonnan csak egy módon szabadulhatnak, egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül.

A testvérek körül természetesen megjelennek majd régi és új szereplők, akik segítik vagy éppen akadályozzák őket a céljaik elérésében. A sorozatban, akárcsak a filmekben a zene is hangsúlyos szerepet kap, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek majd a nézők. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a sorozat „Valami Amerikai” című betétdalát, a jelenlegi egyik legsikeresebb fiatal hazai előadó, Azahriah írta, és már most hatalmas sláger a videómegosztó oldalakon.

A humor, a zene és a filmekből megismert hangulat tehát garantált, de ezúttal 10 epizódon át követhetjük nyomon a Valami Amerika életérzést, amelybe csak belegabalyodni lehet.

A sorozat október 18-án dupla epizóddal debütál, ezt követően hetente érkezik egy-egy friss epizód az RTL+-ra.