Ősszel érkezik a népszerű sorozat folytatása

Melissa McBride as Carol Peletier - The Walking Dead: Daryl Dixon _ Season 2 - Photo Credit: Emmanuel Guimier/AMC

A Daryl Dixon első évadának tavaszi magyarországi premierjét követően a hazai rajongóknak nem kell sokat várniuk, hogy újra találkozhassanak kedvenc szereplőikkel. A Norman Reedus és Melissa McBride főszereplésével készülő The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol az egyesült államokbeli premierrel egyidőben , világpremierként Magyaroroszágon is látható lesz AMC-n. Emellett a Tales of the Walking Dead első évada is megérkezik a csatornára.

Az új évad ott folytatódik, ahol a The Walking Dead: Daryl Dixon abbamaradt: a rajongók által kedvelt karakterek, Daryl Dixon (Norman Reedus) és Carol Peletier (Melissa McBride) nyomában. Mindketten régi démonokkal néznek szembe, miközben Carol a barátja megtalálásáért, Daryl pedig a Franciaországban maradással kapcsolatos döntésével küzd, ami feszültséget okoz a Fészekben. Emellett Genet (Anne Charrier) mozgalma is lendületet vesz, ami a Pouvoir-t erőszakos ütközőpályára állítja a Remény Uniójával a Franciaország jövőjéért folytatott harcban.

A magyar rajongók az amerikai premierrel egyidőben, 2024. szeptember 30-án 03:00-kor eredeti nyelven, míg szeptember 30-án 22:00-kor magyar szinkronnal láthatják a hat epizódból álló második évad első részét az AMC-n. A Book of Carol azonban nem az egyetlen TWD spinoff, amely nyár végén érkezik el a magyar nézők otthonába, ugyanis augusztus 19-től a Tales of the Walking Dead részeit is követhetik a magyar nézők. A sorozat első évada hat különálló történetet mesél el a The Walking Dead-univerzumból új és korábbról már ismert karakterekkel.

A The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol főszereplői Reedus, McBride, Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Charrier, Romain Levi és Eriq Ebouaney, a showrunner David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman és Steve Squillante.

Premier:

The Walking Dead: Daryl Dixon – Book of Carol 2024. szeptember 30. 03:00

Tales of the Walking Dead 2024. augusztus 19. 22:00