Jön az America’s Game a hazai képernyőkre

Magyarországon elsőként, a Network4 Media Group tűzi műsorára a tengerentúlon tízmilliók által követett America's Game: The Super Bowl Champions legizgalmasabb epizódjait. Az NFL Films gyártásában készült doku-sorozat az NFL történetének legendás bajnokcsapatait mutatja be. A sportág hazai rajongói hetente egyszer, magyar felirattal eleveníthetik fel az ikonikus pillanatokat.

Habár még kilenc vasárnapot kell kibírni a NFL új szezonjának első mérkőzéséig, a Baltimore Ravens és a Kansas City Chiefs összecsapásáig, a Network4 Media Group nézői addig sem maradnak amerikai futball nélkül. A médiacég Magyarországon elsőként tűzi képernyőre a America's Game: The Super Bowl Champions legizgalmasabb részeit. Az NLF ikonikus, saját gyártású sorozata 2006-ban indult és hatalmas népszerűségre tett szert a tengerentúlon.

Az epizódok egy-egy évad bajnokcsapatának menetelését dolgozzák fel archív felvételekkel és a kulcsszereplők megszólalásával. Igazi sporttörténelmi csemege ez az NFL rajongók számára, de az epizódok narrátorainak névsora mindenkinek jól csengő neveket tartalmaz: Alec Baldwin, Martin Sheen, Bruce Willis, Kevin Bacon, Donald Sutherland, Laurence Fishburne, Gene Hackman, Ed Harris, Tom Selleck, James Gandolfini, Jon Hamm, Brad Pitt, John Slattery, Edward Norton, Jim Caviezel, Chris Evans, Trey Parker, David Boreanaz, John Cena, Paul Rudd, Bryan Cranston és Jeffrey Wright.

A Network4 Media Group az America's Game húsz legőrületesebb történetét hozza el a nézőknek. Köztük többek között az 1968-as idényt, a Jets bajnoki címével és Joe Namath ígéretével. Az évad során megmutatják a tökéletes szezont, az 1972-es Miami Dolphins hibátlan menetelését, az 1985-ös megállíthatatlan Bearst, a valaha volt leglátványosabb focit játszó 1999-es St. Louis Ramst, a Giants máig hihetetlen 2007-es bajnoki futását vagy éppen a 2019-es Chiefs győzelmet is.

America's Game - premier: július 8. 22:30, MATCH4/NET4+

Az első négy epizód:

1968 – Jets - Super Bowl III., 2024. július 8.

1972 – Dolphins - Super Bowl VII., 2024. július 15.

1978 – Steelers - Super Bowl XIII., 2024. július 22.

1983 - Raiders - Super Bowl XVIII., 2024. július 29.