Itt érdemes nézni az Olimpiát

10 500 sportoló, 19 napon át, 32 sportágban, 762 sportesemény keretében 37 helyen küzd meg a 329 éremért, mindezt 3800 órányi játékidőben. A hihetlen mennyiségű események élőben követhetőek az Eurosport csatornáin illetve minden pillanat kizárólag a Max kínálatában látható.

Eurosport lineáris csatornák

A Warner Bros. Discovery (WBD) részeként első olimpiáját ünneplő Eurosport 47 piacon, 19 nyelven közvetíti majd a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a Maxon, valamint televíziós közvetítések során a Eurosport csatornáin.

Az Eurosport a lokális piacokon található stúdiói mellett Párizs szívéből, az ikonikus nevezetességek mellől, lenyűgöző helyszínekről, valamint a WBD House hamisítatlan párizsi tetőtéri stúdiójából is tudósít majd. Közvetítése a valaha látott leglebilincselőbb olimpiát ígéri a Max felületein. A szurkolók a nemzetközi jelentőségű sportolókat az Eurosport 1-en, a regionális hősöket pedig az Eurosport 2-en láthatják majd.

Az Eurosport 2 kifejezetten a helyi hősőkre fókuszál majd, úgyhogy a legtöbb magyar érdekeltségű sport esemény is itt lesz látható. Továbbá ez a csatorna lesz az otthona a "Bonjour, Paris!" című regionális műsornak, amely olimpiai játékok minden napján információkat és elemzéseket nyújt a versenyekről és a sportolókról, neves tehetségek és olimpiai érmesek által. A szakértők között megtalálható a többszörös Olimpiai aranyérmes Hosszú Katinka és Pásztory Dóri, valamit a Veszprém Handball Club új vezetőedzője, Xavier Pascual Fuertes is.

A sport videók kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az Eurosport.hu oldalán és az Eurosport YouTube csatornáján található videók teljesen jogtiszták és könnyedén embedelhetőek a cikkekbe.

Az Olimpia otthona: MAX

A Warner Bros. Discovery páratlanul magas számú, 3800 élő órát kínáló streamingplatformját, a Maxot szupersebességre kapcsolták, hogy a lehető legjobb minőségű videószolgáltatást nyújtsa amely bárhol elérhető lesz. Rengeteg új technikai újítással várja a nézőket a Max.

1, Idővonal jelző

A legnépszerűbb olimpiai sportágak kedvelői könnyedén visszakereshetik az események legfontosabb mozzanatait, így a lehető legtöbben lehetnek tanúi az olimpia történelmi pillanatainak. Ez az innovatív funkció a webes és mobilalkalmazásokban érhető el, és olyan sportágakat foglal magában, mint a strandröplabda, röplabda, kézilabda, tenisz, labdarúgás, hetes rögbi, atlétika, úszás, pályakerékpározás, országúti kerékpározás, hegyikerékpározás, ökölvívás, kosárlabda, judo és művészi torna.

2, Aranyérem jelző

A MAX minden platformján – mobilon és weben egyaránt – felugró ablakok figyelmeztetik a rajongókat, ha közeleg egy aranyéremért folyó küzdelem döntő pillanata. Az előfizetők könnyedén váltogathatnak az események között, így biztosak lehetnek benne, hogy nem mulasztják el a sporttörténelem fontos pillanatait, majd egyszerűen visszatérhetnek az előző közvetítéshez.

3, Lejátszás közbeni sáv

Egy esemény nézése közben a felhasználók megjeleníthetnek egy sávot (ez a funkció a csatlakoztatott TV-ken keresztül lesz elérhető a Maxen), amelyen más, éppen zajló élő események láthatók. Ez lehetővé teszi az egyszerű navigációt az alkalmazáson belül, és az események közötti zökkenőmentes váltogatást.

4, Személyre szabott megtekintési lista

A Max-felhasználók konkrét eseményeket adhatnak hozzá a „Saját listám” funkcióhoz, amivel személyre szabott olimpiai menetrendet hozhatnak létre a verseny 19 napja alatt.

5, Audiokommentár közel 20 nyelven

A rajongók többnyelvű hanganyaghoz férhetnek hozzá, és a legtöbb eseménynél akár 20 nyelv közül is választhatnak. A Eurosport közvetítésein 400 szakértő kommentátor tudósít majd a lehető legszenvedélyesebb módon. Ami az Eurosport csatornáin kap magyar kommentárt, az mind elérhető lesz a Maxon is, így a magyar sport eseményeket szinte minden esetben a legjobb szakértők kommentárjával nézhetjük!

6, Minden díjcsomagban elérhető az Olimpia

A Max Standard csomagja két felhasználónak teszi lehetővé az egyidejű streamelést. A Prémium csomag a legjobb felhasználói élményt nyújtja, lehetővé téve, hogy egyszerre négy eszközön streameljenek, valamint akár 100 letöltést is kínál, amelyeket offline módban és útközben is élvezhetnek.

7, Rengeteg kiegészítő sport tartalom a platformon

Az olimpiai közvetítések mellett rengeteg sport tematikájú sorozat és film elérhető a Maxon. A teljesség igénye nélkül itt látható a Creed trilógia, az Aki legyőzte az időt - Keleti Ágnes, a Nasty - A tenisz fenegyereke, a Tony Hawk: Amíg a kerekek le nem esnek című dokumentumfilmek, illetve a Nagypályások, a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, az Egyszer fent, inkább lent, Idris Elba: Fighter, a Spencer, a 30 méteres hullám vagy épp a Chasing Glory és a The Power of the Olympics című sorozatok.

8, 4K élmény a kiemelt eseményeknél

A Szajnán zajló történelmi nyitóünnepség, valamint az ikonikus Stade de France stadionban történő záróünnepség minden piacon megszakítás nélküli közvetítésben, HDR-ben lesz nézhető. Egyes piacokon a nézők bizonyos sportágak és események esetében további HDR-képminőségű közvetítéseket is élvezhetnek

9, Tapsi Hapsi (Bugs Bunny), mint riporter? Naná!

A közkedvelt rajzfilmfigura, Tapsi Hapsi az Eurosport nyári olimpiai közvetítései során is középpontban lesz.A párizsi WBD House-ban vezető riporterként tűnik fel, aki a világ minden tájáról érkező sportolókkal, valamint az Eurosport olimpiai szakértőivel készít interjúkat. A beszélgetések megtekinthetőek lesznek az Eurosport napi műsorai között, amelyet Európa-szerte sugároznak. Az első adásban a kétszeres olimpiai bajnok taekwondóssal, Lutalo Muhammaddal készít interjút Tapsi Hapsi. A műsor címe: Looney Tunes presents: Sports Talk with Bugs Bunny

Nézd az Olimpiát élőben az Eurosporton és minden pillanatát a Maxon!