Rossz fiúk a képernyőkön

Will Smith and Martin Lawrence star in Columbia Pictures BAD BOYS: RIDE OR DIE. Photo by: Frank Masi

Perzselő Miami hőség, poénok, akciók – 2024 nyarán újra láthatjuk a rosszfiúkat. A csaknem 30 éves történet és a pont ennyivel idősebb, ám ugyanolyan vagány nyomozók idén is visszatérnek a vászonra, hogy bebizonyítsák: az életkor csak egy szám. A Bad Boys – Mindent vagy többet augusztus 6-tól megvásárolható az Apple, a Google, a Rakuten TV és a Sweet TV felületein korlátlan megtekintési lehetőséggel már az otthoni képernyőkön is.

Csaknem 30 éve, 1995-ben mutatták be a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? c. akcióvígjátékot, ami a zsarufilmek egyik ikonikus alkotásává vált a benne szereplő miami nyomozópáros, Mike Lowrey és Marcus Burnett nagydumás, nagymenő, és csak nagyon ritkán pancser karaktere miatt. Will Smith és Martin Lawrence duója egy csapásra közönségkedvenccé vált. Olyannyira, hogy a széria harmadik része, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, 2020-ban az USA legsikeresebb filmje lett, 17 évvel a második rész után is ekkorát tudott robbanni.

A zsarupáros nem lett fiatalabb ugyan, de még bőven van bennük tűz, vakmerőség, és persze egy jó adag humor is – erről saját szemükkel is megbizonyosodhattak a nézők, hiszen 2024-ben debütált a széria negyedik része, a Bad Boys – Mindent vagy többet címmel. Majd’ 30 év elteltével Smith és Lawrence is sokat változott, az ötvenes éveikben járó színészek között azonban ugyanúgy működik a kémia, (ha nem jobban), mint az előző filmekben – Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter szinkronszínészi munkája pedig csak hab a tortán. Az idősödő zsaruk most is nagyot mennek, ezt alátámasztják a nézettségi adatok is, a magyar mozikban ugyanis csaknem 246 ezer néző* volt eddig kíváncsi a páros újabb alakítására, amelyben a főgonoszt az Eufória sztárja, Eric Dane alakítja, de feltűnik a filmben Vanessa Hudgens is. Poénokban, akcióban és persze easter eggekben nincs hiány, erről gondoskodik a rendezőpáros, Adil El Arbi és Bilall Fallah, akik így is tisztelegnek az első két részt rendező Michael Bay munkássága előtt. Arbi és Fallah munkáját dicséri a széria 3. része is.

Kedvenc zsarupárosunk, poénok és akciók, melynek Miami adja a hátteret; mindezt már otthonunk kényelmében is átélhetjük. A Bad Boys – Mindent vagy többet augusztus 6-tól megvásárolható az Apple, a Google, a Rakuten TV és a Sweet TV felületein, korlátlan megtekintési lehetőséggel.