Csütörtökön duplázás – jön a TOP50 marketingvezető és TOP50 PR-es díjátadó

Csütörtökön mutatják be a Marketing&Media magazin által összeállított, a legsikeresebb hazai marketingvezetőket és PR/kommunikációs szakembereket felvonultató TOP50-es rangsorokat. A legjobbakat díjazzák is majd a Marketing Summit keretein belül rendezett díjátadó esten.

A Marketing&Media szaklap 2016 óta állítja össze a TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozó rangsorát, vagyis idén már a 9. ilyen listát publikálja. A rangsort a Magyar Marketing Szövetséggel együttműködésben a Marketing Summiton mutatják be.

A múlt évben először állította össze a Marketing&Media a TOP 50 legsikeresebb PR/kommunikációs szakember rangsorát és a hatalmas érdeklődést és sikert látva idén jön a folytatás. A lista összeállításában szakmai partner a Magyar PR Szövetség, a megjelenés támogatója a Magyar Marketing Szövetség, ezt a rangsort is a Marketing Summiton mutatják be.

A zsűritagokat is beleértve több mint 50 ember dolgozott a két TOP50-es rangsort tartalmazó a lapszámon nyáron, több héten keresztül. „De nemcsak ez különleges, hanem az is, hogy nem egyszerűen rangsorokról van szó. Ennél sokkal többről. Trendekről, piaci tendenciákról és sok-sok sztoriról, amelyek az idő előrehaladtával talán még érdekesebbek és értékesebbek lesznek. Külön büszkeség, hogy a listáinkat az idén is a legnagyobb hazai marketingeseményen, a Marketing Summit díjátadó estjén mutatjuk be, ahol a legjobbakat díjazzuk is” - írja a Marketing&Media magazin főszerkesztője, Simon Krisztián a toplistákat tartalmazó, a jövő héten megjelenő lapszám előszavában.