Új évaddal folytatódik a népszerű sorozat

“All the Rage” – When a bus explosion kills several innocent people, the team jumps into action to take down the responsible terrorist organization. Meanwhile, Scola tries to balance fatherhood with the job, on the sixth season premiere of FBI, Tuesday, Feb 13 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, and streaming on Paramount+ (live and on demand for Paramount+ with SHOWTIME subscribers, or on demand for Paramount+ Essential subscribers the day after the episode airs). Pictured (L-R): John Boyd as Special Agent Stuart Scola, Zeeko Zaki as Special Agent Omar Adom ‘OA’ Zidan, Missy Peregrym as Special Agent Maggie Bell, and Katherine Renee Kane as Special Agent Tiffany Wallace. Photo: Bennett Raglin/CBS ©2023 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Magyarországon elsőként a TV4 mutatja be az FBI - New York különleges ügynökei című sorozat hatodik évadát. Az amerikai produkció 2018 a világ egyik kedvenc sorozata, amelynek első öt évadát is a Network4 Media Group csatornáin követhette a hazai közönség. Emellett országos premierként érkezik a német bűnügyi sorozat, a Tetthely - Münster (TV4) tizenöt epizódja, a dán Sommerdahl bűntények (GALAXY4) harmadik évada, valamint az Itáliában játszódó angol ex-kémnőről szóló Fedőneve: Volpe (STORY4) második évada. A brit bűnügyi sorozat, a McDonald és Dodds a negyedik szériájával robban be a hazai tévékbe a TV4 képernyőjén.

Az ősz beköszöntével igazi sorozatdömping köszöntött a Network4 szórakoztató csatornáira. A legnagyobb várakozás talán az FBI - New York különleges ügynökei új szezonját előzte meg. Epizódonként átlagosan 12,3 millió nézőt vonz a sorozat a CBS szerint a képernyők elé az Egyesült Államokban. A tizenhárom részből álló hatodik évad a tengerentúlon idén februárban debütált és szeptemberben a magyar nézők is teljes egészében láthatják a szervezett bűnözés és terrorizmus ellen nyomozó ügynökök eseteit. A produkció olyan sikeres, hogy nem is egy, hanem rögtön két “testvérsorozata” készült, a részben Budapesten forgatott FBI International, valamint az FBI: Most Wanted. Az FBI - New York különleges ügynökei szeptember 11-től látható a TV4 műsorán.

Más magas színvonalú, népszerű és máshol nem látható sorozatok is érkeztek a Network4 Media Group csatornáira. A Sommerdahl bűntények harmadik évada szeptember 12-én mutatkozik be idehaza a GALAXY4 műsorán - a dán krimi nemcsak a különleges bűnesetekre koncentrál, hanem a nyomozók magánéleti feszültségeire is.

Második évadának hazai premierjére készül a Fedőneve: Volpe című sorozat, amelyben az angol titkosszolgálat visszavonult ügynöknője Olaszországban építene új életet, helyette azonban a múltja találja meg őt. A igényes és kivételesen szép környezetben játszódó bűnügyi és kém sorozat minden elemében vérprofi munka. A Tetthely – Münster, valamint a McDonald és Dodds című sorozatok már képernyőre kerültek – mindkét bűnügyi szériát folyamatosan láthatja a közönség.

Szeptembertől a nézők a TV4 képernyőjén követhetik a Doktor Murphy és a Feketelista első három évadát is. Az amerikai Doktor Murphy sorozat főhőse egy fiatal sebész, aki hihetetlen tehetségével életeket ment, autizmusa miatt azonban nehezen kezeli a társas kapcsolatokat. Az NBC Feketelista című sorozata egy elit katonáról szól, akiből először bűnöző, majd a legkeresettebb bűnelkövetőket üldöző fejvadász lesz.