Szárnyal az ingyenes videós platform

Az IndaPlay streaming oldal működésének első hónapjában a leglátogatottabb oldalak toplistájára kúszott fel: 308.000 valós felhasználójával szerdán már az 12. helyet* vívta ki magának.

Az Indamedia cégcsoport által működtetett ingyenes streaming platform, az INDAPLAY egy rövid tesztszakaszt követően, 2024 szeptemberében élesedett. Több ezer prémium minőségű, saját gyártású videó tekinthető itt meg, a napi tájékozódást segítő híranyagoktól, az élő tudósításokon keresztül a szórakoztató tartalmakig, podcast beszélgetésekig.

A Gemius hivatalos közönségmérésében a platform szerdai adatai láthatóak először publikusan. Az eddigi eredményei a legoptimistább várakozásokat is felülmúlták: működésének pár hete alatt ugyanis a mérésben szereplő 522 oldal közül az IndaPlay már négy alkalommal is feljutott a Top20-as listára, a streaming oldalak között pedig tízszer végzett dobogós (Top3) helyen. A hivatalos mérés első napján, 2024. szeptember 25-én 308.448 valós felhasználó érkezett az oldalra, hogy 1.063.209 videót megtekintsen.

Az IndaPlay applikációja mindkét operációs rendszerben a jóváhagyás fázisába érkezett, így hamarosan elérhetővé válik iOS-en és Androidon egyaránt.

*Forrás: DKT/e.gemius, (15+ belföldi közönség), brand adat RU (Real Users) sorrend alapján, 2024.09.25.