Rendhagyó kampány a Viasat3-tól

Rendhagyó kampánnyal népszerűsíti ma este induló para-karaokéját a VIASAT3. A Sikítófrászhoz készült köztéri plakátokon a műsor kiemelt szereplői igencsak extrém helyzetekben láthatók.

 

A január 15-én indult országos közterületi kampány kreatív koncepciójának fejlesztője, a Young & Rubicam szándékosan viszolygást keltő elemeket használt, hangsúlyozva, hogy a műsor szereplőinek nem mindennapi próbatételeket kell majd kiállniuk éneklés közben. Varga Viktort így élő csótányokkal fotózták, Horváth Éva nyakába pedig szintén valódi kígyó került.

 

A plakátokon a készítők a január 26-án debütáló műsor két fő koncepcióját, a sikítást és az éneklést állították párhuzamba. A szereplők arcai mindkét szituációba beilleszthetőek: mikrofon nélkül sikoltásra, állatok nélkül éneklésre is gondolhat a járókelő.

 

Bár a műsorban csak megfigyelők, a kampányban nem menekült a Sikítófrász műsorvezetője, Lakatos Márk és a négy zsűritag – Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals tagjai – sem. Őket a beharangozó promóban vetették alá a kínzásoknak.

 

A műsor rajongóinak akkor sem kell majd aggódniuk, ha lemaradnak egy-egy epizódról: az adásokat bármikor vissza tudják majd nézni a VIASAT Play honlapján.

 

A Sikítófrászban minden héten két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli, és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. A nyertes celebcsapatok a záró feladat során összegyűjtött pénzösszeget jótékonysági célokra ajánlják fel.

 

Sikítófrász január 26-tól minden csütörtökön 21.00-kor a VIASAT3-on.