Szívszorító állattörténetekkel erősít a Viasat Nature

From Shiver Productions NEW PAUL OGRADY FOR THE LOVE OF DOGS Wednesday 27st November 2018 on ITV Pictured: Paul O'Grady (right) joins Battersea staff Anja (left) and meets Maggie, a two year old Dogue de Bordeaux who needs cheering up having been found tied up in Battersea Park This week, Paul O' Grady and the team at Battersea Dog and Cats Home are trying to figure out the best course of action for Cookie, a hyperactive Staffie. The training staff think he'd make an excellent working dog but this isn't usual for Staffies so finding someone to take him on may be difficult. Paul also meets Maggie, a two year old Dog de Bordeaux who needs cheering up having been found tied up in Battersea Park. Maggie's bedsores suggest she's been kept in a cage so she needs to learn how to run around and enjoy her freedom. And Battersea's smallest resident, 9 month old teacup poodle Charlie, is having trouble running with her broken leg. (C) Battersea Dogs and Cats Home For further information please contact Peter Gray 0207 157 3046 peter.gray@itv.com This photograph is (C) Battersea Dogs and Cats Home and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme NEW PAUL OGRADY FOR THE LOVE OF DOGS or ITV. Once made available by the ITV Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the Transmission date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be syndicated to any other publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itvpictures.com

A BAFTA-díjas Paul O’Grady ismét beleveti magát a patinás kutya- és macskaotthon hétköznapjaiba, ahol minden erejével és szeretetével azon dolgozik, hogy a négylábúaknak boldogságos otthont adhasson. A műsorvezető olyannyira elkötelezett, hogy még életveszélyes fertőzések sem tudják megállítani! A Viasat Nature már a 7. évadot hozza el a népszerű Paul O’Grady és kutyái című sorozatból, amelyet a lelkes rajongók szombattól (február 23.) láthatnak majd.

A brit műsorvezető, színész és humorista megrögzött kutyaimádó, aki akár az életét is áldozná az árva négylábúakért – nem túlzás, hiszen O’Grady egy forgatás alkalmával olyan fertőzést kapott el, hogy alig tudták megmenteni az életét. A világszerte ismert és szeretett Paul O’Grady és kutyái sorozat már a hetedik évadot éli meg! A legújabb epizódokban a műsorvezető visszatér a világ legrégebbi kutya- és macskaotthonába, a londoni Battersea-be, ahol kis árvák életét követi nyomon, érkezésüktől egészen az új, boldog családba kerülésig. Most a házi kedvencek olyan fajtáival is találkozhatunk, amelyek korábban még nem szerepeltek a műsorban, de egyben szívszorító történetekkel is szembesülnünk kell.

A Bettersea csapatának töretlen célja az – mindamellett, hogy új családot és otthont találjanak mindenkinek –, hogy elfeledtessék ezekkel a kis állatokkal múltjuk nehézségeit és megpróbáltatásait. O’Grady pedig a legnagyobb odaadással segíti a cél elérését. Az új évadban feltűnik például egy 14 éves yorkie, Felicity, aki egyedül járva az utcákat élte túl a mindennapokat. Emberi évekre átszámítva 98 évesen ugye, hogy kijárna neki egy szerető gazdi és egy komfortos otthon? Őt az állatbarát műsorvezető egy kis tévénézéssel próbálja jobb kedvre deríteni, míg egy 10 hónapos angol buldogot olvasással. Sikerrel zárul a Reménység nevű kutyus élettörténete is, akinek közel egy év után végre sikerül új gazdát találni.

A korábbi évadokhoz hasonlóan, a BAFTA-díjat is nyert közszereplő rengeteget tesz azért, hogy ezeknek az állatoknak boldogabb, könnyebb életük lehessen. Szinte minden szomorú történethez boldog befejezés társul, amit minden kutyus megérdemel(ne). A négylábúak megindító eseményeit a Viasat Nature csatornán követhetik az érdeklődők, február 23-án 18 órától, egymás után négy résszel.