A nyári táborokban is színre lép a Kifli.hu

Az óvodai étkeztetési program óriási sikerét követően a Kifli.hu szolgáltatásait kiterjeszti a nyári táborokra is. Ez az új program biztosítja, hogy a gyerekek és a táboroztatók egészséges és tápláló ételekhez jussanak a nyári szünetben, friss gyümölcsökkel-zöldségekkel, minőségi reggelizési lehetőségekkel és készételekkel gazdagítva élményeiket.

Gabriel Makki, a Kifli.hu vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk erre a kezdeményezésre, amely kiegészíti küldetésünket, miszerint a gyermekek számára egészséges ételeket biztosítunk kedvező áron, nemcsak otthon és az iskolában, hanem most már a nyári táborokban is. Őszintén hiszünk abban, hogy a friss élelmiszerek és az egészséges táplálkozás alapvető fontosságúak a gyermekek fejlődéséhez, és széles körben hozzáférhetőnek kell lenniük."

A tábori program legfontosabb előnyei a következők:

Időtakarékos kényelem: A zsúfolt időbeosztáshoz igazított, egy kattintással elérhető bevásárlólista, a korábbi rendelések elmentésével a gyors újrarendeléshez.

Kiszámítható pontosság: A mindennapos - akár kora reggeli - kiszállítás egyórás időintervallumban akkor biztosítja a friss élelmiszert, amikor szükség van rá.

Széleskörű egészséges választék: Tápláló élelmiszerek minőségellenőrzött választéka, beleértve a széleskörű laktózmentes, gluténmentes, cukormentes és vegán lehetőségeket.

Nagyszerű árak és tömeges rendelések: Versenyképes árképzés tömeges rendelési lehetőségekkel, és mindig ingyenes kiszállítás 24.000 Ft feletti rendelés esetén.

Rugalmasság és támogatás: Módosítható megrendelések akár öt órával a szállítás előtt, kérdés nélküli pénzvisszatérítési politikával. Barátságos ügyfélszolgálati munkatársak állnak rendelkezésre reggeltől estig minden nap, hogy segítsenek a megrendelésekkel kapcsolatban.

Telefonos rendelés: Kényelmes telefonos rendelés a gyenge térerővel rendelkező helyeken is.

Ez a program aláhúzza a Kifli.hu elkötelezettségét az egészségesebb, tudatosabb generáció kinevelésében azáltal, hogy kényelmes és megbízható hozzáférést biztosít a kiváló minőségű táplálkozáshoz. Miközben a vállalat folyamatosan újít és bővíti szolgáltatásait, a Kifli.hu továbbra is szívügyének tekinti a gyermekek egészségének támogatását az országban, az egyre növekvő szállítási területein belül.