Áprilisban érkezik a TV2 új sorozata

Fischer Gábor TV2

Áprilisban kerülnek képernyőre a Jóban Rosszban utolsó epizódja, illetve ebben a hónapban indul a TV2 új sorozata, a Pepe – mondta el Fischer Gábor a SorozatWikinek adott interjúban. A TV2 Csoport programigazgatója beszélt arról is, hogy mi volt a céljuk a Szerencsekerék visszahozásával, illetve elárulta, kik lesznek a Drágám, add az életed új műsorvezetői.

Mindent megkapott, amit papírforma szerint egy sorozatnak meg kell kapni – nyilatkozta a SorozatWikinek Fischer Gábor a Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével készült Pepe című széria kapcsán. A programigazgató szerint remekül sikerült az új produkció és ezért nagyon bíznak benne, a nézők pedig áprilistól követhetik majd a sorozatot a TV2-n.

Az április egy másik fontos mérföldkövet is hoz a TV2 Csoport életében, ekkor kerülnek adásba a Jóban Rosszban utolsó epizódjai, a széria 15 év után elköszön a nézőktől. Fischer Gábor a SorozatWikinek adott interjúban beszámolt arról is, hogy tavasszal visszatér a Drágám, add az életed, új műsorvezetőkkel, Köllő Babett és Till Attila lesznek majd a házigazdák.

A tervek szerint lesz idén Ázsia Express is, ami várhatóan ősszel kerül majd képernyőre. Érkezik majd a korábban már bejelentett Város vs. Vidék Till Attilával és Gáspár Zsoltival, illetve a SuperTV2-re is készülnek egy új, nagyszabású napi műsorrral.

Fischer Gábor elárulta azt is, hogy a Szerencsekerék a csatorna indulása utáni első időszak egyik emblematikus brandje volt, pont ezért egy ideje már gondolkoztak azon, hogy mikor lenne a legideálisabb visszahozni. Ezt végül tavaly nyáron tették meg és bejött a lépés, a fogadtatása jobb volt, mint várták és el is készítették a folytatást, amire már nem kell sokat várni.

A TV2 Csoport programigazgatója beszélt arról is, hogyan élték meg, hogy Palik László távozott az Exatlonból, illetve elárulta azt is, hogy érkezik a Séfek séfe 4. évada.