Creator Cupot rendezett a PFR Group és az M&M

Hatalmas küzdelem és sok-sok nevetés jellemezte az első alkalommal megrendezett Creator Cupát. A Marketing&Media, valamint a PFR Group sporteseményére influenszerek, exfocisták, olimpikonok, a legjobbak közé tartozó hazai padeljátékosok, valamint a két szervező cég munkatársai érkeztek.

(kiemelt fotón az első három páros, Juhász Roland nélkül, valamint Sandy Hole, Varga-Szilágyi Zsolt és Simon Krisztián)

A hazai padelélet egyik központjában, a Feneketlen tónál található Premier Padel Park pályáján rendezték meg az ország első Creator Cup-ját. A Marketing&Media és Post for Rent sporteseményére a hazai influencer-világ sztárjai, volt válogatott labdarúgók és olimpikon is érkeztek. Több mint 30-an játszottak a három pályán, hat és négy games-es szetteket.

 

Volt válogatott labdarúgók, Torghelle Sándor, Kabát Péter és Juhász Roland a padel pályán.

 

Többek között ott volt a pályán Valkusz Milán, Henry Kettner, K. Kevin, Juhász Roland, Kabát Péter, Torghelle Sándor, Rabb Krisztián vagy éppen Szatmári András. A sztárok mellé pedig hazai top padeljátékosok is csatlakoztak, például Noa Haddad, Szintai Dániel, Jordan Belián. Az I. Creator Cup-ot Henry Kettner és Stolpa Benedek nyerte. A második helyen Juhász Roland ex-válogatott futballjátékos és Máté Ferenc a Dunahouse igazgatósági tagja végeztek, míg a harmadik helyet Szintai Dániel (Donation) és Rákos Márk (PFR Group) szerezték meg.

 

Henry Kettner is a pályán.

Az esemény nem jöhetett volna létre a támogatóink nélkül. Köszönjük a PFR Groupnak, a Borsodinak és a Coca-Colának, hogy velünk voltak a pályán. És külön köszönjük a helyszínnek, a Premier Padel Parknak és a klubigazgatónak, Sandy Holénak a szuper szervezést.

 

Juhász Roland és Sandy Hole.

 

Kabát Péter Noa Haddaddal egy párban.

 

Jordán Belián és Müller Márk.

 

Varga-Szilágyi Zsolt (PFR Group), Simon Krisztián (Marketing&Media), Csiszár Gergő (PFR Group)

 

A Fókusz stábja Torghelle Sándorral forgat.

 

A Marketing&Media főszerkesztője, Simon Krisztián is ütőt ragadott.