- Hirdetés -

Ezek az ország legjobb luxusszállodái

|

- Hirdetés -

A luxusszállodák mindig is különleges élményt és kivételes szolgáltatásokat kínáltak, amelyek magas színvonalú kényelemmel és eleganciával párosulnak. A Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz folytatta tavaly megkezdett hagyományát és idén is külön fejezetben foglalkozik Magyarország szállodáival, és az „Év luxusszállodája” díjjal jutalmazza a legjobb teljesítményt nyújtó szereplőt. A Dining Guide látókörébe 28 ötcsillagos szálloda került az elmúlt évben, amelyek zöme a fővárosban működik. Ebből a mezőnyből teszik közzé azt a TOP 10+1 listát, melyre azok a helyek kerültek, amelyek a kiadó véleménye szerint nagy biztonsággal hozzák az ötcsillagos luxusszállodáktól elvárható, magas színvonalat. A lista élére – a tavalyi évhez hasonlóan – a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest került, igazi állócsillagként uralva a hazai luxusszálloda iparának egét.

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest belvárosi luxusszálloda, mely kívül-belül igazi minőséget képvisel pont ezen a héten, június 28-án ünnepli megnyitásának 3. évfordulóját. A szállodának helyet adó neobarokk palota felkerült az UNESCO világörökségi listájára, és 1977 óta védett műemléknek minősül. A Matild Palota célja, hogy gazdag történelme, kultúrája és ínyenc fogásai inspirációt jelentsenek vendégeinek. A debütálás óta a palota a belvárosi társasági és kulturális életének új központjaként született újjá, és az elmúlt három évben számos hazai és nemzetközi díjat is bezsebelt, ráadásul idén nem csak a legjobb luxusszálloda kategóriájában jeleskedett a Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz hasábjain, hanem étterme, a Spago Budapest hivatalosan is a legjobb Sunday Brunch-ot kínáló hely lett a városban. Az étterem sommelier-je, Rácz Imre szakértelmének és borok iránti szenvedélyének köszönhetően pedig magáénak tudhatja az Év Sommelier-je címet. „Egyre közelebb kerülünk a célkitűzéseink megvalósításához. Egy új szállodának soha nincs könnyű dolga a piacon, ráadásul – emlékezzünk vissza – amikor megnyitottunk a koronavírus-járvány vége felé, még sok korlátozás érvényben volt világszerte. Tehát nem volt ideális a pillanat a megnyitáshoz, de ez meg is erősített minket, hiszen így különösen nehéz körülmények között kellett helytállnunk. Mára büszkén elmondhatom, hogy mi sikeresek tudtunk lenni ebben a fejlődő városban, melyet az építészeti, a belsőépítészeti/dizájndíjak sora mellett a fenntarthatósági és a szolgáltatási színvonalhoz kapcsolódó elismerések hosszú sora igazol.” - mondta Selim Ölmez a szálloda igazgatója.

Top 10+1 ötcsillagos luxusszálloda a Dining Guide TOP100 Étteremkalauza szerint:

1. Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

2. Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

3. The Ritz-Carlton, Budapest

4. Kempinski Hotel Corvinus Budapest

5. Dorothea Hotel

6. W Budapest

7. Párisi Udvar Hotel Budapest

8. LUA Resort

9. Avalon Resort & SPA

10. Verno House

10+1. BOTANIQ Turai Kastély

Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

Az Erzsébet híd pesti oldalánál található Budapest lenyűgöző történelmi épületében a Matild Palace, Luxury Collection Hotel Budapest. A fővárosi luxusszállodának helyet adó palota Klotild Mária szász-coburgi és gothai főhercegné megbízásából 1899 és 1902 között épült. Az UNESCO világörökség részét képező épület évekig tartó műemléki felújításon esett át, majd a díjnyertes MKV Design tervei mentén született újjá. A luxusszálloda a megnyitását követően 2021-ben a rangos „Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design” versenyen az év „Legjobb Luxus Szállodája” és a „Legjobb Luxus Vendégszobája” kategóriákban is győzött. A szálloda 111, az ország legmagasabb színvonalát képviselő, attraktív szállodai vendégszobával és 19 impozáns lakosztállyal várja a vendégeket. A szobák bútorzata és berendezése, a carrarai márvány burkolatú fürdőszoba, a luxury collection szállodalánc exkluzív minőséget képviselő ágykultúrája, a világszínvonalú Frette szállodai és fürdőszobai textilek, az Aqua di Parma előkelő parfümház fürdőszobai piperecikkei mind a legmagasabb luxus színvonalat képviselik. A szálloda wellness részlege, a sókamrával ás gőzkabinnal ellátott Swan Spa a történelmi magyar fürdők világát idézi, a modern edzőterem minden igényt kielégít. A szállodában található az egykori legendás Belvárosi Kávéház, amely Matild Café & Cabaret néven születet újjá, és ami jelenleg exkluzív rendezvényhelyszínként funkcionál. A hotel vendéglátóhelyei a világhírű étteremlánc a Spago by Wolfgang Puck budapesti étterme, valamint a The Duchess italbár. A Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz 2024-ben a magas színvonalú, fényűző szálloda teljesítményét másodszor is AZ ÉV LUXUS SZÁLLODÁJA DÍJ odaítélésével ismeri el.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

A főváros egyik emblematikus, szecessziós épületében áll a legendás szállodalánc budapesti egysége, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest. A világ legjobb luxus szállodaláncai között nyilvántartott Four Seasons hazai egysége a főváros szívében található, panorámával a Lánchídra és Budai Várra. A történelmi épület építészeti megoldásai, érzékeny, fényűző belsőépítészete világszínvonalú. A szálloda 160 vendégszobáinak és 19 tágas lakosztályának látványos kialakítása és a márvány fürdőszobák mind jól igazodnak az épület megjelenéséhez. A hotel wellness részlege a szálloda legfelső emeletén helyezkedik el és szaunával, gőzkamrával, valamint végtelenített medencével és fitness központtal várja a vendégeket. Vendéglátó egységei a Kollázs Brasserie & Bar és Múzsa. Az előbbi egy francia ihletésű, brasserie koncepcióra épülő éttermi egység a Four Seasons kortárs gondolkodásának megfelelő elképzelések szerint. Ételválasztéka a magas minőségű francia bisztró kultúra ételeit vegyíti a magyar gasztronómia kedvelt elemeivel. A nap több szakaszában más-más funkciókat is ellátó, elegáns Múzsa pedig nem csupán egy bár, hanem magával ragadó utazás a kifinomultság és a szórakozás világába – nem véletlen, hogy a 50 Best Discovery listáján is szerepel a világ legjobb bárjai között.

The Ritz-Carlton Budapest

A budapesti belvárosban elhelyezkedő, egykor Adria palotaként ismert műemléképület szolgál otthonul a világ egyik legismertebb legendás luxus szállodaláncának, a Ritz Carlton Holtel budapesti szállodájának. Az Ritz Carlton szállodákat klasszikus alapokra épített modern belsőépítészeti világ jellemzi, mely jól integrálódik az épület műemléki státuszához. A luxusszálloda? magas színvonalon berendezett vendégszobával és 29 lenyűgöző lakosztállyal várja a látogatóit. A vendégszobák berendezése, a márvány-gránit borítású elegáns fürdőszobái, Ritz Carlton legendás ágykultúrája és a prémium minőséget képviselő háló és fürdőszobai textilek hozzák a szállodalánctól elvárt, kiemelkedő nívót. A szálloda wellness részlege spa kezelésekkel, edzőteremmel, medencével, szaunával, gőzkabinnal várja a vendégeket. A hotel gasztronómiai vonala a kortárs olasz éttermi kínálatot képviselő Ottimo étterem, a szálloda központi helyén elhelyezkedő reggelizőhely, a Kupola Lounge és az esti órákban nyitvatartó Kupola Bar. A szállodai szolgáltatások kiegészülnek a magasabb árú szobákhoz tartozó exkluzív szolgáltatásokat nyújtó Club Lounge-al.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több mint három évtizede működő, ikonikus budapesti luxus hotel a Kempinski Hotel Corvinus, mely egy központi elhelyezkedésű szálloda volt már a rendszerváltást követő időszakban – így az első igazán nagy formátumú hazai szállodaként tartjuk számon. A sétáló és bevásárló negyedben elhelyezkedő hotel meghatározó helyszíne a budapesti üzleti életnek is. A szálloda egyedülálló módon, a megnyitása óta szenvedélyesen gyűjti a hazai képzőművészet műalkotásait. A Corvinus Műgyűjtemény, amely mintegy 1500 alkotást foglal magában, megtekinthető a szálloda közös tereiben, szobáiban és lakosztályaiban is. A szálloda kortárs stílusban berendezett 314 vendégszobával és 37 tágas lakosztállyal várja a vendégeket. A szálloda wellnessrészelege fitneszteremmel, spa részleggel, medencével, szaunával, gőzkabinnal is rendelkezik. A szálloda vendéglátó egysége a legendás japán-perui fúziós étteremlánc, a Nobu Budapest, valamint a kortárs hangulatú ÉS bisztró és deli. Itt található még a kreatív koktélbár, a Blue Fox The Bar és a központi helyet elfoglaló The Living Room kávézó is.

Dorothea Hotel

A főváros szívében, az V. kerületi Dorottya utcában nyitotta meg kapuit a főváros egyik új luxusszállodája, a Marriott szálloda csoporthoz tartozó Dorothea Hotel, amelyet Mária Dorottya württembergi főhercegnőről neveztek el. A nagyszabású szálloda építészeti, belsőépítészeti munkálatait a világhírű olasz sztárépítész stúdió, a Lissoni & Partners végezte. Az épülettömböt alkotó három ház a Weber-ház, a valamikori Pesti Hazai Első Takarékpénztár székháza, a Mahart-székház, a Magyar Folyam- és Tengerhajózási Részvénytársaság szecessziós székháza és a modernista, art deco Münnich-ház. A Dorothea Hotel 216 vendégszobáját és lakosztályát két egymástól különböző megjelenésű dizájn kategória, a kortárs (Contemporary) és az örökségi (Heritage) határozza meg. A luxushotel egy 650 négyzetméteres, úszómedencével, szaunával, gőzfürdővel és fitneszteremmel felszerelt Spa is a részleggel várja vendégeit. A Dorothea fő vendéglátó egysége a szálloda központi részén, a gyógy- és fűszernövény falakkal is dekorált Pavilon Étterem & Bár illetve a szálloda földszintjén található Anton’s Bar & Deli, amely nappal kávézóként, míg este bárként is üzemel. A szálloda májusban egészült ki egy új egységgel is a Alelí néven, amelyet a híres spanyol star chef, Dani García jegyez. A 2024-es évben később még egy andalúz brasserie, a BiBo is megnyit majd.

W Budapest

A világ legnagyobb szállodai cége, a Marriott csoport extravagáns, dinamikus designnal rendelkező lánca a W Hotels Worldwide, melynek budapesti egysége a W Budapest Hotel. A hotel a főváros bevásárló sugárútján, az Andrássy úton, az egykori Balett Intézet épületében, az UNESCO Világörökség részeként is nyilvántartott ikonikus Drechsler-palotában nyitotta meg kapuját. Az épület kimondottan bátor, határozott belsőépítészetét, szállodává alakítását az ismert brit Bowler James Brindley építészirodának, illetve a hazai Bánáti + Hartvig Építészirodának köszönheti.

A szálloda építészeti megoldásait színesítik az emblematikus palota régmúltját megjelenítő elemek, az eredeti a burkolatokatok, Zsolnay-csempék, a kovácsoltvas korlátok, valamint ólomüvegek. Az extravagáns megjelenési kategóriába sorolt luxus szállodalánc budapesti szállodája 151 modern stílusban berendezett prémium bútorzattal berendezett szobával és suite-val várja vendégeit. A szálloda spa és fitness részlege az öt kezelő helyiséggel rendelkező AWAY Spa és a legmodernebb berendezésű FIT elnevezésű fitneszközpont és edzőterem. A W Budapest három vendéglátóhellyel várja a vendégeit: ezek a szálloda központi helyén található W Lounge, a Nightingale by Beefbar éttermi koncepció és a Society25 nevű speakeasy bár.

Párisi Udvar Hotel Budapest

A több mint száz éves múltra visszatekintő budapesti intézmény a valamikori Belvárosi Takarékpénztár épületében található luxusszálloda, a Párisi Udvar Hotel Budapest – The Unbound Collection by Hyatt. Az épület egyedülálló, varázslatosan eklektikus megjelenése a keleti stílusjegyeket, a mór és bizánci építészeti stílust a gótikus és velencei építészet elemeivel ötvözi. A szálloda földszintjén található passzázs rész ma Budapest egyetlen fennmaradt régi bevásárlóudvara. A Párisi udvar pazar belső terei, belsőépítészete, bútorzata, berendezése és atmoszférája egyedülláló. A belvárosi luxus szálloda 92 kényelmes szállodai szobával és 18 tágas lakosztállyal rendelkezik. A vendégszobák berendezése kifinomult eleganciával, luxus színvonalú berendezéssel, tágas fürdőszobákkal, egyedi megjelenéssel rendelkeznek. Az ágyak, a szállodai textilek, a fürdőszobai és pipere bekészítések a szállodai színvonalának és a Hyatt csoport magas sztenderdjeinek megfelelőek. A szálloda wellness részlege spa kezelésekkel, gőzkabinnal, finn szaunával, valamint infravörös kabinnal és fitneszteremmel is rendelkezik. A szálloda vendéglátóegységei a kortárs hazai és nemzetközi gasztronómiai irányokat ötvöző Párisi Passage Cafe & Brasserie, és az elegáns ÉTOILE Champagne Bar.

LUA Resort

Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton található a város első 5 csillagos luxusszállodája, a LUA Resort. A kizárólag felnőtt vendégeket fogadó, kortárs építészeti megoldásokat felvonultató elegáns szálloda koncepciója szerint a visszafogott, de luxus pihenést kedvelők számára épült. A szálloda letisztult belső terei és atmoszférája az otthonosság mellett kimondottan magas színvonalat képvisel. A szálloda modern és igényes berendezésű 78 szobája és lakosztálya közül a közvetlen panorámás szobák privát szaunával és esetként jacuzzival rendelkeznek. A szálloda Spa és Wellness szolgáltatásai magas színvonalat képviselnek: külső, télen is fűtött medencével, belső medencével, magas sókoncentrátumú kétszemélyes holt-tengeri lebegést imitáló lebegőkabinnal, szaunákkal, gőzkabinnal, valamint frissítő Spa kezelésekkel és masszázsokkal várja a vendégeit. A szálloda 3. emeletén panorámás teraszos fitness terem található. A szálloda vendéglátóhelye a Noon Restaurant & Lounge egész nap várja a vendégeket. A hotel lobby-ban található a széles ital és koktél választékot és bar foodokat a Noon Bar kínálja.

Avalon Resort & SPA

Északkelet-Magyarország ikonikusnak számító szállodai létesítménye a miskolctapolcai Avalon Resort és Spa a Bükk szívében található, mely egy erdei környezetben rönképületekből álló, nagy népszerűségnek örvendő luxus szolgáltatásokat nyújtó, természetközeli gondolkodású hotel. Egyik erős attrakciója a kültéren 2500 négyzetméteren, beltéren pedig 400 négyzetméteren működő MAYA Játszópark és Dzsungel Játszóház. A másik különleges szolgáltatása az országon is egyedülálló high tech elektromos gokart pálya, a Hell Kart & Event Center. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik még a Resort Spa, amely sókabinnal, gőzfürdővel, finn- és infra szaunával, gyermek és felnőtt medencével ellátott, ezt kiegészíti még a wellness részleg, amely tradicionális török kőágyas masszázs szobával is várja a vendégeket. Az Avalon vendéglátóhelyei kiemelkednek a hazai vidéki szállodák vendéglátásának kínálatából: a hotel zászlóshajója a kortárs olasz gasztronómia alapokon nyugvó Avalon Ristrorante. A másik Avalon egység a casual hangulatú The Club Avalon grill étterem, amely a mai trendeknek megfelelően több nemzet gasztronómiájából merít.

Verno House

Budapest belvárosában, a Szabadság tér sarkán található a valamikor Rosenberg-házként ismert műemlék épület, mely helyet ad a Verno House Budapest szállodának. Az eklektikus építészeti jegyeket felvonultató épület egyedi megjelenésével mára a környék egyik ikonikus épülete lett. Az abszolút értelemben vett belvárosi luxushotel szállodai koncepciója egy urbánus kozmopolita közösségi tér létrehozása. A hotel egy valódi „zöld sziget” – burjánzó oázist megidéző belsőépítészeti koncepciója igazodik a modern nagyvárosi szállodai-vendéglátóipari trendekhez. A pazar megjelenésű oldott hangulatot árasztó boutique hotel belső terei, atmoszférája, fiatalos lendülete egyedülálló a budapesti 5 csillagos szállodák között. A szálloda wellness részlege a spa szolgáltatásokon túl, török gőzfürdővel, finn szaunával, meleg vizes fürdővel és fitnesz teremmel is rendelkezik. A Verno House modern kortárs berendezésű 50 szállodai szobájával és tágas lakosztályával várja a vendégeit. A Verno House vendéglátóhelye Flava Kitchen & More szerves része a szálloda koncepciójának. Az étterem kínálata jól igazodik a hotel „globalista” filozófiájához, az étlap a világ ismert és közkedvelt gasztro kultúráinak ételeire épít, mely kortárs megfogalmazásban történik.

BOTANIQ Turai Kastély

Budapesttől 50 kilométerre, a tizenkilencedik század végén neoreneszánsz stílusban épült Schossberger Kastély nagyszabású, teljes rekonstrukciója után eredeti, káprázatos megjelenésével és új funkciójában nyitott meg a Botaniq Turai Kastély. A kastély-szálló épülete mellett a tíz és fél hektáron elterülő csodálatos növényvilágú ősfás egyedi kastély parkot építettek. A Botaniq korhű módon felújított építészete és a romantikus hangulatot árasztó elegáns kortárs belsőépítészete világszínvonalú. A boutique hotel 19 vendégszobával várja a vendégeit.

A kastély szálló 400 négyzetméteres Wellness és Spa világa a ház stílusában, finom eleganciával, gőzfürdővel, finn szaunával terápiás sószobával és kinti és benti medencével is rendelkezik. A szálloda gasztronómiai kínálatát három egység biztosítja: a fine dining koncepciót képviselő gourmet étterem, a Clarisse, a reggelit-ebédet kiszolgáló könnyed eleganciát képviselő Pálmaház, és a legmagasabb igényeket is kielégítő Botaniq Bár. A Botaniq Turai Kastély ma a világ legnagyszabásúbb vendéglátóhelyeinek kijáró exkluzív champagne pincészet luxus „projektjéhez”, a Krug Ambassade csapatához csatlakozhatott.

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

Spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50...

Ezt tudja a legújabb Samsung mobil

Az egyedi fejlesztésű Galaxy Z Flip6 okostelefont a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok közel 17 000 sportolójának biztosítják, hogy az olimpikonok még jobb élményben részesülhessenek a játékok idején.A Samsung bemutatja a frissen debütált...

Ilyenek a fesztiválozók

Fejből tudod a fesztivál teljes menetrendjét? Tudod, hol lehet feltölteni a mobilod, esetleg te vagy az, aki mindig tudja, hol lehet a legjobbakat enni? A nyári fesztiválszezonnal megérkeztek azok a különleges és színes személyiségek...

Különleges filmfesztivál lesz Kecskeméten

Idén is megrendezik a MetroPOLICE bűnügyi filmfesztivált Kecskeméten, amelyre augusztus 31-éig várják a nevezéseket. A filmfesztivált a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve szeptember 26. és 30. között rendezi...

Ezek a projektek nyerték el idén a Digitális Készségek Európai Díját

Ezek a projektek nyerték el idén a Digitális Készségek Európai Díját A Digitális Készségek Európai Díjának (European Digital Skills Awards) idei nyertes projektei között kiberbiztonságra fókuszáló, hátrányos helyzetűek digitális készségeinek fejlesztését, illetve a nők technológiai...

Kitart a lendület a turizmusban

A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is érezteti hatását. A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint január-júniusban 7,5 millió vendég 17,8 millió vendégéjszakát töltött a hazai szálláshelyeken, ami 7,6 százalékkal szárnyalta túl a...

Médiaügynökségi vezetők a hazai trendekről – 2. rész

A legnagyobb médiaügynökségek vezetői általában elégedettek, mert elég jól futott a szekerük tavaly. Optimisták az idei évre nézve is. Az MI-vel kapcsolatos kihívásoktól nem igazán tartanak, de vannak, akik szerint a tévés kampányok teljesítése...

Kiderült, mikor érkezik mozikba az új magyar filmmusical

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása június végén. Ennek egyik utolsó, a Nyugati pályaudvaron rögzített jelenetének felvételén a 77 éves rocklegenda személyesen is részt vett és még kamera elé...

Új terepen próbálkozik a Duna House Group

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group. A Budapesti Értéktőzsdén jelentette be az Európa 4 országában működő ingatlan, és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat, hogy új leányvállalatával először Magyarországon lép be az...

Tíz tipp, hogy biztonságos legyen a nyári utazás

Még soha nem utaztak annyian, mint idén nyáron, és a turisták több pénzt is költenek, mint valaha - derült ki a Mastercard Economics Institute "Travel Trends 2024" című, 74 országra kiterjedő felméréséből. A Mastercard...
- Hirdetés -

Legolvasottabb

Kiderült, melyik Magyarország legjobb bankja

A K&H ötödik alkalommal kapta meg a „Magyarország legjobb bankja 2024” elismerést a Euromoney pénzügyi folyóirattól. A nemzetközi díjat a kiemelkedő pénzügyi teljesítmény, a gazdasági és társadalmi környezet változásaihoz való alkalmazkodás, a fenntarthatósági teljesítmény,...

Spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50...

Ezt tudja a legújabb Samsung mobil

Az egyedi fejlesztésű Galaxy Z Flip6 okostelefont a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok közel 17 000 sportolójának biztosítják, hogy az olimpikonok még jobb élményben részesülhessenek a játékok idején.A Samsung bemutatja a frissen debütált...

Ilyenek a fesztiválozók

Fejből tudod a fesztivál teljes menetrendjét? Tudod, hol lehet feltölteni a mobilod, esetleg te vagy az, aki mindig tudja, hol lehet a legjobbakat enni? A nyári fesztiválszezonnal megérkeztek azok a különleges és színes személyiségek...

Különleges filmfesztivál lesz Kecskeméten

Idén is megrendezik a MetroPOLICE bűnügyi filmfesztivált Kecskeméten, amelyre augusztus 31-éig várják a nevezéseket. A filmfesztivált a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve szeptember 26. és 30. között rendezi...

Don't Miss

Ezek a projektek nyerték el idén a Digitális Készségek Európai Díját

Ezek a projektek nyerték el idén a Digitális Készségek Európai Díját A Digitális Készségek Európai Díjának (European Digital Skills Awards) idei nyertes projektei között kiberbiztonságra fókuszáló, hátrányos helyzetűek digitális készségeinek fejlesztését, illetve a nők technológiai...

Folyamatosan újra kell gondolnunk, hogyan maradhatunk relevánsak – interjú Erich Mullerrel

Sok tekintetben a budapesti gyártóközpont az ügynökségünk szíve, amely életre kelti a stratégiai és kreatív csapatok által nap mint nap kitalált csodálatos koncepciókat és ötleteket – mondta el Erich Muller. A Publicis Groupe Hungary...

A csapatmunka és az emberi kreativitás nem lecserélhető – interjú Juhász Péterrel

Ha mindenáron le akarunk nyomni valamit a nézők torkán, akkor azt nem fogják befogadni és elkapcsolnak – állítja Juhász Péter. A 235 egyik tulajdonosa, a Tippmix reklámfilmek rendezője az mmonline.hu-nak adott interjúban beszélt arról...

Marketingfronton újított a Tesco

Az áruházlánc 44 üzletében 132 darab innovatív digitális kijelzőt helyez üzembe az eladáshelyi reklámok hatékonysága és a vásárlói élmény növelése érdekében. A Tesco június 21-én, a kiskereskedelmi ügyféladatokat elemző dunnhumby-val közösen tartott első Tesco...

Kaliszky András váltja Foltányi Tamást az Ersténél

Kaliszky András lesz 2025 januártól az Erste Bank Hungary Zrt. informatikai és operációs területért felelős igazgatósági tagja – jelentette be a pénzintézet. A pozíciót Foltányi Tamás 2024 végéig tölti be, az idén 65 éves...