Hollywoodi hangulattal ünnepel a filmcsatorna

Tíz évvel ezelőtt indult útjára a Paramount Network magyarországi adója, így idén március 1-től egy teljes hónapot szentel mindannak, amely a csatorna esszenciáját képezi, és tisztelettel hódol a hetedik művészeti ág előtt. Az alkalomból egy különleges animációs promó hirdeti a „szülihónapot”, amely a klasszikus Hollywood hangulatát testesíti meg. Az elkövetkező 31 napban még nagyobb dózisban adagolja a filmcsatorna a jobbnál jobb produkciókat, ráadásul nem csupán a tévéképernyőkön keresztül, de a Paramount Network közösségi média csatornáin is különleges élményekben lesz része a nézőknek.

A hónap műsorában 31, a kritikusok által elismert vagy kifejezetten közönségkedvenc produkció kapott helyet. Több alkotás is kiérdemelte a filmes világ legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjat, míg másokat bátran lehet a „bűnös élvezet” kategóriába sorolni. A változatos listában többek közt Tom Cruise Mission: Impossible-filmjei, az Alkonyat-sorozat darabjai, a Sharknado-trilógia, a magyar VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, valamint olyan rendezők, mint David Fincher, Steven Spielberg, Quentin Tarantino vagy Woody Allen munkái is helyet foglalnak. A márciusban érkező Oscar-átadó is kellő alapot ad arra, hogy pár díjnyertes alkotást is bemutasson a csatorna. Az első nem angol nyelvű fődíjas, az Élősködők mellett a Good Will Hunting, a Közönséges bűnözők és a Zöld könyv: Útmutató az élethez is biztosítják a tartalmas szórakozást.

A filmcsatorna több izgalmas aktivitással is készül. Az igazi mozifanatikusok egyike látogatást nyerhet egyenesen Hollywoodba, a Paramount stúdiójába egy március 4-től induló játék során. Emellett egy interaktív offline kalanddal is várja nézőit a csatorna: hazánk többször is szolgált helyszínül a stúdió nagyszabású produkcióinak − a filmrajongók most olyan alkotások jeleneteinek eredeti budapesti helyszíneinél találhatnak meglepetéseket, mint a München, a Vörös zsaru, az Amerikai rapszódia, a Gemini Man, a Music Box vagy a Mission: Impossible – Fantom protokoll. Március 4-től a pmn.hu oldalon játszók egyaránt pályázhatnak az álomszerű hollywoodi útra, utánanézhetnek a virtuális túra állomásainak, és további kalandokban lehet részük.