Itt nézhetjük a Fradi első BL-meccseit

Ma megkezdi BL-szereplését az előző idény hazai futball bajnoka, a Ferencváros. Bár a 2024/2025-ös idénytől az RTL szerezte meg a legrangosabb európai kupasorozat hazai közvetítési jogait, a Fradi első, selejtezős mérkőzéseit mégis a M4 Sporton követhetik majd a tévézők.

Ha a Ferencváros a selejtezőkör második fordulójában túljut ellenfelén, a walesi The New Saints együttesén, akkor a harmadik selejtezőkör két összecsapását is az M4 Sporton lehet majd megtekinteni. R

Rákérdeztünk az RTL-nél, hogy miért így láthatják majd a nézők ezeket a meccseket. Az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának közlése alapján az RTL Magyarország vásárolt jogai az augusztus 14-ei UEFA Szuperkupával kezdődnek, majd a selejtezők rájátszásával folytatódnak, augusztus 20-21 és 27-28 között.

Vagyis az első közvetítés az UEFA Szuperkupa döntője lesz, augusztus 14-én, amit az RTL+ előfizetői és az RTL nézői is láthatnak. Ezt követi augusztus 20-21 és 27-28 között az RTL+ közvetítésében a selejtező rájátszásának meccsei. Az UEFA Bajnokok Ligája új szezonjának első alapszakasz összecsapása szeptember 17-én lesz látható.

Az alapszakaszt megelőző playoff kör összes összecsapását közvetítjük az RTL+-on, így 14 mérkőzést már augusztusban is élvezhetnek a szurkolók. Ha az FTC eljut a playoffba, akkor a magyar bajnok találkozóit is az RTL+-on közvetítik. Ha a Ferencváros bejut az UEFA Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor az RTL csatornán és párhuzamosan az RTL+-on is láthatóak lesznek a mérkőzései – közölték érdeklődésünkre.