Jedik és géniuszok várnak ránk augusztusban

Népszerű sorozatok új évadaival várja a nézőket augusztusban a Disney+.

GYILKOS A HÁZBAN 4. ÉVAD

Augusztus 27., hetente új részek

A „Gyilkos a házban” (Only Murders in the Building) harmadik évada Charles kaszkadőrbudlője, Sazz Pataki körül történt sokkoló eseményekkel ér véget. A negyedik évadban ezzel birkózik meg az amatőr podcast trio. Mivel nem derül ki, hogy Sazz vagy Charles volt-e a tevrezett áldozat, a nyomozás egészen Los Anfelesig elvezet, ahol egy hollywoodi stúdió filmet készít a Gyilkos a házban podcastről. Amint Oliver, Mabel és Charles visszatérnek New Yorkba, lakóhelyük udvarán átkelve egy izgalmas utazás veszi kezdetét, ugyanis belemerülnek az Arconia nyugati tornyában élők csavaros életébe.

ÓCEÁNKUTATÓK

Augusztus 19., minden epizód elérhető

A James Cameron által készített sorozat az „Óceánkutatók” (OceanXplorers), a valaha épített legfejlettebb kutatóhajó fedélzetére kalauzolja a nézőket, hogy a világ óceánjainak legtávolabbi határait kutassák. A fejlett technológiával felvértezett, rettenthetetlen felfedezőkből és tudósokból válogatott csapat egy globális odüsszeiára indul, hogy az óceán legnagyobb rejtélyeit az állatok és

SZIKROMORFÁN SZÜLETTEM

Augusztus 23.

A „Szikromorfán születtem” (The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat) a három legjobb barátnő: Odette, Barbara Jean és Clarice történetét követi, akiket „The Supremes” néven ismernek, és akik évtizedeken át együtt vészelték át az élet viharait, házasságon és gyerekeken, boldogságon és szomorúságon keresztül. Most ez a hármas ismét próbatétel elé áll és az eddigi legnehezebb időszakukkal kell szembenézniük.

STAR WARS: FIATAL JEDIK KALANDJAI 2. ÉVAD

Augusztus 14.

A Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai (Star Wars: Young Jedi Adventures) című sorozat második évadásban az ifjú Jedik új küldetéseket vállalnak szerte a galaxisban, miközben megpróbálják megállítani a kalózokat!

GÉNIUSZ: MARTIN LUTHER KING, JR. ÉS MALCOLM X

Augusztus 21., minden rész egyszerre elérhető

Damione Macedon és Raphael Jackson Jr. showrunnerek munkája, a „Géniusz: Martin Luther King, Jr. és Malcolm X” (Genius: MLK/X) a két férfi életét követi végig, viharos gyerekkoruktól kezdve egészen a meggyilkolásukig. Az egyedülállóan zseniális és összetett személyiségű férfiak nagyon különböző életet éltek, de a céljaik hasonlóak voltak. Bár sokan úgy érezték, választaniuk kell Malcolm és Martin között, valójában ugyanannak az érmének a két oldalát képviselték: a szabadság bajnokai voltak ők, akikkel végül méltatlanul bántak el. Különbözőségeik ellenére mindketten lenyűgözően zseniális emberek voltak, és kölcsönösen inspirálták egymást eltérő módon megközelített céljuk elérésében: egy emberséges Amerika megteremtésében.

VIGYÁZZ, UFÓK! 5. ÉVAD

Augusztus 12-től elérhető

ARE YOU SURE?!

Augusztus 8-tól elérhető