Hogyan főznek a hírességek – hamarosan ez is kiderül, hiszen ma estétől követhetik nyomon a nézők huszonhat ismert személyiség késélre menő harcát a Konyhafőnök VIP-ben. A zsűri maradt a régi, Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos értékelik majd a versenyzőket.
Teljesen új fejezet kezdődik a Konyhafőnök történetében a mai naptól. Ezúttal ugyanis egytől-egyig ismert emberek mérik össze főzőtudományukat, így harcba szállva a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintos nyereményért. Hamarosan kiderül tehát, hogyan főz például Horváth Éva, Kovács Katalin, Keleti Andrea, vagy éppen Nagy Ervin, Csollány Szilveszter és Szabó Győző.
„Nagyon fontos, hogy a versenyzők beleszeressenek abba az ételbe, amit készítenek. Ugyanannyira fontos a tálalás, mint az ízek vagy az állagok. Mi azt a konyhafőnököt keressük, aki képes a tőlünk tanultakat beépíteni az ételekbe, napról napra megújulni és fejlődni” – árulta el Wossala Rozina.
Sárközi Ákos is igyekszik minden részletre ügyelni. „Nemcsak azt fogom figyelni, hogyan mozgnak a konyhában. Hanem azt is, hogyan tudnak új ízeket, állagokat megmutatni a tányéron. Én azt a konyhafőnököt keresem, aki alázatos, magabiztos és kellőképpen kreatív ahhoz, hogy mindig meglepjen egy új étellel” – osztotta meg zsűrizési szempontjait a séf, míg Fördős Zé bízik a versenyzők bátorságában.
„Örülnék, ha kellően bevállalósak lennének a versenyzők és vagány ételeket tennének a zsűri elé. Bár ezúttal egytől-egyig ismert emberek főznek, ez nem jelenti azt, hogy velük elnézőbbek leszünk, csak azért mert egy egész ország ismeri őket. A tét nem változott, ez továbbra is egy kőkemény verseny, kőkemény feladatokkal, így ezúttal sem leszünk vajszívűek” – mondta a gasztroblogger.