Megérkeztek a Lenovo új mobiljai

Mától itthon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. Az ultravékony moduláris felépítésű eszközök először a Telekom kínálatában kaphatóak, majd a hónap második felétől a nagyobb üzletek polcain is elérhetőek lesznek.

 

A Moto Z termékcsalád, a Moto Mod modulok teljes portfóliójával együtt érkezik a hazai piacra. A Moto Mod kiegészítőknek hála az igényeihez igazodva, teljesen egyedivé alakíthatja saját telefonját, például kivetíthet sorozatokat a projektor Mod segítségével, vagy berobbanhat kedvenc zenéivel egy buliba a JBL Mod hangszóróval – derül ki a Lenovo közleményéből.

 

„A Lenovo moduláris okostelefon-koncepciója egy igazán innovatív megoldás azon felhasználók számára, akiknek fontos, hogy a telefonjuk minden helyzetben a legjobbat nyújtsa. Mindezek mellett pedig nagy örömmel tölt el, hogy a Lenovóval az elsők között lehetünk, akik ezt a koncepciót sikeresen életre keltették” – mondta el Kerepesi Ferenc, a Lenovo mobiltelefon-üzletágának vezetője.

 

A katonai minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból készült Moto Z lenyűgöző és tartós, annak ellenére, hogy maga a készülék nem csak ultrakönnyű, de ultra vékony is a mindössze 5,2 mm vastagságával. Magas felbontású, 13 megapixeles kamerája optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal rendelkezik. Az 5 megapixeles előlapi kamera pedig nagy látószögű lencsét rejt magában, LED fénnyel felszerelve.

 

A Moto Z-vel a Modok felszerelése is végtelenül egyszerű. A Moto Modok mágnesesen csatlakoznak a telefonhoz, így könnyedén cserélhetőek, ha más eszközre vagy másfajta élményre lenne szüksége. A Moto Modok soha nem mennek ki a divatból, hiszen folyamatosan fejlődnek, így, a Moto Z telefonok következő generációihoz is tökéletesen fognak illeszkedni.