Meghódítja a mozikat a Volkswagen

Egy legenda átalakulása: a nosztalgikus hangulatot egy klasszikus T1 mikrobusz is erősíti a filmben. Az új Volkswagen ID. Buzz GTX a Venom trilógia záró epizódjában szerepel.

Az ID. Buzz GTX csúcsmodell összkerékhajtást és 250 kW-os hajtásláncot kap.

A legendás VW Bus utódja, a Volkswagen ID. Buzz visszatér az észak-amerikai piacra és a bevezetésével egy időben Hollywoodban is debütál. A Volkswagen ID. Buzz GTX szerepet kapott a Sony Pictures „Venom: Az utolsó menet” című filmjében.

Az ütős páros erejéhez nem férhet kétség: az új ID. Buzz GTX a sorozat legnagyobb teljesítményű modellje, egyben a valaha gyártott legerősebb VW busz. A 250 kW-os (340 lóerős) teljesítményű, cseresznyepiros és elektromos Bulli rendkívül fürge: körülbelül 6,5 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h-ra.

Az ID. Buzz az új reklámban „Venomizált” formát ölt: amikor Eddie Brock és Venom megérkeznek, a piros ID. Buzzt egy karakteres fekete GTX járművé változtatják, Venom stílusának megfelelően. Fények, kamera, csapó!

A Venom: Az utolsó menet: Tom Hardy a trilógia utolsó filmjében ismét Venom szerepében tűnik fel, aki a Marvel egyik legösszetettebb és legismertebb karaktere. Eddie és Venom menekülnek. Ahogy szorul a hurok körülöttük, a két világ kereszttüzében a páros végzetes döntést hoz, amely Venom és Eddie utolsó táncának végét jelenti.

A Venom: Az utolsó menet főszereplői Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Stephen Graham, Peggy Lu és Alanna Ubach. A filmet Kelly Marcel rendezte, aki a forgatókönyvet is írta Hardy és Marcel története alapján. A film producerei Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy és Hutch Parker.