- Hirdetés -

Thorral és Obi-Wan Kenobival jön a Disney+ Day

|

- Hirdetés -

Szeptember 8-án, a Disney+ Day-en, mutatják be többek között az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, az Üdvözlet a klubban; a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet valamint a werkfilmjét.

A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án világszerte új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra. Valamint a Disney-parkokban; és az Experiences and Products szegmenshez tartozó helyszíneken több ünnepségeket is rendeznek. A Disney+-ra kerülő új tartalmak között szerepel a Marvel Studiostól a Thor: Szerelem és mennydörgés, az Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés. Ezen kívül elérhető lesz az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, az Esküvői szezon, a Mike a Tierra Incógnita; valamint az Üdvözlet a klubban, amely A Simpson család új rövidfilmje.

Disney+ Day premierek:

A Disney+ Day kínálata várva várt világpremiereket tartalmaz a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a The Simpsons és még sok más filmes produkciótól. A szeptember 8-án délelőtt, a streaming platformra érkező új tartalmak között szerepelnek többek között a következők:

Thor: Szerelem és mennydörgés

A Marvel Studios Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében a mennydörgés istene (Chris Hemsworth) soha nem látott kihívással szembesül, hiszen önmagát kell megismernie. Erőfeszítéseit azonban megakasztja Gorr, az Istenölő (Christian Bale) felbukkanása, aki ki akarja irtani az isteneket. Az ellenség legyőzésére Thor segítségül hívja a Valkűr királyt (Tessa Thompson), Korgot (Taika Waititi) és a volt barátnőjét, Jane Fostert (Natalie Portman), aki – Thor legnagyobb megdöbbenésére – megmagyarázhatatlan módon ugyanúgy képes használni varázspörölyét, Mjölnirt, mint maga a Hatalmas Thor. Kis csapatuk hajmeresztő kozmikus kalandokba keveredik, miközben megpróbálnak rájönni az Istenölő rejtélyes bosszúvágyának okára, hogy megállítsák őt, mielőtt még túl késő lenne.

A Thor: Szerelem és mennydörgés 15 másik MCU (Marvel Cinematic Universe) filmhez csatlakozik, amelyeket már IMAX Enhanced verzióban streamelhetünk a Disney+-on. Ennek segítségével az előfizetők otthon is élvezhetik az IMAX kibővített képarányát, amely akár 26 százalékkal nagyobb képet biztosít a magával ragadó vizuális élmény érdekében. (További költségeket vagy készüléket nem igényel. A tartalom hozzáférhetősége régiónként változik!). További információ az IMAX Enhancedről a Disney+-on érhető el.

Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés

Foglalj helyet Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale és Tessa Thompson mellett, akik elárulják a Thor: Szerelem és mennydörgés című film forgatásának titkait! A szereplőkkel és a stábbal készített mélyinterjúk, valamint a forgatáson és azon kívül készült nyers, eddig nem látott felvételek segítségével a werkfilm lerántja a leplet a mennydörgés istenének negyedik nagyjátékfilmjéről.

Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése

Soha nem látott, kulisszák mögötti felvételekkel, személyes történetekkel és jelentőségteljes pillanatokkal, az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, a Lucasfilm Disney+-ra készült saját gyártású sorozatának, az Obi-Wan Kenobi-nak a készítését mutatja be, egy történetet, amely tíz évvel a „Star Wars: A Sith-ek bosszúja" drámai eseménye után kezdődik. Ez a Lucasfilm és a Supper Club által készített, lényegre törő dokumentumfilm megmutatja Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker, Ewan McGregor és Hayden Christensen visszatérését. Deborah Chow rendező, a stáb és a színészek egy új történetet alkottak meg a Star Wars ikonikus karaktereivel, Obi-Wan Kenobival, Darth Vaderrel és Leia hercegnővel, miközben új hősöket és gonosztevőket is bevezettek a saga történetébe. Az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése a filmkészítésnek azt az oldalát mutatja be, ami a Star Wars-t olyan egyedivé teszi, ez többek között a generációkon átívelő örökség és a szeretett karakterek iránti tiszteletet és szenvedélyt.

Üdvözlet a klubban (egy új rövidfilm A Simpson családtól)

Lisa Simpson, miközben hercegnővé akar válni, meglepődve tapasztalja, hogy rossznak lenni sokkal szórakoztatóbb lehet...

Tierra Incógnita (Latin-Amerikában készült saját gyártású sorozat)

A Tierra Incógnita egy tinédzser, Eric Dalaras (Pedro Maurizi) történetét mutatja be, aki egy hajmeresztő világot fedez fel, miközben a szülei nyolc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnése után kutat. Eric, akit anyai nagyszülei nevelnek húgával, Umával (Mora Fisz), úgy dönt, hogy megszökik otthonról, és visszamegy gyerekkori városába, Cabo Qwertbe, hogy ott keressen válaszokat, ahol szüleit utoljára látták: a Tierra Incógnita horrorparkban. Barátai, nővére, nagynénje segítségével Ericnek le kell győznie félelmeit, hogy válaszokat találjon és megoldja a rejtélyt egy sötét és ismeretlen világban.

A Disney+ Day-en bemutatkozó, korábban már bejelentett filmek, sorozatok között szerepelnek még a következők:

Pinokkió

Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezi az élőszereplős mesét, amely a mindenki által ismert fabábúról szól, aki izgalmas kalandra indul, hogy igazi kisfiúvá váljon. Tom Hanks alakítja Geppettót, a fafaragót, aki úgy készíti el és kezeli Pinokkiót (Benjamin Evan Ainsworth), mintha a saját fia lenne. Joseph Gordon-Levitt tölti be Tücsök Tihamér szerepét, aki Pinokkió vezetője és egyben „lelkiismerete" is; az Oscar-jelölt Cynthia Erivo alakítja a Kék Tündért; Keegan-Michael Key a „becsületes" Johnt; az Oscar-jelölt Lorraine Bracco az új karaktert, Sofia Sirályt, Luke Evans pedig a Kocsist.

Amazon: Ügyvéd (Új részek minden csütörtökön)

A Marvel Studios Amazon: Ügyvéd című sorozatában Jennifer Walters, emberfeletti jogi ügyekre specializálódott ügyvéd a szingli harmincasok kihívásokkal teli életét éli, miközben egyébként kétméteres, szupererős Hulkként tengeti mindennapjait. A kilenc epizódból álló sorozatban számos MCU (Marvel Cinematic Universe)-veteránt láthatunk – köztük van Mark Ruffalo mint Smart Hulk, Tim Roth mint Förtelem és Benedict Wong mint Wong, valamint Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry is feltűnik a képernyőn. A rendező Kat Coiro (1., 2., 3., 4., 8., 9. epizód) és Anu Valia (5., 6., 7. epizód), a forgatókönyvet Jessica Gao írta. Az executive producerek: Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kar Coiro és Jessica Gao.

Verdák az utakon

A sorozat Villám McQueent és legjobb barátját, Matukát követi, amint Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland, fantasztikus útszéli látnivalókkal és színes új karakterekkel. A „Verdák az utakon" producere Marc Sondheimer. A sorozat epizódjait Steve Purcell (1., 2., 8. epizód), Bobby Podesta (5., 6., 9. epizód) és Brian Fee (3., 4., 7. epizód) rendezte. A kilenc epizód zenéjét Jake Monaco szerezte.

Felnőtté válás

A Brie Larson és a Culture House által készített Felnőtté válás egy innovatív hibrid dokumentumfilm-sorozat, ami a kamaszkor kihívásait, diadalait és bonyodalmait tárja fel tíz lenyűgöző felnőtté válási történeten keresztül. A sorozat narratív, kísérleti és dokumentumfilmes technikával követ egy-egy 18 és 22 év közötti szereplőt, aki elmeséli a saját történetét. A megélt élmények széles skáláját jelenítik meg, érzelmileg erőteljes elbeszéléseket nyújtva a közönségnek, amelyek lebilincselő képet adnak a tinédzserkorról és a sokféle társadalmi, családi és belső akadályról, amelyekkel a fiatalok szembesülnek az önfelfedezés és elfogadás felé vezető úton. Minden 30 perces epizódban egy fiatal vagy „hős” és az ő felnőtté válási tapasztalatait ismerhetjük meg. A részek középpontjában egy rendkívül bizalmas interjú áll, ami lehetővé teszi hőseink számára, hogy végigvezessenek minket gyerekkoruktól a kamaszéveikig. Az interjúk mellett kreatív eljátszott jelenetek segítenek életre kelteni a jelentősebb fordulópontokat.

Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval

A 29 éves National Geographic Explorer Bertie Gregory a kalandorok és természetfilmesek új generációjának arcaként a nézőket kalandos, hihetetlenül izgalmas utazásra viszi, amely vad világunk leglátványosabb és legtitkosabb zugaiba vezet. A National Geographic „Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval" című Disney+ saját gyártású műsora a legmodernebb filmtechnológiával felvértezve szakít a hagyományos természettudományi műsorok formájával: rendkívüli, valós élettörténeteket mesél el az állatokról, és a nézőket is magával viszi a cselekmény minden egyes mozzanatára. A karizmatikus, BAFTA-díjas filmrendező heteken keresztül merül el az állatok életében, hogy megörökítse a bolygónk legzordabb környezetében élő legendás lények eddig el nem mondott történeteit. Ebben az évadban Bertie az Antarktisz jeges világát járja be, hogy megkeresse a valaha filmre vett legnagyobb méretű bálnacsapatot, és szemtől szembe kerül a bölényvadászatra szakosodott oroszlánokkal Zambiában. A többrészes kalandsorozatban egy ambiciózus, a világot átszelő utazásra viszi el a nézőket, bemutatva a természeti világot egy olyan időszakban, amikor az a legnagyobb kihívásokkal néz szembe.

Esküvői szezon

A több filmes műfajjal egyszerre operáló sorozat Katie és Stefan történetét meséli el, akik egy esküvőn egymásba szeretnek, majd viszonyt kezdenek, annak ellenére, hogy Katie-nek már van vőlegénye. Két hónappal később Katie esküvőjén a nő új férjét és annak egész családját meggyilkolják. A rendőrség szerint Stefan tette, Stefan szerint pedig Katie tette, de senki sem tudja biztosan, mi az igazság.

Mike

A Mike című új sorozat Mike Tyson mozgalmas és ellentmondásokkal teli történetét dolgozza fel. A 8 epizódból álló minisorozat Tyson bokszolói karrierjének és magánéletének viharos hullámvölgyeit tárja fel – a sportoló nemzetközi elismertségétől a kitaszítottságáig, majd a csúcsra való visszatéréséig. A sorozat hűen ábrázolja hogyan befolyásolta Mike Tyson életét az Amerikára jellemző kiélezett versenyt, az osztálykülönbségek, a média hatalma, a vagyoni megosztottság és amerikai álom ígérete.

Fotó: Marvel Studios

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

A nyelvtudást is kiváltja a mesterséges intelligencia

Egy éve még a magyar e-kereskedők harmada indokolta a munkatársak nyelvtudásának hiányával, miért nem terjeszkedik külföldre. Mára azonban ez a probléma szinte megszűnt létezni. A mesterséges intelligenciával percek alatt lefordíthatók teljes weboldalak, termékleírások, hirdetések,...

Ez lett a magyarok kedvenc fizetési eszköze

A Mastercard ismét elvégezte Bankkártya Használati Szokások és Attitűdök nevű kutatását, amelyben a magyarok fizetési szokásait térképezi fel és teszi követhetővé 2009 óta. A mostani eredmények alapján a fizikai bankkártya minden más fizetési megoldást...

Erős évet zárt a COOP

Több mint 10 százalékos növekedés révén 748 milliárd forintos árbevételt ért el a COOP Gazdasági Csoport tavaly – hangzott el a CO-OP Hungary Zrt. közgyűlésén múlt hét csütörtökön. A kihívásokkal teli piaci helyzetben elért...

Óriási bírság jár az illegális megfigyelésért

Nem is gondolnánk, naponta hány alkalommal figyelnek meg, sőt, akár hallgatnak is le bennünket, miközben mi mit sem sejtve vásárolunk, szórakozunk vagy éppen pihenünk. Pedig minden egyes ilyen felvételről részletes és teljeskörű tájékoztatást kellene...

Ez lehet az autóipar jövője

Az autóipar a magyar gazdaság egyik húzóágazata. Az iparág pedig jelenleg történetének legjelentősebb átalakulásán megy keresztül, mely hazánkat is érinti, hiszen a világ legnagyobb autóipari beszállítói közül több is jelentős kutatás-fejlesztési, és ezen belül...

Ezt veszik a magyarok a nyári hónapokban

Nyáron a vásárlói szokások is változnak, hiszen egészen más termékek kerülnek előtérbe a meleg idő beköszöntével. A nyári hónapokban a magyarok körében is az olyan termékek a legkeresettebbek, amelyek segítségével élvezetesebbé tehetik a szabadidős...

Újabb eszközön érhető el az RTL+ teljes kínálata

Az RTL+ a Vodafone TV médiaboxon keresztül is elérhető, így a telekommunikációs szolgáltatók közül elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői már nagyképernyőn is megtekinthetik az RTL+ streaming platform mindhárom csomagjának kínálatát. A telekommunikációs szolgáltató ügyfelei...

Ezért dobd a szelektívbe az aludobozokat

Szerencsére egyre több élelmiszeripari és kiskereskedelmi vállalat törekszik a fenntarthatóbb működésre, termelésre, környezetbarát gyártásra és csomagolás használatára. Az alumínium, mint nyersanyag és annak újrahasznosítása kulcsfontosságú szerepet játszik a fenntarthatóbb folyamatok működtetésében, és ebben nem...

Új iroda és új arculat a Mediatornál

Május végétől új irodába költözött a Mediator, a budapesti full-service reklámügynökség a XI. kerületi BudaPart DOWNTOWN-ba tette át székhelyét, ahol egy teljes szintet elfoglalnak. A költözéssel egyidejűleg az idén 18 éves ügynökség lecserélte korábbi...

Rekord a filmvásáron Cannes-ban

Rekordrészvétel volt a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál idején tartott filmvásáron, amely szerda este ért véget. A fesztiválpalota alagsorában rendezett találkozón és vetítéseken több mint 14 ezer akkreditált filmes szakember, producerek, forgalmazók, moziüzemeltetők és alkotók...
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legolvasottabb

Változások az Aldi üzleteiben

Jelentős változásokkal fognak találkozni a jövőben az ALDI vásárlói az áruházak tejtermékhűtőinél. A vállalat az ALDI SÜD csoport többi tagvállalatához hasonlóan a „MILFINA” helyett a jövőben egységesített márkanév, a „MILSANI” alatt forgalmazza a tejtermékeket,...

A nyelvtudást is kiváltja a mesterséges intelligencia

Egy éve még a magyar e-kereskedők harmada indokolta a munkatársak nyelvtudásának hiányával, miért nem terjeszkedik külföldre. Mára azonban ez a probléma szinte megszűnt létezni. A mesterséges intelligenciával percek alatt lefordíthatók teljes weboldalak, termékleírások, hirdetések,...

Ez lett a magyarok kedvenc fizetési eszköze

A Mastercard ismét elvégezte Bankkártya Használati Szokások és Attitűdök nevű kutatását, amelyben a magyarok fizetési szokásait térképezi fel és teszi követhetővé 2009 óta. A mostani eredmények alapján a fizikai bankkártya minden más fizetési megoldást...

Erős évet zárt a COOP

Több mint 10 százalékos növekedés révén 748 milliárd forintos árbevételt ért el a COOP Gazdasági Csoport tavaly – hangzott el a CO-OP Hungary Zrt. közgyűlésén múlt hét csütörtökön. A kihívásokkal teli piaci helyzetben elért...

Óriási bírság jár az illegális megfigyelésért

Nem is gondolnánk, naponta hány alkalommal figyelnek meg, sőt, akár hallgatnak is le bennünket, miközben mi mit sem sejtve vásárolunk, szórakozunk vagy éppen pihenünk. Pedig minden egyes ilyen felvételről részletes és teljeskörű tájékoztatást kellene...

Podcast

A televíziós bevételek nem csökkennek

Streaming ide, digital hirdetések oda, még mindig a televízióhoz fordulnak a legnagyobb hirdetők, hiszen „ezer fő elérését tekintve továbbra is ez a legolcsóbb” – mondja Kosaras Klaudia, az Atmedia kereskedelmi igazgatója. A Business Lounge...

A mozi él és élni akar

Konkurencia-e a streaming, mi vonzza az embereket a moziba 2022-ben és miért értékesebb a mozifilmek előtti reklámblokk? Többek között ez is kiderült a Business Lounge podcast április 12-ei adásából, melynek Kiss Zsuzsanna, a Cinema...

Közösen sokkal könnyebb fejleszteni a szakmai tudást

Az INTREN 100 százalékra növelte tulajdonrészét a JabJab Online Marketing ügynökségben, ennek apropóján Gandera Balázs, az INTREN alapító-ügyvezetője és Bobály Mihály, a JabJab CEO-ja voltak a Business Lounge podcast március 22-ei adásának vendégei. Az...

Don't Miss

A használt cikk a jövő

Egyre nagyobb a divatja a másodkézből szerzett használati tárgyaknak, ruháknak, bútoroknak, hiszen az egyediségen túl ezzel a földet is védi a fogyasztó. Hogy mivel tudja magához csalogatni a potenciális vásárlókat Magyarország egyik legnagyobb online...

Megkérdőjelezni az eddigi triviálisnak gondolt dolgokat

Egy rendezvény megítélése szempontjából a fenntarthatóság egyre fontosabb. A leglényegesebb annak a szemléletmódnak az elsajátítása, hogy az eddig triviálisnak gondolt dolgokat megvizsgáljuk, hogy azoknak van-e fenntarthatóbb módjuk – nyilatkozta lapunknak Fazakas F. János, a...

Valódi változásokat csak közösen érhetünk el

Ambiciózus célt tűzött ki maga elé az Auchan, 2030-ra közel felével csökkentenék áruházaik szén-dioxid-kibocsátását – mondta el Varga-Futó Ildikó. A vállalat hazai CSR-igazgatója beszélt az eddigi fenntarthatósági eredményeikről, a vásárlói edukációról és elárulta azt...

Izgalmas évek előtt állunk

Miért váltott munkahelyet, mivel kezdte a munkát az új pozícióban és milyen tervei vannak – többek között erről is beszélt az mmonline.hu-nak adott interjúban Novák Péter. A Httpool by Aleph új country managere elárulta...

Szuper csapatba kerültem

A kommunikációban használt digitális csatornáknak a különböző generációk digitális fogyasztói szokásaihoz kell igazodniuk – hangsúlyozta Varga-Nagy Eszter, A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. március elején kinevezett vállalati kapcsolatok és kommunikációs vezetője az mmonline.hu-nak adott interjúban...
- Hirdetés -

SzuperZöld

Ezért dobd a szelektívbe az aludobozokat

Szerencsére egyre több élelmiszeripari és kiskereskedelmi vállalat törekszik a fenntarthatóbb működésre, termelésre, környezetbarát gyártásra és csomagolás használatára. Az alumínium, mint nyersanyag és annak újrahasznosítása kulcsfontosságú szerepet játszik a fenntarthatóbb folyamatok működtetésében, és ebben nem...

Ismert emberekhez költöztetett vadon élő állatokat a WWF

Gundel Takács Gáborhoz hiúz, Eke Angélához barnamedve költözött be a hetekben, mások lakásában pedig vidra és vaddisznó is felbukkant. De mit keresnek ezek a vadon élő állatok a négy fal között ahelyett, hogy természetes...

Magasabb szintre emelnék a fenntarthatóságot a szépségiparban

A nálunk is népszerű etikus kozmetikai márka a THE BODY SHOP meghirdette Changemaking Beauty programját, amellyel a teljes szépségipar felé intéz kihívást. Mindezt az alapító, Anita Roddick, az első „Changemaker” öröksége alapján.Dame Anita Roddick...

DATA

Labdarúgó Eb M4 Sport nézettség

Virágzik a sportturizmus, nagyot nőhet a szurkolók száma

Az Európa-szerte eltérő Covid-19 korlátozások ellenére is 60 százalékkal nőhet idén az új és visszatérő szurkolók száma a sporteseményeken az előző évhez képest. A Mastercard Sportgazdasági Indexe szerint egyre többen költenek olyan sportokra, melyeket...

Kisebbségben vannak a környezettudatos cégek

Bár jobban figyelnek a fenntarthatóságra a magyar nagyvállalatok, még mindig masszív kisebbségben vannak a környezettudatos cégek – többek között ez derül ki a K&H Bank felméréséből. A múlt év utolsó negyedében megkérdezett cégek majdnem...

Rekordmennyiségű reklám jelent meg tavaly a tévécsatornákon

2021-ben a teljes népesség naponta átlagosan 4 óra 54 percet töltött a tévékészülékek előtt, amely mindössze 1 perccel volt kevesebb, mint az egy évvel korábbi tévénézési idő – derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból....