- Hirdetés -

Thorral és Obi-Wan Kenobival jön a Disney+ Day

|

- Hirdetés -

Szeptember 8-án, a Disney+ Day-en, mutatják be többek között az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, az Üdvözlet a klubban; a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet valamint a werkfilmjét.

A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án világszerte új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra. Valamint a Disney-parkokban; és az Experiences and Products szegmenshez tartozó helyszíneken több ünnepségeket is rendeznek. A Disney+-ra kerülő új tartalmak között szerepel a Marvel Studiostól a Thor: Szerelem és mennydörgés, az Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés. Ezen kívül elérhető lesz az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, az Esküvői szezon, a Mike a Tierra Incógnita; valamint az Üdvözlet a klubban, amely A Simpson család új rövidfilmje.

Disney+ Day premierek:

A Disney+ Day kínálata várva várt világpremiereket tartalmaz a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a The Simpsons és még sok más filmes produkciótól. A szeptember 8-án délelőtt, a streaming platformra érkező új tartalmak között szerepelnek többek között a következők:

Thor: Szerelem és mennydörgés

A Marvel Studios Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében a mennydörgés istene (Chris Hemsworth) soha nem látott kihívással szembesül, hiszen önmagát kell megismernie. Erőfeszítéseit azonban megakasztja Gorr, az Istenölő (Christian Bale) felbukkanása, aki ki akarja irtani az isteneket. Az ellenség legyőzésére Thor segítségül hívja a Valkűr királyt (Tessa Thompson), Korgot (Taika Waititi) és a volt barátnőjét, Jane Fostert (Natalie Portman), aki – Thor legnagyobb megdöbbenésére – megmagyarázhatatlan módon ugyanúgy képes használni varázspörölyét, Mjölnirt, mint maga a Hatalmas Thor. Kis csapatuk hajmeresztő kozmikus kalandokba keveredik, miközben megpróbálnak rájönni az Istenölő rejtélyes bosszúvágyának okára, hogy megállítsák őt, mielőtt még túl késő lenne.

A Thor: Szerelem és mennydörgés 15 másik MCU (Marvel Cinematic Universe) filmhez csatlakozik, amelyeket már IMAX Enhanced verzióban streamelhetünk a Disney+-on. Ennek segítségével az előfizetők otthon is élvezhetik az IMAX kibővített képarányát, amely akár 26 százalékkal nagyobb képet biztosít a magával ragadó vizuális élmény érdekében. (További költségeket vagy készüléket nem igényel. A tartalom hozzáférhetősége régiónként változik!). További információ az IMAX Enhancedről a Disney+-on érhető el.

Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés

Foglalj helyet Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale és Tessa Thompson mellett, akik elárulják a Thor: Szerelem és mennydörgés című film forgatásának titkait! A szereplőkkel és a stábbal készített mélyinterjúk, valamint a forgatáson és azon kívül készült nyers, eddig nem látott felvételek segítségével a werkfilm lerántja a leplet a mennydörgés istenének negyedik nagyjátékfilmjéről.

Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése

Soha nem látott, kulisszák mögötti felvételekkel, személyes történetekkel és jelentőségteljes pillanatokkal, az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése, a Lucasfilm Disney+-ra készült saját gyártású sorozatának, az Obi-Wan Kenobi-nak a készítését mutatja be, egy történetet, amely tíz évvel a „Star Wars: A Sith-ek bosszúja" drámai eseménye után kezdődik. Ez a Lucasfilm és a Supper Club által készített, lényegre törő dokumentumfilm megmutatja Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker, Ewan McGregor és Hayden Christensen visszatérését. Deborah Chow rendező, a stáb és a színészek egy új történetet alkottak meg a Star Wars ikonikus karaktereivel, Obi-Wan Kenobival, Darth Vaderrel és Leia hercegnővel, miközben új hősöket és gonosztevőket is bevezettek a saga történetébe. Az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése a filmkészítésnek azt az oldalát mutatja be, ami a Star Wars-t olyan egyedivé teszi, ez többek között a generációkon átívelő örökség és a szeretett karakterek iránti tiszteletet és szenvedélyt.

Üdvözlet a klubban (egy új rövidfilm A Simpson családtól)

Lisa Simpson, miközben hercegnővé akar válni, meglepődve tapasztalja, hogy rossznak lenni sokkal szórakoztatóbb lehet...

Tierra Incógnita (Latin-Amerikában készült saját gyártású sorozat)

A Tierra Incógnita egy tinédzser, Eric Dalaras (Pedro Maurizi) történetét mutatja be, aki egy hajmeresztő világot fedez fel, miközben a szülei nyolc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnése után kutat. Eric, akit anyai nagyszülei nevelnek húgával, Umával (Mora Fisz), úgy dönt, hogy megszökik otthonról, és visszamegy gyerekkori városába, Cabo Qwertbe, hogy ott keressen válaszokat, ahol szüleit utoljára látták: a Tierra Incógnita horrorparkban. Barátai, nővére, nagynénje segítségével Ericnek le kell győznie félelmeit, hogy válaszokat találjon és megoldja a rejtélyt egy sötét és ismeretlen világban.

A Disney+ Day-en bemutatkozó, korábban már bejelentett filmek, sorozatok között szerepelnek még a következők:

Pinokkió

Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezi az élőszereplős mesét, amely a mindenki által ismert fabábúról szól, aki izgalmas kalandra indul, hogy igazi kisfiúvá váljon. Tom Hanks alakítja Geppettót, a fafaragót, aki úgy készíti el és kezeli Pinokkiót (Benjamin Evan Ainsworth), mintha a saját fia lenne. Joseph Gordon-Levitt tölti be Tücsök Tihamér szerepét, aki Pinokkió vezetője és egyben „lelkiismerete" is; az Oscar-jelölt Cynthia Erivo alakítja a Kék Tündért; Keegan-Michael Key a „becsületes" Johnt; az Oscar-jelölt Lorraine Bracco az új karaktert, Sofia Sirályt, Luke Evans pedig a Kocsist.

Amazon: Ügyvéd (Új részek minden csütörtökön)

A Marvel Studios Amazon: Ügyvéd című sorozatában Jennifer Walters, emberfeletti jogi ügyekre specializálódott ügyvéd a szingli harmincasok kihívásokkal teli életét éli, miközben egyébként kétméteres, szupererős Hulkként tengeti mindennapjait. A kilenc epizódból álló sorozatban számos MCU (Marvel Cinematic Universe)-veteránt láthatunk – köztük van Mark Ruffalo mint Smart Hulk, Tim Roth mint Förtelem és Benedict Wong mint Wong, valamint Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry is feltűnik a képernyőn. A rendező Kat Coiro (1., 2., 3., 4., 8., 9. epizód) és Anu Valia (5., 6., 7. epizód), a forgatókönyvet Jessica Gao írta. Az executive producerek: Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kar Coiro és Jessica Gao.

Verdák az utakon

A sorozat Villám McQueent és legjobb barátját, Matukát követi, amint Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland, fantasztikus útszéli látnivalókkal és színes új karakterekkel. A „Verdák az utakon" producere Marc Sondheimer. A sorozat epizódjait Steve Purcell (1., 2., 8. epizód), Bobby Podesta (5., 6., 9. epizód) és Brian Fee (3., 4., 7. epizód) rendezte. A kilenc epizód zenéjét Jake Monaco szerezte.

Felnőtté válás

A Brie Larson és a Culture House által készített Felnőtté válás egy innovatív hibrid dokumentumfilm-sorozat, ami a kamaszkor kihívásait, diadalait és bonyodalmait tárja fel tíz lenyűgöző felnőtté válási történeten keresztül. A sorozat narratív, kísérleti és dokumentumfilmes technikával követ egy-egy 18 és 22 év közötti szereplőt, aki elmeséli a saját történetét. A megélt élmények széles skáláját jelenítik meg, érzelmileg erőteljes elbeszéléseket nyújtva a közönségnek, amelyek lebilincselő képet adnak a tinédzserkorról és a sokféle társadalmi, családi és belső akadályról, amelyekkel a fiatalok szembesülnek az önfelfedezés és elfogadás felé vezető úton. Minden 30 perces epizódban egy fiatal vagy „hős” és az ő felnőtté válási tapasztalatait ismerhetjük meg. A részek középpontjában egy rendkívül bizalmas interjú áll, ami lehetővé teszi hőseink számára, hogy végigvezessenek minket gyerekkoruktól a kamaszéveikig. Az interjúk mellett kreatív eljátszott jelenetek segítenek életre kelteni a jelentősebb fordulópontokat.

Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval

A 29 éves National Geographic Explorer Bertie Gregory a kalandorok és természetfilmesek új generációjának arcaként a nézőket kalandos, hihetetlenül izgalmas utazásra viszi, amely vad világunk leglátványosabb és legtitkosabb zugaiba vezet. A National Geographic „Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval" című Disney+ saját gyártású műsora a legmodernebb filmtechnológiával felvértezve szakít a hagyományos természettudományi műsorok formájával: rendkívüli, valós élettörténeteket mesél el az állatokról, és a nézőket is magával viszi a cselekmény minden egyes mozzanatára. A karizmatikus, BAFTA-díjas filmrendező heteken keresztül merül el az állatok életében, hogy megörökítse a bolygónk legzordabb környezetében élő legendás lények eddig el nem mondott történeteit. Ebben az évadban Bertie az Antarktisz jeges világát járja be, hogy megkeresse a valaha filmre vett legnagyobb méretű bálnacsapatot, és szemtől szembe kerül a bölényvadászatra szakosodott oroszlánokkal Zambiában. A többrészes kalandsorozatban egy ambiciózus, a világot átszelő utazásra viszi el a nézőket, bemutatva a természeti világot egy olyan időszakban, amikor az a legnagyobb kihívásokkal néz szembe.

Esküvői szezon

A több filmes műfajjal egyszerre operáló sorozat Katie és Stefan történetét meséli el, akik egy esküvőn egymásba szeretnek, majd viszonyt kezdenek, annak ellenére, hogy Katie-nek már van vőlegénye. Két hónappal később Katie esküvőjén a nő új férjét és annak egész családját meggyilkolják. A rendőrség szerint Stefan tette, Stefan szerint pedig Katie tette, de senki sem tudja biztosan, mi az igazság.

Mike

A Mike című új sorozat Mike Tyson mozgalmas és ellentmondásokkal teli történetét dolgozza fel. A 8 epizódból álló minisorozat Tyson bokszolói karrierjének és magánéletének viharos hullámvölgyeit tárja fel – a sportoló nemzetközi elismertségétől a kitaszítottságáig, majd a csúcsra való visszatéréséig. A sorozat hűen ábrázolja hogyan befolyásolta Mike Tyson életét az Amerikára jellemző kiélezett versenyt, az osztálykülönbségek, a média hatalma, a vagyoni megosztottság és amerikai álom ígérete.

Fotó: Marvel Studios

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

Fontos ügyet támogathatnak a Tesco vásárlói

Az előző évekhez hasonlóan a Tesco 2023 októberében is jótékonysági akciót indított az emlőrák elleni küzdelem támogatására. A Go Pink címkével jelölt termékek vásárlásával az áruházlánc vásárlói 5 forinttal segítik a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati...

Nagyot újított a K&H

Szóbeli utasítás alapján is lehet forintátutalást kezdeményezni a K&H mobilbankjában. A K&H tavaly novemberben indította útjára Kate-et, a mesterséges intelligencián alapuló digitális pénzügyi asszisztenst, akivel az ügyfélkör 65 százaléka már találkozott, 6,5 százaléka pedig...

Kapszulás vagy kotyogós? Ezt veszik a kávérajongók

Tízből hat vásárló kapszulás kávét rendel, megerősödött az őrölt kávék forgalma, az ügyfelek több mint ötöde pedig online rendel szemes kávét az eMAG-ról. Az eMAG legutóbb 2021-ben vizsgálta a platformján zajló kávévásárlási szokásokat, akkor...

Ennyit keres most egy kezdő informatikus

A legtöbben minimum 5 év szakmai múlttal, vendéglátós, oktatási, pénzügyi vagy kereskedelmi területről váltanak IT-ra.A recesszió ellenére is keresettek a hazai munkaerőpiacon az informatikusok: egy jellemzően 5-6 hónapos képzés után egy éven belül átlagosan...

Egyre több magyar munkavállaló keres külföldön munkát

Az utóbbi években fokozódó tendencia, hogy egyre több magyar állampolgár hagyja el hazáját, hogy külföldön találjon munkát és boldogulást. Ez a jelenség főként a hazai gazdasági instabilitás és az ezzel járó infláció eredménye.Az Európai...

Több száz emberen segített az Erste

Az elmúlt években 70 család, összesen mintegy 400 ember lakhatási gondjain enyhített az Erste Social Housing programjának segítségével a Habitat for Humanity Magyarország. A bank a lakhatási világnap alkalmából a magyar társadalom egyik legégetőbb...

Valódi növekedésről álmodni sem mernek a hazai cégek

Enyhén magasabb árbevétel- és nyereségnövekedéssel tervez a hazai kkv-szektor az év elejéhez képest, de továbbra is messze az infláció alatt vannak a várakozások: átlagosan 8,6 százalékos bevétel-, és 4,4 százalékos profit reálérték növekedést valószínűsítenek...

Erősítenék a média átláthatóságát és függetlenségét

Az európai tömegtájékoztatás szabadságáról szóló jogszabályról 448 szavazattal, 102 ellenében és 75 tartózkodással kedden elfogadott álláspontjukban az Európai Parlament képviselői azt várják el a tagállamoktól, hogy gondoskodjanak a nézőpontok minél szélesebb körének nyilvánosságot adó...

Nemzetközi szervezethez csatlakozott az MMSZ

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) 11. tagként csatlakozott a nemzeti marketingszövetségek kohéziós európai hálózatához a European Marketing Confederationhöz (EMC). A több mint 30 éves Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elkötelezett a marketing szerepének és értékteremtő képességének...

Erőteljesen fognak emelkedni az árak a tévés reklámoknál

Komoly áremelkedésre kell számítani a tévés reklámok kapcsán – mutatott rá Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója az Internet Hungary első napján tartott kerekasztal-beszélgetés során. A disztribúciós díjak alakulása is kérdéses és az is...
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legolvasottabb

Nem tolonganak a vevők a napelemes házakért

Az idei évben az alacsony rezsiköltség és a fenntarthatóság kevésbé, inkább az otthonteremtésre szánt keret alakítja a vevői igényeket. Aki megteheti, inkább korszerű, napelemes házat választ, de a legjobb ajánlatot a frissen, szeptember 7....

Fontos ügyet támogathatnak a Tesco vásárlói

Az előző évekhez hasonlóan a Tesco 2023 októberében is jótékonysági akciót indított az emlőrák elleni küzdelem támogatására. A Go Pink címkével jelölt termékek vásárlásával az áruházlánc vásárlói 5 forinttal segítik a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati...

Nagyot újított a K&H

Szóbeli utasítás alapján is lehet forintátutalást kezdeményezni a K&H mobilbankjában. A K&H tavaly novemberben indította útjára Kate-et, a mesterséges intelligencián alapuló digitális pénzügyi asszisztenst, akivel az ügyfélkör 65 százaléka már találkozott, 6,5 százaléka pedig...

Kapszulás vagy kotyogós? Ezt veszik a kávérajongók

Tízből hat vásárló kapszulás kávét rendel, megerősödött az őrölt kávék forgalma, az ügyfelek több mint ötöde pedig online rendel szemes kávét az eMAG-ról. Az eMAG legutóbb 2021-ben vizsgálta a platformján zajló kávévásárlási szokásokat, akkor...

Ennyit keres most egy kezdő informatikus

A legtöbben minimum 5 év szakmai múlttal, vendéglátós, oktatási, pénzügyi vagy kereskedelmi területről váltanak IT-ra.A recesszió ellenére is keresettek a hazai munkaerőpiacon az informatikusok: egy jellemzően 5-6 hónapos képzés után egy éven belül átlagosan...
- Hirdetés -

Podcast

Az oktatás akkor jó, ha felkészít az életre

Milyen kihívások, trendek jellemzik ma az oktatástechnológiát, hogy befolyásolja a diákokat a digitalizáció, lemarad-e a gyerek, ha nincs okostelefonja? Ezeket a témákat is megvitatták a Business Lounge szeptember 13-ai adásában, melynek egyik vendége az...

A hitelesség alapvető faktor

Hogy fest 2023-ban egy kereskedelmi televízió talent managementje, hogyan járulnak hozzá a TV2-nél megforduló arcok a brand erősítéséhez, és fordítva: miért „éri meg” nekik, ha a csatorna menedzseli őket, mint influenszereket? Ezeket a kérdéseket...

Beépült a mindennapokba az élőzenei élmény

Ha nyár, akkor fesztiválok – de vajon magukhoz tértek már az itthoni rendezvények a Covid okozta sokkból? Szervezésről, jegyértékesítésről, kis és nagy rendezvényekről volt szó többek között a Business Lounge augusztus másodikai adásában, melynek...

Don't Miss

Megváltoztatni a rendszert

A marketingnek el kell foglalnia a területet megillető méltó helyet a vállalat működésében, a marketingeseknek pedig láttatniuk kell a szerepüket az ügyfélélmény alakításában – hangsúlyozza Bánhegyi Zsófia, a legsikeresebb hazai marketingszakembereket bemutató Top50-es rangsor...

Nincs felső határ egy konferencia esetén – interjú Csermely Ákossal

Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától, átveheti-e az MI a konferenciaszervezést, mennyi látogatót várnak idén az Internet Hungary-re – többek között erről is beszélt az mmonline.hu-nak adott interjúban Csermely Ákos. Az esemény főszervezője elárulta azt...

Formabontó ötletek

Az MI és a digitalizáció átszövi a mindennapjainkat, ami lehetőséget ad arra, hogy a meglévő erőforrásainkat a leghatékonyabban tudjuk használni – mondta el Pantl Péter a legsikeresebb hazai PR-szakembereket felvonultató Top50-es rangsor első helyezettje....

Magas szinten gondolkodni

Rendszeres reklámkocsmák, éjszakai városfutások, a szakmai kezdetek, a legnagyobb kihívások, miért lehet imádni a marketingszakmát – többek között ezekről beszélt az idei TOP50 marketinges rangsor élén végző Szabó Béla a Marketing&Media magazinnak adott interjúban....

Önazonos kreátorokon, márkakollaborációkon és az AI-on lesz a hangsúly 2024-ben is

Hat éve erősíti a Coca-Cola csapatát Mérő Ádám, lelkesedése pedig azóta is töretlen a világ legértékesebb, legvonzóbb, állítása szerint legjobb marketinggel rendelkező márkája iránt. A tizenöt évnyi ügynökségi oldalt cserélte a brand oldali ügyfélszékre,...
- Hirdetés -

SzuperZöld

A fenntarthatóságról tanít a KPMG és a Microsoft

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági...

Ezek a legfenntarthatóbb úticélok Magyarországon

Az emberiség megnyitotta a pokol kapuit - jelentette ki néhány nappal ezelőtt az ENSZ főtitkára, Antonio Guterres, hangsúlyozva, hogy jelenleg egy 2,8 fokos hőmérséklet emelkedés felé tartunk. De vajon hogyan ítélik meg az emberek...

Erre költött közel 3 milliárd forintot az AutoWallis

Elkészítette éves Zöld allokációs és hatás jelentését az AutoWallis Zöld Bizottsága, mely a társaság által két évvel ezelőtt kibocsátott 6,6 milliárd forint összegű, zöld kötvényekből befolyt forrás felhasználásáról és azok környezeti hatásairól szól. A...

DATA

Labdarúgó Eb M4 Sport nézettség

Virágzik a sportturizmus, nagyot nőhet a szurkolók száma

Az Európa-szerte eltérő Covid-19 korlátozások ellenére is 60 százalékkal nőhet idén az új és visszatérő szurkolók száma a sporteseményeken az előző évhez képest. A Mastercard Sportgazdasági Indexe szerint egyre többen költenek olyan sportokra, melyeket...

Kisebbségben vannak a környezettudatos cégek

Bár jobban figyelnek a fenntarthatóságra a magyar nagyvállalatok, még mindig masszív kisebbségben vannak a környezettudatos cégek – többek között ez derül ki a K&H Bank felméréséből. A múlt év utolsó negyedében megkérdezett cégek majdnem...

Rekordmennyiségű reklám jelent meg tavaly a tévécsatornákon

2021-ben a teljes népesség naponta átlagosan 4 óra 54 percet töltött a tévékészülékek előtt, amely mindössze 1 perccel volt kevesebb, mint az egy évvel korábbi tévénézési idő – derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból....