- Hirdetés -

Újdonságok érkeznek a Disney+-ra

|

- Hirdetés -

Májusban is új sorozatokkal, sikerfilmekkel, gyerektartalmakkal szórakoztat a streaming csatorna.

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévés sorozatot és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak.

Ebben a hónapban érkezik a „Shardlake” sorozat. Az 1536-ban játszódó, C. J. Sansom történelmi regényein alapuló gyilkossági krimiben Matthew Shardlake ügyvéd egy gyanús haláleset ügyében nyomoz a távoli Scarnsea kolostorban. A sorozatot Magyarországon, Romániában és Ausztriában forgatták.

A „The Kardashians” (The Kardashians) az 5. évaddal tér vissza, amely még több szerelmet, nevetést, divattippet és családi drámát tartogat – egy pillanatról sem szeretnél majd lemaradni, hidd el!

Mindemellett a zene is szerepet kap májusban a Disney+-on, ugyanis vadonatúj dokumentumfilmek és koncertfilm is vár majd. A „The Beach Boys” (The Beach Boys), amiben a világ kedvenc zenészei közül néhányat eddig soha nem látott módon ismerhetsz meg, a „Queen Rock Montreal” (Queen Rock Montreal) pedig Freddie Mercury és az egykori világhírű zenekar többi tagjának legfelemelőbb pillanatait mutatja be az 1984. november 24-én és 25-én tartott koncertről. A „Let It Be” (Let It Be) az Apple Corps londoni háztetőjére repíti a nézőket, ahol a Beatles Billy Preston társaságában megírja és felveszi a GRAMMY Award®-díjas Let It Be című albumot.

Április végi premierek, amiket nem érdemes kihagyni

Mind idegenek vagyunk

Április 24., kizárólag a Disney+-on

Ez a megindító és provokatív történet a szeretetről, a családról, és a múltunk kísérteteiről szól. Adam (Andrew Scott) magányos életet él, amíg egy este felkeresi titokzatos szomszédja (Paul Mescal), aki rég elfojtott emlékeket hív elő benne. A két férfi kötődést és tagadhatatlan vonzalmat érez egymás iránt. Adam egyszerre gyerekkori otthonában találja magát, ahol a szülei (Claire Foy és Jamie Bell) élnek, annak ellenére, hogy valójában 30 éve elhunytak. Mit mondanánk - és mit fedeznénk fel - ha még egy napot eltölthetnénk azokkal, akiket a legjobban szerettünk?

A Sógun

sorozat, Április 23.

Az FX gyártásában készülő „A sógun” (FX’s Shōgun) James Clavell regényének eredeti adaptációja, ami 1600-ban, Japánban játszódik, az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Yoshii Toranaga nagyúr az életéért harcol, miközben ellenségei összefognak ellene a régensek tanácsában, s egy magára hagyott, rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban. A sorozat befejező epizódja április 23-án érkezik.

Az otthonunk, Föld napja gyűjtemény

A Disney+-on már elérhető „az Otthonunk” gyűjtemény. A tematikus összeállításban többek közt olyan lenyűgöző alkotások szerepelnek, mint A vadon királynői, az Egy igazi bogár élete a Hihetetlen állati utazások, A bálnák titikai, A polipok titkai, valamint a Tigris is, amely a Disneynature természetfilmje, és egy nőstény tigris történetét tárja elénk, mely a dél-ázsiai ország híres rengetegében neveli kölykeit ezer veszély és kaland közepette.

Májusi premierek és tartalmak

Ki vagy, Doki?

Május 11., 3 epizóddal indul, hetente érkeznek az új epizódok

A Doktor és társa, Ruby Sunday az időben és a térben utazik, miközben a Regency korabeli Angliától a háború sújtotta jövőbeli világokig kalandozik. Utazásaik során TARDIS-szal - egy rendőrségi doboz alakú időutazó hajóval - hihetetlen barátokkal és veszélyes ellenségekkel találkoznak, köztük egy félelmetes mumussal és a Doktor eddigi legerősebb ellenségével.

Abbott Általános Iskola 3. évad

Május 8., minden epizód elérhető

Egy vígjáték, amely egy csapat elkötelezett, lelkes tanárt és egy kissé botfülű igazgatót követ, akik a philadelphiai állami iskolarendszerben próbálnak helytállni. Az előttük tornyosuló nehézségek ellenére elszántan igyekeznek segíteni diákjaiknak, hogy sikeresek legyenek az életben. Bár e hihetetlen közalkalmazottaknak száma magas, fizetésük alacsony, mégis szeretik, amit csinálnak. Még akkor is, ha nincsenek megelégedve a tankerület nem túl pozitív hozzáállásával a gyerekek oktatásához.

9-1-1 7. évad

Május 1., minden héten új epizód

Ryan Murphy, Brad Falchuk és Tim Minear újragondolják a szakmai dráma műfaját a 911-gyel. A sorozat az elsősegélynyújtók tapasztalatait dolgozza fel: rendőrökét, tűzoltókét és diszpécserekét, akik a legfélelmetesebb, legsokkolóbb és legmegdöbbentőbb helyzetekben találják magukat. Meg kell próbálniuk megteremteni az egyensúlyt a rászorulók megmentése és a saját életük problémáinak megoldása között. Gyakran találkoznak lélegzetelállító helyzetekkel, amik sokszor kiszámíthatatlanok, intenzívek, ugyanakkor felemelőek is. A műsor az ezekben a szakmákban dolgozó emberek valós életéből és nagy nyomással járó tapasztalataiból merít.

Prom dates: a szerelem végzősei

Május 3., kizárólag a Disney+-on

Jess és Hannah a szalagavató előtti este szakítanak barátaikkal, így a két barátnő féktelen, egész éjszakás bulizásba kezd, hogy új partnereket találjanak.

The Kardashians 5. évad

Május 23., hetente érkeznek az új epizódok

Amikor már azt hinnéd, hogy a Kardashian-Jenner család élete nem lehet ennél is pörgősebb, akkor lépnek csak rá a gázra. A család továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A kamerák ismét Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie különleges testvérdinamikáját követik, természetesen mindezt mindenki kedvenc anyukája, Kris figyelő szemei alatt.

Star Wars: Birodalmi históriák

Május 4., minden epizód elérhető

A „Star Wars: Birodalmi históriák” (Star Wars: Tales of the Empire) egy hat epizódból álló utazás a félelmetes Galaktikus Birodalomba, amelyben két, különböző korszakban élő, eltérő utakon járó harcos szemszögéből látjuk a világot. Miután mindent elveszített, a fiatal Morgan Elsbeth a bosszú útja felé navigál a terjeszkedő birodalmi világban, míg az egykori Jedi Barriss Offee azt teszi, amit tennie kell, hogy túléljen a gyorsan változó galaxisban. Döntéseik meghatározzák a sorsukat.

Shardlake

Május 1., minden epizód elérhető

A rejtélyekkel, feszültséggel és cselszövéssel teli „Shardlake” (Shardlake) izgalmas sorozat, amely C. J. Sansom világszerte népszerű, Tudor-kori krimisorozata alapján készült. 1536-ban járunk: Matthew Shardlake, az erős igazságérzettel rendelkező, zseniális ügyvéd élete fordulatot vesz, amikor Thomas Cromwell, VIII. Henrik jobbkeze a távoli Scarnsea kolostorába küldi, hogy kivizsgáljon egy gyanús halálesetet, és ennek ürügyén megszerezze a kolostor vagyonát a király számára. Az öntelt, nagyratörő Jack Barak kíséretében a kolostorba érkező ügyvéd számára nyilvánvalóvá válik, hogy a haláleset, amelynek ügyében nyomoznak, nem az első. Shardlake minden lépésénél ellenségeskedésbe és gyanúba ütközik, ráadásul Barak valódi szándékaiban sem lehet biztos. Az ügyvéd belekeveredik a hazugságok, megtévesztés és korrupció hálójába, és nemcsak tisztessége, de az élete is veszélybe kerül.

Camden

Májusban érkezik, minden epizód elérhető lesz

A sorozat London lüktető zenei szívében, Camdenben játszódik, és feltárja annak el nem mondott történeteit, hogy a világ néhány legikonikusabb előadójának életére és karrierjére hogyan volt hatással London ezen szeglete. Archív felvételek, megfigyeléses filmezés és interjúk segítségével fedezzük fel Camden gazdag zenei történelmét. Maguktól a zenészektől hallhatjuk, ahogy újra átélik camdeni élményeiket; a legelső fellépéseiktől kezdve a teltházas koncertekig, az éjszakai szórakoztatás csúcspontjait és mélypontjait, valamint a zene felfedezésével töltött fiatalságot. Camden az ellenkultúra lüktetésének és lázadó szellemének megtestesítője – ahogy azt a legizgalmasabb múltbeli és jelenlegi előadók látják. Ez egy szerelmes levél London egy olyan kerületéhez, amely életeket változtatott meg, és amely mind a mai napig a kreativitás valóságos táptalaja.

The Beach Boys

Május 24.

A „The Beach Boys" (The Beach Boys) a legendás zenekart ünnepli, amely forradalmasította a popzenét, és az általuk teremtett ikonikus, harmonikus hangzást, amivel megtestesítette a kaliforniai álmot, és generációkon át magával ragadta a rajongókat. A dokumentumfilm a zenekar kezdeti, szerény családi körülményeitől követi nyomon az együttes életét, miközben eddig soha nem látott felvételeket és új interjúkat mutat meg.

Let It Be

Május 8., kizárólag a Disney+-on

A „Let It Be” olyan felvételeket tartalmaz, amelyeket a nézők a „The Beatles Get Back” doku-sorozatban sem láthattak. Betekintést nyerhetünk a stúdióba és visszarepülhetünk 1969 januárjába is, amikor az Apple Corps londoni háztetőjén a Beatles Billy Preston társaságában megírja és felveszi a GRAMMY Award-díjas Let It Be című albumot. Az először 1970 májusában bemutatott dokujmentumfilm restaurált verziója május 8-ától lesz elérhető a Disney+-on.

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

Új műsorvezetők a Reggeli csapatában

Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk, színész csatlakozik a Reggeli gárdájához. Az új műsorvezetők feltűnésére május 6-tól számíthatnak a nézők. Szondi Vanda éppen 10 éve...

Jól kezdte az évet a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. A webáruház levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős...

Rövidfilmversenyt szerveznek diákoknak

Az ENSZ bécsi Információs Szolgálata Rajtunk múlik a jövő címmel diákoknak szóló rövidfilmversenyt hirdetett: olyan alkotásokat várnak, amelyeket az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának cikkei ihlettek. A versenyre minden 10 és 20 éves kor közötti diák...

Négyórás műsorral készül Anyák napjára a Zenebutik

Négyórás, élő kívánságműsor várja a nézőket a Zenebutik csatornán május első vasárnapján. Az édesanyákat köszöntik a csatorna népszerű előadói és slágergyárosai ezen a napon. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük országszerte, így ezen a napon...

Bajban a marketingkommunikációs szakma, erre lenne szükség

Iparági összefogást és akcióterv kidolgozását szorgalmazza a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) a marketingkommunikációs és reklámszakmai nemzetközi központosító törekvések negatív hatásainak szakmai és pénzügyi ellensúlyozására. A szervezet felkérésére az EY készített egy átfogó elemzést a témában,...

A Telexnél folytatja Dezső András

Május végétől a Telexhez igazol Dezső András újságíró, aki számos sikerkönyv és oknyomozó írás szerzője, kétszer nyerte el a legjobb oknyomozó újságíróknak járó Göbölyös Soma-díjat, kimagasló tényfeltáró munkájáért megkapta a Joseph Pulitzer-emlékdíjat is. Eddig...

Keressük a legújabb technológiai megoldásokat – interjú Losonczi Balázzsal

A hatékonyság nem elsősorban pénz, sokkal inkább szakmai felkészültség kérdése – vallja Losonczi Balázs, a Pentacom ügyvezetője. A 2001-ben alapított digitális ügynökség lett az idei Marketing Diamond Awardson az Év Ügynöksége, ezzel kapcsolatban kérdeztük...

Meryl Streep előtt tisztelegnek a cannes-i filmfesztivál megnyitóján

Meryl Streep amerikai színésznő lesz a 77. cannes-i filmfesztivál megnyitó ünnepségének díszvendége, ő fogja megnyitni a május 14. és 25. között zajló seregszemlét, amelyen tiszteletbeli Arany Pálma-díjat kap. „Harmincöt évvel azután, hogy elnyerte a legjobb...

Átszervezés a 4iG-nél

A 4iG Nyrt. új holdingvállalatot alapít 4iG Űr és Technológiai Zrt. néven, amelynek főbb piaci területe lesz az űripar- és műholdfejlesztés, dróngyártás és drónvédelem, valamint a védelmi digitalizáció. Az alapítást követően a társaság az űripari...

Vasárnap rajtol a VV12, számos meglepetést ígérnek

Vasárnap 21:00-kor nagyszabású beköltöző show keretében nyitja meg a Villa kapuját a ValóVilág12 két műsorvezetője, Megyeri Csilla és Puskás Peti. A tét 36 millió forint, de számos csavarra számíthatnak a nézők és a játékosok...
- Hirdetés -

Legolvasottabb

Különleges adással indítja a jövő hetet a Zsákbamacska

Május 6-án este bemutatkozik a Szente Vajk – T. Danny műsorvezető páros a Zsákbamacskában, a fergeteges hangulatról ők, valamint sztárjátékosaik gondoskodnak. Április 27-én, különkiadással indult a TV2 műsorán a Zsákbamacska vadonatúj évada. Az első...

Új műsorvezetők a Reggeli csapatában

Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk, színész csatlakozik a Reggeli gárdájához. Az új műsorvezetők feltűnésére május 6-tól számíthatnak a nézők. Szondi Vanda éppen 10 éve...

Jól kezdte az évet a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. A webáruház levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős...

Rövidfilmversenyt szerveznek diákoknak

Az ENSZ bécsi Információs Szolgálata Rajtunk múlik a jövő címmel diákoknak szóló rövidfilmversenyt hirdetett: olyan alkotásokat várnak, amelyeket az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának cikkei ihlettek. A versenyre minden 10 és 20 éves kor közötti diák...

Négyórás műsorral készül Anyák napjára a Zenebutik

Négyórás, élő kívánságműsor várja a nézőket a Zenebutik csatornán május első vasárnapján. Az édesanyákat köszöntik a csatorna népszerű előadói és slágergyárosai ezen a napon. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük országszerte, így ezen a napon...

Don't Miss

Keressük a legújabb technológiai megoldásokat – interjú Losonczi Balázzsal

A hatékonyság nem elsősorban pénz, sokkal inkább szakmai felkészültség kérdése – vallja Losonczi Balázs, a Pentacom ügyvezetője. A 2001-ben alapított digitális ügynökség lett az idei Marketing Diamond Awardson az Év Ügynöksége, ezzel kapcsolatban kérdeztük...

Fontos, hogy megőrizzük az önbizalmunkat – interjú Samu Zsófiával

Mire van szükség a karrier és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez, mennyire egyenlőek a nők és a férfiak karrierépítési lehetőségei Magyarországon – többek között ezekről kérdeztük Samu Zsófiát. A Samsung Electronics márkakommunikációs vezetője beszélt arról...

Elképesztő támogatást nyújthat a család – interjú Holló Mártával

Kihívásokat hozhat egy karrierútban a gyerekvállalás, a női szerepek mindennapos megoldása, ebben elképesztő támogatást nyújthat a család, ahogy nálam is történt – mondta el a Marketing&Media magazinnak Holló Márta. A Magyar Telekom vállalati kommunikációs...

Lakatos Zsófia: Soha nem bántam meg, hogy édesanyákat alkalmaztam

Hosszú távon nem lehet sikeres az a cég, amely elveszíti a női energiát és attitűdöt - véli Lakatos Zsófia. Az Emerald PR tulajdonos-ügyvezetője a Marketing&Media magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy mekkora kihívást jelent...

Liptay Gabriella: Nem érdemes „csak” karrierben gondolkozni

Talán nem is érdemes „csak” karrierben gondolkozni, sokkal inkább a kiegyensúlyozott, értelmes célok által meghatározott felelős élet vagy életvezetés lehet a megoldás – véli Liptay Gabriella. A KPMG in Hungary marketing- és kommunikációs igazgatója...