Rövid téli szünet után a TV Paprika Magazin januártól visszatér a képernyőkre. Az első magyar gasztrocsatorna saját gyártású reggeli magazinműsora minden szombat délelőtt új adásokkal várja a nézőket, melyek a korábbi évadokban már megszokott széles spektrumon mutatják be a gasztronómia sava-borsát.
A gasztroműsort a talkshow elemeivel fűszerező TV Paprika Magazin január 18-ától egészen késő májusig minden szombaton délelőtt 10 órától várja a gasztronómia iránt lelkesedőket. A műsor házigazdája most is Havas Dóra, de a korábban már jól bevált recepthez hűen a tavaszi etapban is minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti munkáját. Az év első felében többek között Mautner Zsófi, Hegyi Barbara és Csonka András lesz Dóra partnere.
A magazinműsor részei széleskörűen mutatják be a gasztronómiát, így a főzés mellett tavasszal is középpontba kerül a fenntarthatóság a konyhában, az egészséges életmód, az ínycsiklandó fogások szemet gyönyörködtető tálalása, miközben a műsor világkörüli útra invitál a különböző konyhaművészeti fogásokkal. Emellett, természetesen, nem szorulnak háttérbe a hagyományos magyar receptek sem, így a január 18-i első adásban a disznótorosé és a kolbásztöltésé lesz a főszerep, miközben a nézők a hagyományos sütő kolbász és mustáros kolbász elkészítéséhez kapnak hasznos tippeket. Az évad további részében szó lesz még a veganuárról, farsangról, fánksütésről, de a húsvéti receptek is előkerülnek.