Új PR-igazgatóval erősít a NEST Communications

A Magyar Olimpiai Bizottság egykori marketing és kommunikációs igazgatója, Siklós Erik a NEST Communications PR-igazgatójaként folytatja pályafutását. Az ügynökség szerint a PR szerepe rendkívüli módon felértékelődött az elmúlt évek válságai hatására.

Siklós Erik több mint 35 éve kommunikál hivatásszerűen: riporterként, újságíróként, főszerkesztőként a média minden műfajában alkotott. Korábban a Magyar Olimpiai Bizottság marketing és kommunikációs igazgatójaként korábban Magyarország meghatározó vállalataival és kiemelt ügynökségeivel dolgozott együtt. Az elismert szakember 2023 januárjától a NEST Communications PR-igazgatójaként folytatja pályafutását.

„A NEST nem a hagyományos értelemben vett kommunikációs ügynökségek útját követi, hanem magában elegyíti a “Think Tank” típusú kutató, elemző, stratégiaalkotó műhelyek gondolkodásmódjának, működési modelljének legfontosabb jellemzőit is. Azt gondolom, ezen a különleges és izgalmas úton hasznos lehet a cég és az ügyfelek számára a tapasztalatom, a kreatív, stratégiai, megoldásra törekvő gondolkodásom, a rugalmasságom, a kitartásom, a következetességem” – vallja Siklós Erik.

„Kiemelt tudású szakemberek kutató- és alkotóműhelye vagyunk, a kulcspozíciókban olyan kollégákkal, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a PR és a marketing területén. Siklós Erik érkezése annak köszönhető, hogy úgy látjuk: a PR szerepe rendkívüli módon felértékelődött a vállalkozások életében a koronavírus-világjárvány és a gazdasági válság hatására. Ezért fontos, hogy elismert szakemberek gondozzák ügyfeleink márkáit és építsék tovább a NEST kapcsolatait a média különféle szegmenseiben” – fogalmaz Énekes Bence, a NEST alapító-ügyvezetője.

Az alapító-ügyvezető kiemeli: az ügynökség számára 2023-ban a további bővülés és fejlődés a cél, új üzletágak, egyedi megoldások létrehozásával.