Különleges kollekciót dob piacra a magyar ruhamárka

A Warner Bros. Discovery égisze alatt hazai és nemzetközi együttműködések keretében ünnepli a Warner Bros 100. születésnapját. Az évforduló részeként idén ősszel a magyar alapítású Sugarbird egy különleges kollekcióval lepi meg a hazai rajongókat.

A Warner Bros. fennállásának 100. évfordulója alkalmából exkluzív kollekciót mutat be a Sugarbird, melyet hogy a világ egyik legkedveltebb párja, Bugs Bunny és Lola Bunny ihletett. Nem ez az első alkalom, hogy a Looney Tunes két ikonikus figurája szerepel a márka kollekciójában, 2015-ben egy hihetetlenül sikeres együttműködés keretében már a Sugarbird kollekció része volt, ám most egy újabb merész és egyedi dizájnnal készültek a közönség számára.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismét együtt dolgozunk a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products-val. A Sugarbird mindig is úttörő volt az egyedi együttműködéseket tekintve és korábban is jól állt a márkának, hogy világsztár karakterek legyenek az arcai. Ezúttal ismét Bugs Bunny és Lola Bunny ihlette darabokat terveztünk és izgatottan vártuk, hogy az elképzeléseink életre keljenek. A rózsaszín és fekete kínálatban kényelmes jogger szettek, oversize és szűkebb darabok, de az ikonikus signature fazonok is visszaköszönnek a kollekcióban. Minden nő megtalálja a stílusához illő darabot. Üdv újra nálunk, Bugs Bunny és Lola Bunny!” - mondta Jagasics-Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

Az első 100 év során a Warner Bros. stúdió a merész, úttörő történetmesélés otthona volt, mindig azzal a céllal, hogy szórakoztasson, tájékoztasson és inspiráljon. Miközben 2023-ban ünneplik századik születésnapjukat, büszkék arra, hogy folytatják ezt a hagyományt és az alapítók küldetését: minden történet megünneplését. A Sugarbird új kollekciójával, amely augusztus végétől már elérhető az üzletekben és online, csatlakozunk az ünnepléshez.

Ha pedig kedvet kaptál Bugs Bunny és Lola Bunny kalandjaihoz, látogass el az HBO Max oldalára, ahol bármikor megnézheted kedvenceidet.