Megszűnik a Digitalstand, már nem lehet vásárolni rajta

November elsejétől már nem lehet sem előfizetést, sem egyedi lapszámot vásárolni a Digitalstandon, december 31-el pedig a teljes szolgáltatás megszűnik az üzemeltető MédiaLOG-DMHM Zrt. tájékoztatása szerint.

A Mediaworks Zrt. leányvállalatának közlése szerint november elsejétől sem a Digitalstand weboldalon, sem az applikációban nem lehet kiadványt vagy előfizetést venni. A szolgáltatás megszűnése egyben azt is jelenti, hogy a felhasználók a korábban megvett digitális kiadványainak sem érik majd el a felületen, illetve az alkalmazásban. A szolgáltatás webes felületére látogatókat már a megszűnésről szóló figyelmeztető felirat fogadja.

A MédiaLOG-DMHM a szolgáltatás megszűnéséről szóló, az előfizetőknek kiküldött hírlevélben azt írta, hogy az aktív digitális előfizetéssel rendelkező felhasználók számára a 2023. december 31. napja után esedékes, nem teljesülő előfizetések arányos díja visszajár. A folyamatban lévő átutalásos befizetések még jóváírásra kerülnek, az elszámolásban ezeket is figyelembe veszik.