Így készül az év végére a Paramount

Young couple at home with their pet dog at Christmas time. They are all cuddled up on the sofa at home, watching television.

Közelednek az év utolsó napjai, ez pedig egy rendhagyó ünnepi műsort jelent a Paramount csatornák nézői számára. A Comedy Central humoradója a több éves hagyományt folytatva a legjobb hazai nevettetőkkel várja a nézőket szilveszterkor és 2024 első napján. A Paramount Network pedig egész decemberben karácsonyi filmekkel és újévi vígjátékmaratonnal készül, valamint egy rendhagyó horrorcsokrot is válogatott a rémülni vágyók kedvére.

A Paramount Network december 22-ig minden nap legalább egy karácsonyi filmet tűz a műsorára a csatorna. Ezek közül több is szerepel a decemberi Paramount Filmklub programjában, amelynek keretében a filmekkel kapcsolatban feltett kérdések helyes megválaszolásával értékes nyeremények üthetik a helyesen válaszolók markát, ezzel is fokozva az ünnepi várakozást.

A csatorna azokra is gondol, akik kevésbé rajonganak a téli ünnepekért: december 24. és 26. között éjszakánként vérfagyasztó horrorokra vált a Paramount Network. Este 10 óra után indul a rettegés egészen kora hajnalig olyan filmek társaságában, mint a Túlélni a holtakat, a Holtak naplója, a Kabinláz-filmek és a Halálos árnyak. Mindeközben a korábbi órákban megannyi karácsonyi, valamint családi és kalandfilm közül is választhatnak a tévénézők, beleértve olyan népszerű kedvenceket, mint a Végtelen történet, a Tini Nindzsa Teknőcök, az Elvitte a víz és a Családi karácsony.

Nevetni bolondulásig

Szenteste után is lesz miért figyelni a Paramount Network műsorát, hiszen az óév búcsúztatásakor és az újév üdvözlésekor a nevetésé lesz a főszerep. December 31-én kora reggeltől hajnalig megszakítás nélküli szórakozás vár minden tévénézőt a csatorna vígjátékmaratonának köszönhetően. A jeles napon többek közt Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Ben Stiller (Apádra ütök; Utódomra ütök), Eddie Murphy (Amerikába jöttem), James Franco, Seth Rogen (Az interjú; Ananász expressz), Jim Carrey (Ace Ventura-filmek), Demi Moore és Ed Helms (Hivatali eltávozás) emelik a szilveszter fényét.

Szilveszter a nevettetés nagymestereivel

A Comedy Central nézők kedvenc sorozatai az év utolsó hónapjában sem maradhatnak el. A csatorna húzónevei ezúttal is terítéken lesznek, ám az utolsó héten itt is berobban az ünnepi hangulat. December 23-án a humoradó ikonikus szériáinak – mint a Mike és Molly, a Modern család, a Kísértetek, a Furcsa pár, az Agymenők, a Family Guy és a South Park – karácsonyi epizódjait követhetik a nézők egészen aznap éjfélig.

A legnagyobb nevetéskoncentrátum azonban szilveszter este érkezik. December 31-én 19 órától másnap estig a hazai stand-up nagyágyúi foglalják el a színpadot és a tévéképernyőket. A műsort Ráskó Eszter (NagyÁrpi 1-2. rész) nyitja, akit Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös előadása (Békével jöttünk) követ. Tőlük Hadházi László (Légy férfi!) veszi át a stafétát, majd Bődöcs Tibor (Kolera a Vackor csoportban), Litkai Gergely (Számok) és Mogács Dániel (Emberfej) foglalja el a színpadot. Utánuk a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Az alkoholizmus 50 árnyalata) következik, majd a Fiatal Félőrültek Estje zárja az szilveszteri műsort.