A Best Ever lett a Kékszalag kommunikációs partnere

A Best Ever ügynökséget választotta a Magyar Vitorlás Szövetség az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj kommunikációs feladatainak ellátására.

Július 18-án indul Magyarország legnagyobb presztízsű, legnagyobb múlttal rendelkező, egyben Európa leghosszabb tókerülő vitorlás eseménye, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A szervező, Magyar Vitorlás Szövetség a Best Ever kommunikációs és rendezvény ügynökséget bízta meg a verseny kommunikációs feladatainak ellátásával. Az együttműködés a sajtókommunikáció mellett a verseny közösségimédia-kommunikációját is magában foglalja.

„A Kékszalag a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb eseménye, a Balaton egyik legnagyobb ünnepe. Ügynökségünk számára nagy megtiszteltetés, ugyanakkor izgalmas és testhez álló feladat is egyben a verseny kommunikációjának koordinálása” – mondta Németh Balázs, a Best Ever ügynökség vezetője.

A Best Ever rendezvény- és kommunikációs ügynökséget 2024 tavaszán az emlékezetes budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottságában dolgozó kommunikációs szakemberek hozták létre. Elsősorban az aktív életformát támogató cégek, sportági szövetségek, egyesületek, sportolók számára nyújtanak szolgáltatásokat. Az ügynökség felel többek között a 42. Lidl Balaton-átúszás és a Magyar Triatlon Szövetség kommunikációs feladatainak ellátásáért is.