Jane Goodallal érkezik a BrandMania

Nem maradt túl sok időnk, ha meg akarjuk tartani élhetőnek a bolygónkat, a BrandMania stábja pedig annak járt utána, hogy milyen esélyeink maradtak és mit lehet még tenni, hogy megóvjuk a Földet. A műsorban megszólal dr. Jane Goodall világhírű főemlőskutató, ENSZ-békenagykövet és aktív környezetvédő is.

Nagyon kevés időnk van, körülbelül 8-10 év, hogy elkerüljünk a visszafordíthatatlan változásokat, így nagyon nem mindegy, hogy ki, mit tesz azért, hogy bolygónk élhető maradjon. A BrandMania stábja ezúttal a klímaváltozással, fenntarthatósággal, az egyének és cégek felelősségével foglalkozik és persze arra is keresi a választ, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a későbbi nemzedékek számára is élhető maradjon a Föld.

A stáb ezúttal egy igazi ikont hívott segítségül, hiszen interjút készítettek dr. Jane Goodall-al, a világ egyik legismertebb környezetvédőjével, a főemlősök világhírű kutatójával. „Mostanra bebizonyosodott, hogy a mentális és a fizikai egészségünkhöz szükségünk van a természetre” - fogalmazott a stábnak a híres tudós. Hogy mikről beszélt még Jane Goodall, az kiderül a ma esti BrandManiában.

BrandMania ma éjjel 23:20-kor az RTL-en.