Keresik az év férfijait

Negyedik alkalommal keresi hazánk legmeghatározóbb férfi szereplőit a Playboy magazin. A Man Of The Year díjátadón ismét hat kategóriában hirdetnek majd győztest a közönség szavazatai alapján. A jól ismert médiaszemélyiség, előadóművész, sportember, gasztrohős és múzsa kategóriák mellett, idén kedvenc YouTuberükre is voksolhatnak az olvasók.

 

Idén is keresi Magyarország legmeghatározóbb férfi szereplőit a Playboy. A magazin célja, hogy olyan példaképeket mutasson be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. A már ismert kategóriák mellett idén a YouTuberek jelöltjeivel bővül a lista, Szirmai Gergő, Fábián István alias TheVR Pisti, Dancsó Péter és Magyarósi Csaba is versenybe szállnak az év férfija címért.

 

A visszatérő kategóriák között szerepel az előadóművész és a múzsa is, valamint ismét megválasztják az év médiaszemélyiségét. A megtisztelő címért olyan nevek indulnak, mint Majka, D. Tóth András, Till Attila, Pachmann Péter és Vályi István. Az év sportembere kategória két év után tér vissza olyan jelöltekkel, mint Dzsudzsák Balázs, Shane Tusup, Nagy László, Sofron István és Klein Dávid. A magazin idén is jelöli a hazai gasztronómiai élet meghatározói szereplőit, Széll Tamás, Bernáth József, Sárközy Ákos, Gianni Annoni és Deli János is a gasztrohősök kategóriát erősíti.

 

A legtöbb szavazatot gyűjtő jelöltek egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat.

 

Az egyes kategóriák jelöltjeire március 23-ig lehet szavazni.