- Hirdetés -

Innovatív védelem a zsarolóvírusok ellen

|

- Hirdetés -

Az Acronis True Image 2017 New Generation megoldást jelent a sokmilliárd dolláros kiber-fenyegetettség rémképével szemben; valós idejű védelmet nyújt az adatainkat megcélzó zsarolóvírusok támadásaival szemben. Ezzel együtt megvalósítja az iparág első blockchain alapú hitelesítési és elektronikus aláírási technológiáját.

 

A hibrid felhő alapú adatvédelem és tárolás terén világelső Acronis bejelentette az Acronis True Image 2017 New Generation-t. A megoldás három legfontosabb eleme, az Acronis Active Protection™, amely a zsarolóvírusok felhasználói adatokat célzó támadásai ellen nyújt aktív védelmet, az Acronis Notary™, amely blockchain alapú adathitelesítési és ellenőrzési lehetőséget kínál, és a az Acronis ASign™, amely a „legfogyasztóbarátabb” elektronikus dokumentum-aláírási szolgáltatás. Az Acronis True Image az első és egyetlen backup-megoldás a piacon, amely Active Protection technológiát alkalmaz a zsarolóvírusok támadásainak valós idejű érzékelésére és megelőzésére. Az Active Protection a biztonsági mentés alapján valamennyi adat automatikus helyreállítását, illetve a biztonsági mentések és a backup-alkalmazás önvédelmét is biztosítja.

 

Az FBI statisztikái szerint a zsarolóvírusok által okozott károk ijesztő mértékben nőnek, naponta ezrek életét nehezítik meg. Idén a kibertámadások nagymértékben fogják veszélyeztetni az adatokat minden számítógépen, a felhasználói adatok védelmére az Acronis kínál megoldást.

 

Az Acronis True Image a leggyorsabb és legteljesebb otthoni mentőszoftver megoldás, amely a versenytársainál is több mint kétszer jobb teljesítményt nyújt***. Windows és Mac gépeken, iOS és Android rendszerű mobileszközökön, valamint a Facebook közösségi háló fiókjain egyaránt megóvja az adatokat. Az Acronis True Image AES 256 titkosítás segítségével abszolút védelmet biztosít a személyes és családi adatok számára, azokat több helyen, pl. külső meghajtókon, NAS eszközökön, hálózati megosztásokon, valamint a biztonságos Acronis felhőben tárolja.

 

Az Acronis True Image 2017 New Generation új, egyedülálló adatvédelmi adottságainak köszönhetően a legbiztonságosabb backup-megoldás a piacon:

  • Acronis Active Protection a zsarolóvírusok elleni valós idejű aktív védelemhez. Azonosítja a számítógépeken a szokatlan tevékenységeket, és megóvja a felhasználói adatokat, biztonsági mentéseket és a backup szoftvert a rosszindulatú programok támadásaitól. A legutóbbi technológián alapuló heurisztika segítségével észleli és elhárítja az új és a már ismert zsarolóvírusok támadásait, amivel a háttérmentést még biztonságosabbá teszi, és segítségével kevesebbszer van szükség az adatok biztonsági mentésből való helyreállítására.

  • Acronis Notary blockchain alapú adathitelesítéshez. Lehetővé teszi bármilyen fájl tartalmának hitelesítését, illetve ellenőrzi, hogy a tartalom módosult-e az eredeti változathoz képest. Az egyedi „digitális fájl-ujjlenyomatok” egy blockchain technológiára épülő, felosztott, nem megváltoztatható adatbázisban tárolódnak. A blockchain lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor ellenőrizzék az információk hitelességét. Ez különösen fontos olyan értékes dokumentumok esetében, mint szerződések, kórtörténetek és pénzügyi dokumentumok.

  • Acronis ASign a dokumentumok blockchain alapú hitelesítéséhez. Lehetővé teszi, hogy több fél aláírjon és hitelesítsen egy dokumentumot biztonságos és nyilvánosan ellenőrizhető digitális aláírás segítségével. A felhasználók megóvhatják biztonsági mentett dokumentumaikat, amelyeket az Acronis Notary segítségével ellenőriztek és elektronikusan aláírtak – és mindezt ugyanazon a megbízható backup-megoldáson belül.

 

„Miután több mint 5 millió Acronis True Image felhasználónk van, tudjuk, hogyan biztosítsuk a magánszemélyek és családok adatvédelmét szerte a világon” – mondta Szergej Beluszov, az Acronis társalapítója és vezérigazgatója. „Az Acronis Active Protection-nel az Acronis True Image 2017 New Generation abszolút megoldást jelent az adatok védelmére kibertámadások ellen, és fontos kiegészítést egy-egy antivírus szoftverhez, különösen az ingyenes vagy beágyazott antivírus szoftverek esetében.”

 

„A mostani kiberfenyegetések megváltoztatják az emberek és a szervezetek hozzáállását értékes adataik védelméhez, és elvárják, hogy szinte „röptében” alkalmazkodjunk a folyamatosan megjelenő fenyegetésekhez” – mondta el Phil Goodwin, az IDC kutatási igazgatója. „Az Acronis True Image érdekes, élvonalbeli technológiákat ötvöz, hogy segítsen megakadályozni egy sor fenyegetést, és hogy minimalizálja az esetleges adatvesztést.”

 

Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab elnök-vezérigazgatója szerint: „A világ újabb és egyre veszélyesebb zsarolóvírusok áradatával néz szembe, ami magánszemélyeket és vállalkozásokat egyaránt érint. Ideális esetben természetesen soha nem fizetnénk bűnözőknek, ha adatainkat titkosította egy zsarolóvírus; ez elméletben nagyon szép, ám amikor a családi fotóinkat vagy az üzleti dokumentumainkat titkosítják, az idealizmusunkat gyorsan kidobhatjuk az ablakon. A zsarolóvírusok okozta károk elkerülésére sok mindent tehetünk, ám egy élvonalbeli internetes biztonsági készlet és a rendszerre nem csatlakozó, megbízható biztonsági mentés még mindig alapvető fontosságú az üzletfolytonosság biztosításához, ha esetleg mégis bekövetkezne a legrosszabb. A magam részéről üdvözlöm az Acronis kezdeményezését, hogy biztonsági mentését ehhez a trendhez igazította.”

 

Egyedülálló, új adottságai mellett az Acronis True Image 2017 New Generation még sok egyéb fejlesztést és innovatív funkciót vezet be, hogy a végfelhasználói backup-megoldások területén leggyorsabb és leginnovatívabb szolgáltatóként tovább erősítse az Acronis vezető pozícióját:

  • Egyszerűen használható, korszerű felület: Érintésbarát felület valamennyi eszközön, egyszerűen használható online felülettel az adatok távolról történő hozzáféréséhez és kezeléséhez.

  • További lehetőségek Mac felhasználóknak: Leválasztott NAS támogatás forrás- és backup rendeltetési helyekhez, mobileszközök vezeték nélküli biztonsági mentése Mac számítógépekre helyi adatböngészési lehetőségekkel; fájlok hitelesítése és elektronikus aláírás az Acronis Notary és az Acronis ASign segítségével, valamint támogatás Mac OS X Sierra-hoz.

  • Teljes mobil backup-élmény: AES-256 adattitkosítás, fájl-előnézet és helyreállítás, valamennyi felhőbe mentett biztonsági mentés böngészése mobileszközről.

  • Biztonsági mentés és helyreállítási lehetőségek Facebook fiókokhoz: Facebook fiók adatainak böngészése és helyreállítása egy meglévő vagy új fiókra az adatok titkosításával és az Acronis felhőben történő tárolásával.

 

„Azért választottam a családom számára az Acronis-t, mert fontos számomra a tudat, hogy az adataim mentése megbízható. Az Acronis-szal biztosak lehetünk abban, hogy digitális értékeink biztonságban vannak a rendkívül megbízható és gyors backup- és helyreállítási technológiának köszönhetően” – mondta Francz Tost, a Scuderia Toro Rosso Forma 1-es csapat főnöke.

 

 

Ár és elérhetőség

 

Az Acronis True Image 2017 New Generation egy új, prémium előfizetési lehetőség a díjnyertes Acronis True Image backup-megoldásra. Már meglévő Acronis True Image ügyfelek számára a frissítéshez különleges árak elérhetők.

- Hirdetés -

A KATEGÓRIA TOVÁBBI CIKKEI

Elmaradt az áresés a prémium ingatlanoknál

A lakáspiac prémium és luxus szegmensét sem kerülte el a tavalyi megtorpanás, de mint annyi más ezen a szűk piacon, a visszaesés is mutatott sajátosságokat. Az OTP Ingatlanpont szakértője szerint az árak jellemzően stabilak...

Magasabb órabérre számíthatnak a diákmunkások

Május utolsó hetére az érintett cégek többsége már meghirdette, mely pozíciókra keres diákmunkásokat az idei nyári szezonban. Az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet adatai szerint a munkáltatók mezőgazdasági idénymunkára átlagosan 1400 forintos órabért kínálnak, míg gyártási, logisztikai,...

Mesterséges intelligenciával javítanának az egészségügyön

A mesterséges intelligencia (MI) és a gépi tanulásos technológia rendelkezik a potenciállal, amivel képes az egészségügyi ágazat minden területét továbbfejleszteni. A startupok már most is használják a mesterséges intelligenciát a sürgető egészségügyi és jóléti...

Új ügyféllel erősít az Influence Media

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental...

Új főszerkesztővel folytatja az ÉVA Magazin

Birta Brigittát nevezték ki az ÉVA Magazin új főszerkesztőjének, a tapasztalt szakember több mint nyolc éve a lapot kiadó Marquard Group Hungary vezető munkatársaként dolgozik, új feladata mellett pedig továbbra is betölti a Runner’s...

Így neteznek a magyarok – Facebookra egy óra jut naponta

Naponta átlagosan egy órán át pörgetik a Facebookot a magyar felhasználók, miközben hírek olvasására negyedóránál is kevesebbet szánnak – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kutatásából. Az elemzés szerint fél perc...

Mobilokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy...

Kétkeréken erősít a Lidl

A Lidl megerősíti a kerékpársport iránti elkötelezettségét és a Lidl Trek UCI WorldTour csapat főszponzorává, valamint stratégiai partnerévé válik. A nemzetközi kerékpársport egyik vezető csapatával kötött hosszú távú partnerség a 2023. június 30-án kezdődő...

Új vezetői struktúrával folytatja a Publicis Groupe

Az ország legnagyobb kreatív-, digitális- és médiaügynöksége eddigi legsikeresebb évét zárta 2022-ben, erősítve a hazai, regionális és nemzetközi piacon betöltött szerepét. A folyamatos létszámbeli növekedés és a bővülő ügyfélportfólió hatására megújult szervezeti struktúrában folytatja...

Szegeden bővít a Lufthansa

A Lufthansa Systems Hungária szegedi csapata a dinamikus növekedésnek köszönhetően irodát vált. Május 30-án kezdik az első munkanapjukat az IT szakemberek az új helyen, a várost azonban nem hagyja el a légiközlekedési informatikai vállalat,...
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legolvasottabb

A magyarok csaknem harmada lemondott az álmairól

Az emberek nem pusztán hosszú életre vágynak, hanem hogy a megadatott időből a lehető legtöbbet tudják kihozni. Nincs ez másképp a magyaroknál sem, a jó életminőség feltételei – így az egészség, de különösen az...

Elmaradt az áresés a prémium ingatlanoknál

A lakáspiac prémium és luxus szegmensét sem kerülte el a tavalyi megtorpanás, de mint annyi más ezen a szűk piacon, a visszaesés is mutatott sajátosságokat. Az OTP Ingatlanpont szakértője szerint az árak jellemzően stabilak...

Magasabb órabérre számíthatnak a diákmunkások

Május utolsó hetére az érintett cégek többsége már meghirdette, mely pozíciókra keres diákmunkásokat az idei nyári szezonban. Az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet adatai szerint a munkáltatók mezőgazdasági idénymunkára átlagosan 1400 forintos órabért kínálnak, míg gyártási, logisztikai,...

Mesterséges intelligenciával javítanának az egészségügyön

A mesterséges intelligencia (MI) és a gépi tanulásos technológia rendelkezik a potenciállal, amivel képes az egészségügyi ágazat minden területét továbbfejleszteni. A startupok már most is használják a mesterséges intelligenciát a sürgető egészségügyi és jóléti...

Új ügyféllel erősít az Influence Media

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental...

Podcast

A televíziós bevételek nem csökkennek

Streaming ide, digital hirdetések oda, még mindig a televízióhoz fordulnak a legnagyobb hirdetők, hiszen „ezer fő elérését tekintve továbbra is ez a legolcsóbb” – mondja Kosaras Klaudia, az Atmedia kereskedelmi igazgatója. A Business Lounge...

A mozi él és élni akar

Konkurencia-e a streaming, mi vonzza az embereket a moziba 2022-ben és miért értékesebb a mozifilmek előtti reklámblokk? Többek között ez is kiderült a Business Lounge podcast április 12-ei adásából, melynek Kiss Zsuzsanna, a Cinema...

Közösen sokkal könnyebb fejleszteni a szakmai tudást

Az INTREN 100 százalékra növelte tulajdonrészét a JabJab Online Marketing ügynökségben, ennek apropóján Gandera Balázs, az INTREN alapító-ügyvezetője és Bobály Mihály, a JabJab CEO-ja voltak a Business Lounge podcast március 22-ei adásának vendégei. Az...

Don't Miss

A használt cikk a jövő

Egyre nagyobb a divatja a másodkézből szerzett használati tárgyaknak, ruháknak, bútoroknak, hiszen az egyediségen túl ezzel a földet is védi a fogyasztó. Hogy mivel tudja magához csalogatni a potenciális vásárlókat Magyarország egyik legnagyobb online...

Megkérdőjelezni az eddigi triviálisnak gondolt dolgokat

Egy rendezvény megítélése szempontjából a fenntarthatóság egyre fontosabb. A leglényegesebb annak a szemléletmódnak az elsajátítása, hogy az eddig triviálisnak gondolt dolgokat megvizsgáljuk, hogy azoknak van-e fenntarthatóbb módjuk – nyilatkozta lapunknak Fazakas F. János, a...

Valódi változásokat csak közösen érhetünk el

Ambiciózus célt tűzött ki maga elé az Auchan, 2030-ra közel felével csökkentenék áruházaik szén-dioxid-kibocsátását – mondta el Varga-Futó Ildikó. A vállalat hazai CSR-igazgatója beszélt az eddigi fenntarthatósági eredményeikről, a vásárlói edukációról és elárulta azt...

Izgalmas évek előtt állunk

Miért váltott munkahelyet, mivel kezdte a munkát az új pozícióban és milyen tervei vannak – többek között erről is beszélt az mmonline.hu-nak adott interjúban Novák Péter. A Httpool by Aleph új country managere elárulta...

Szuper csapatba kerültem

A kommunikációban használt digitális csatornáknak a különböző generációk digitális fogyasztói szokásaihoz kell igazodniuk – hangsúlyozta Varga-Nagy Eszter, A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. március elején kinevezett vállalati kapcsolatok és kommunikációs vezetője az mmonline.hu-nak adott interjúban...
- Hirdetés -

SzuperZöld

Karbonsemleges lett az Erste Magyarországon

Az idén már karbonsemlegesen működik az Erste Magyarországon. A bank az elmúlt hat évben több mint 70 százalékkal csökkentette a szén-dioxid kibocsátását. Az Erste minden fiókja, irodája zöldárammal működik, 2030-ra pedig a gépjárműflotta is...

Ezért dobd a szelektívbe az aludobozokat

Szerencsére egyre több élelmiszeripari és kiskereskedelmi vállalat törekszik a fenntarthatóbb működésre, termelésre, környezetbarát gyártásra és csomagolás használatára. Az alumínium, mint nyersanyag és annak újrahasznosítása kulcsfontosságú szerepet játszik a fenntarthatóbb folyamatok működtetésében, és ebben nem...

Ismert emberekhez költöztetett vadon élő állatokat a WWF

Gundel Takács Gáborhoz hiúz, Eke Angélához barnamedve költözött be a hetekben, mások lakásában pedig vidra és vaddisznó is felbukkant. De mit keresnek ezek a vadon élő állatok a négy fal között ahelyett, hogy természetes...

DATA

Labdarúgó Eb M4 Sport nézettség

Virágzik a sportturizmus, nagyot nőhet a szurkolók száma

Az Európa-szerte eltérő Covid-19 korlátozások ellenére is 60 százalékkal nőhet idén az új és visszatérő szurkolók száma a sporteseményeken az előző évhez képest. A Mastercard Sportgazdasági Indexe szerint egyre többen költenek olyan sportokra, melyeket...

Kisebbségben vannak a környezettudatos cégek

Bár jobban figyelnek a fenntarthatóságra a magyar nagyvállalatok, még mindig masszív kisebbségben vannak a környezettudatos cégek – többek között ez derül ki a K&H Bank felméréséből. A múlt év utolsó negyedében megkérdezett cégek majdnem...

Rekordmennyiségű reklám jelent meg tavaly a tévécsatornákon

2021-ben a teljes népesség naponta átlagosan 4 óra 54 percet töltött a tévékészülékek előtt, amely mindössze 1 perccel volt kevesebb, mint az egy évvel korábbi tévénézési idő – derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból....